- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.541
ben kardeşime kendim baktım da bu çok büyük sorumluluk bilemiyorum o yüzden tırsıyorumYok kolay yahu kasma kendiniben bebek tutmayi bile bilmezdim.
Korkma hamileligin tadini cikarben kardeşime kendim baktım da bu çok büyük sorumluluk bilemiyorum o yüzden tırsıyorum
bakalım artıkKorkma hamileligin tadini cikar
Oruç tutabiliyor musunyok kız nefes nefese kalıyorum çok yoksa seke seke çıkardım eskiden
zor mu ya ben çok korkuyom beceremezsem diye
GünaydınBonjourrrr
tutuyorum şükür hatta dünkü orucumu sahursuz tuttum onda bile zorlanmadımOruç tutabiliyor musun
Oy bebeğimm Allah kabul etsin inşallahtutuyorum şükür hatta dünkü orucumu sahursuz tuttum onda bile zorlanmadım
amin inşallah kuzumOy bebeğimm Allah kabul etsin inşallah
Gitmiyoramin inşallah kuzumsenin nasıl gidiyor oruç
Gitmiyorkız regl oldum oruç tutmuyorum ama evdeki herkes oruç olunca akşama kadar su bile içmiyorum. Dün duş aldım bugün tutacaktım gitmiş niyet de etmiştim ne yapacagım
gizli gizli yiGitmiyorkız regl oldum oruç tutmuyorum ama evdeki herkes oruç olunca akşama kadar su bile içmiyorum. Dün duş aldım bugün tutacaktım gitmiş niyet de etmiştim ne yapacagım
ev çok mu kalabalık gizli saklı yesenGitmiyorkız regl oldum oruç tutmuyorum ama evdeki herkes oruç olunca akşama kadar su bile içmiyorum. Dün duş aldım bugün tutacaktım gitmiş niyet de etmiştim ne yapacagım
Yok kız ondan değil canım istemiyor mutfağa gidiyorum geri dönüyorum. Erkek kardeşime dışarı çıkacak mısın dedim abla oruç değilsen bişeyler yiyeceksen git ye diyoev çok mu kalabalık gizli saklı yesen
Bebeğimm naber güzellik nerelerdesinfıstığımmm
Canım istemiyorgizli gizli yi
onlar biliyorlar zaten şekerim senden benden iyi biliyorlar hemde benim kardeşim de öyleydi şimdi bir de tıp okuyor iyice yüzsüzlüğe vurdurdu işiYok kız ondan değil canım istemiyor mutfağa gidiyorum geri dönüyorum. Erkek kardeşime dışarı çıkacak mısın dedim abla oruç değilsen bişeyler yiyeceksen git ye diyo
Tabi canım bildiğini biliyorum da işte ne bilim annem öyle alıştırdıonlar biliyorlar zaten şekerim senden benden iyi biliyorlar hemde benim kardeşim de öyleydi şimdi bir de tıp okuyor iyice yüzsüzlüğe vurdurdu işi
ramazan mod tatlım canım sıkılıoBebeğimm naber güzellik nerelerdesin
Hiç sorma Ramazandan önce bişeyler yapmaya Zaman olmuyodu şimdi resmen dakikalar geçmiyorramazan mod tatlım canım sıkılıo
zaman gecmio ole isteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?