- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #38.821
işyeri vermiyor sigorta veriyor değil mi ? hiç bilgim yok bu konularda cahilimSSK Doğum Parası Şartları;
- Doğum öncesi izinin başladığı tarihte sigortalılık niteliğinin sona ermiş olmaması,
- Belirtilen süreler dahilinde iş yerinde çalışmamış olması,
- Doğumdan önceki 1 yıl içerisinde en az 90 gün kısa vadeli sigorta priminin yatırılmış olması,
- Doğumun gerçekleşmiş olması gerekir.
sağolasın kuzum ya ben sigorta değil de devlet veriyor sanıyordum özelde de olunca öyle birşey olmaz sanıyordume-devlettende sorguluyosun ssk ya başvurduktan sonra dogum parasını.
Benimde pek yok. tam detaylı ögreniyorum şuan sayendeişyeri vermiyor sigorta veriyor değil mi ? hiç bilgim yok bu konularda cahilim
devlet. süt le. cocuk aprası veriyor.sağolasın kuzum ya ben sigorta değil de devlet veriyor sanıyordum özelde de olunca öyle birşey olmaz sanıyordum
ben iyice bir araştırayım bakalım özel durumlarım var çünküdevlet. süt le. cocuk aprası veriyor.
150 falan süt. 300 falanda cocuk için sanırım.
cocuk parası 3 cocuga kadar sınırlı.
yavaştan başla araştır sor.ben iyice bir araştırayım bakalım özel durumlarım var çünkü
bakayım şekerim teşekkür ettimyavaştan başla araştır sor.
Hamilelik nasıl gidiyor acaba kız mı erkek mi ya çatlar insanbilmem uyuyamadım öyle
benimki güzel değil malesef sıkıldım artık
bence kız olucak belirtiler onu gösteriyorHamilelik nasıl gidiyor acaba kız mı erkek mi ya çatlar insan
Minnak bir Prenses mibence kız olucak belirtiler onu gösteriyor
aynen bana öyle geliyor ya hayırlısı olsun bakalım piroş teyzesiMinnak bir Prenses mi
inşallah ya bir kaç aya belli olur herhaldeaynen bana öyle geliyor ya hayırlısı olsun bakalım piroş teyzesi
4. ayda belli oluyorinşallah ya bir kaç aya belli olur herhalde
Yerim len büyümüşte ana oluyor bizim minnak4. ayda belli oluyor
ya nasip kısmet işte kuzum güya seneye eylülde evlenecektikYerim len büyümüşte ana oluyor bizim minnak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?