Muhabbet Kafe

Elif ben 19 yaşındayım İstanbuldayım üniye tekrar hazırlanıyorum ev kuşuyum biraz bazen giriyorum görünüp kaçıyorum şu sıralar afakanlar basıyor hep burdayım o yüzden sen kimlerdensin?
bende minnak 23 yaşındayım iki senedir çalışıyorum afyondayım ünide istanbuldaydım çok özlüyorum o günlerimiii

gidip bdv ye konu açayım

herkes beni kıskanıyur diye . D

mesela hiç unutmam ''galiba öyle'' yazdım diye banlandım
ama işte kibleyenler vardır kiminin konuşması alaycı tarzda gelebilir öyle yapan da çok serseri banına gitmişsin sen

bende minnak 23 yaşındayım iki senedir çalışıyorum afyondayım ünide istanbuldaydım çok özlüyorum o günlerimiii
Memnun oldum şekerim ne güzel çalışıyorsun ben tercihlerime afyonu yazdım ama çıkmadı İstanbul güzel şehir ama ben sıkıldım gitmek istiyorum sen buraya gel ben oraya geleyim değiş tokuş

Elif ben 19 yaşındayım İstanbuldayım üniye tekrar hazırlanıyorum ev kuşuyum biraz bazen giriyorum görünüp kaçıyorum şu sıralar afakanlar basıyor hep burdayım o yüzden sen kimlerdensin?
Bende 28 yaşındayım, evliyim, çalışmıyorum, İstanbul da yaşıyorum, burdan da pek çıkmıyorum

Memnun oldum şekerim ne güzel çalışıyorsun ben tercihlerime afyonu yazdım ama çıkmadı İstanbul güzel şehir ama ben sıkıldım gitmek istiyorum sen buraya gel ben oraya geleyim değiş tokuş
yok yaşamak için asla istemem afyondan da vazgeçmem hangi bölümü istiyorsun

ama işte kibleyenler vardır kiminin konuşması alaycı tarzda gelebilir öyle yapan da çok serseri banına gitmişsin sen

biri baya yapışmıştı bana ne desem kibliyodu

lanet şey : D kurtuldum gibi şimdilik

ama demin bi konuda tutamadım kendimi bakalım banlancam mı heyecanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…