- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Elif ben 19 yaşınadayım İstanbuldayım üniye hazırlanıyorum öyle iştepeki madem tanışalım şekerim o vakit
seni kıskandıkları için ban yiyorsundur kemerin var ya ondan
bende minnakElif ben 19 yaşındayım İstanbuldayım üniye tekrar hazırlanıyorum ev kuşuyum biraz bazen giriyorum görünüp kaçıyorum şu sıralar afakanlar basıyor hep burdayım o yüzdensen kimlerdensin?
karkiye dikkat et onla dalaşma kuzum amanAkıllı bıdığım benim, ben onuda yemedim
Geyik ve yarışmada dolanıyorum, % 1 tehlikedeyim
Ne oldu cimcimem
Ondan birşey çıkmaz, kendi kendine küsüyor, kiblemezkarkiye dikkat et onla dalaşma kuzum aman
ama işte kibleyenler vardır kiminin konuşması alaycı tarzda gelebilir öyle yapan da çok serseri banına gitmişsin sengidip bdv ye konu açayım
herkes beni kıskanıyur diye . D
mesela hiç unutmam ''galiba öyle'' yazdım diye banlandım
Memnun oldum şekerim ne güzel çalışıyorsun ben tercihlerime afyonu yazdım ama çıkmadı İstanbul güzel şehir ama ben sıkıldım gitmek istiyorum sen buraya gel ben oraya geleyim değiş tokuşbende minnak23 yaşındayım iki senedir çalışıyorum afyondayım ünide istanbuldaydım çok özlüyorum o günlerimiii
Bende 28 yaşındayım, evliyim, çalışmıyorum, İstanbul da yaşıyorum, burdan da pek çıkmıyorumElif ben 19 yaşındayım İstanbuldayım üniye tekrar hazırlanıyorum ev kuşuyum biraz bazen giriyorum görünüp kaçıyorum şu sıralar afakanlar basıyor hep burdayım o yüzdensen kimlerdensin?
kiblemesi değil ki insanı polemiğe sokar oNe oldu cimcimem
Ondan birşey çıkmaz, kendi kendine küsüyor, kiblemez
yok yaşamak için asla istemem afyondan da vazgeçmemMemnun oldum şekerim ne güzel çalışıyorsun ben tercihlerime afyonu yazdım ama çıkmadı İstanbul güzel şehir ama ben sıkıldım gitmek istiyorum sen buraya gel ben oraya geleyim değiş tokuş
ama işte kibleyenler vardır kiminin konuşması alaycı tarzda gelebilir öyle yapan da çok serseri banına gitmişsin sen
Orası doğru bakkiblemesi değil ki insanı polemiğe sokar o
bu ara munenin cımbızlar baya iyi çalışıyor aman dikkatbiri baya yapışmıştı bana ne desem kibliyodu
lanet şey : D kurtuldum gibi şimdilik
ama demin bi konuda tutamadım kendimi bakalım banlancam mı heyecanla bekliyorum
var onda birşeyler çıkar kokusuOrası doğru bak
Kaç gündür konuşmadık (atışmadın) Özledimde
Saygılar yengeBende 28 yaşındayım, evliyim, çalışmıyorum, İstanbul da yaşıyorum, burdan da pek çıkmıyorum
Gözün üstünde olsunvar onda birşeyler çıkar kokusu
Büyüyüp napcan ya.. Kal yaşında boşverSaygılar yengeoh ne güzel ya bende çabucak büyüsem keşke İstanbul'un neresi? Bende hep burdayım şu sıralar
puff hatırlatmasanaGözün üstünde olsun
Sen kaçta gidiyorsun eve?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?