- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
- 63
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Selamlar konu sahibi gitti biz kaldık öksüz gibi hissetim kendimi boynu bükükkızlar ayıp oldu sizlere selam veremedim kusura bakmayın selamlar hepinize
Olur mu öyle şey dışardaydım
bilemedimOlur mu öyle şey dışardaydım
Anca geldim eve kolumu kıpırdatacak halim yok
Tamamdır ona asla hayır demembilemedimkıyamam kuzum gel çay içelim
yok yahu birşey olmaz boynu bükükler modundan kurtulalım mademSelamlar konu sahibi gitti biz kaldık öksüz gibi hissetim kendimi boynu bükük
ben pinkimi bilmezmiyim
Olar bana uyar her türlü gırgır şamataya hazırımyok yahu birşey olmaz boynu bükükler modundan kurtulalım madem
Gülmek için harbiyi beklersen ooo.. Çok beklersinOlar bana uyar her türlü gırgır şamataya hazırım
Beklemeyelim o zaman gülelim hadiğğGülmek için harbiyi beklersen ooo.. Çok beklersin
Kendimi şebek gibi hissettimBeklemeyelim o zaman gülelim hadiğğ
peki madem tanışalım şekerim o vakitOlar bana uyar her türlü gırgır şamataya hazırım
ben bir kere üzgün oldum o da neyin yasak olduğunu bilmiyordum cahil banı yemiştimBilirsin tabi
Ee naptınız bensiz, yaramazlık yapmamışsın belli üzgün olmamandan
ben bir kere üzgün oldum o da neyin yasak olduğunu bilmiyordum cahil banı yemiştimo günden beri dikkat ederim
Akıllı bıdığım benimben bir kere üzgün oldum o da neyin yasak olduğunu bilmiyordum cahil banı yemiştimo günden beri dikkat ederim
Elif ben 19 yaşındayım İstanbuldayım üniye tekrar hazırlanıyorum ev kuşuyum biraz bazen giriyorum görünüp kaçıyorum şu sıralar afakanlar basıyor hep burdayım o yüzdenKendimi şebek gibi hissettim
Tanışmadık senine herhal, kimsin kimlerdensin
seni kıskandıkları için ban yiyorsundur kemerin var ya ondanya ben gayet normal şeyler yazıyorum, yine de ban yiyorum anlamadım gitti
kızlar ayıp oldu sizlere selam veremedim kusura bakmayın selamlar hepinize
pardon pinkiyle karıştırdımseni kıskandıkları için ban yiyorsundur kemerin var ya ondan
sen normal yazıyorsun ama biraz mizansenin değişik bazıları bunu ters anlayıp kibliyor olabilirya ben gayet normal şeyler yazıyorum, yine de ban yiyorum anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?