- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
AhahahahHeh bende öyle oluyorum o yüzden sıkılıyorumtarlası yanmış köylü gibi hissediyorum kendimi
Hep aynı şeyler ama yaaa. Bi fransızca replik ezberlemis her yerde onu söylüyor je tua danjan in yo padokılevea gibi biseyadamın her konuya dair esprisi mevcutsenin imza da yakiyürrrr haniii karşiimm
Vayyy baya kas yapmışsın kizz. Bunu squata mi borclusun? Kaç kiloydun eski halinde?
65e dayanmistimVayyy baya kas yapmışsın kizz. Bunu squata mi borclusun? Kaç kiloydun eski halinde?
Ben cola Turka alayım lütfen
Eveeettt topigimizin nuri alcosu da geldi,bende nerde kaldi diyodum
Asit kullanmiyorum cınım
Çocuktan önce böyle değildi, hormonları çıldırdı dombikinEveeettt topigimizin nuri alcosu da geldi,bende nerde kaldi diyodumhoş geldin dombikim
Mekigi bende cekiyorum. Bende bu yaz 63,5 gu gördüm. Boyum 1.63. Ay bi bunalima girdim sorma65e dayanmistim
Baslarda belli bi egzersiz yapmiyorum play storeden egzersiz indirip onu yapiyodum sonra leslieye basladim biraz devam biraktim bu arada surekli oryantal vb dans ediyorum sonra jilliana basladim onu baya yaptim hala yapiyorum
Cok fazla mekik cekiyorum
Idare etcez artik.atsan atilmaaaazz,satsan satilmazzzzÇocuktan önce böyle değildi, hormonları çıldırdı dombikin
Al bebişim şimdi sen şu koltuğa otur iki dk sonra geliyorumBen cola Turka alayım lütfen
Bende son zamaar ac ac gezdimMekigi bende cekiyorum. Bende bu yaz 63,5 gu gördüm. Boyum 1.63. Ay bi bunalima girdim sormaaç itler gibi gezdim,sıkı spor yaptim 55 im suan
Benimde bel bolgemde baya fazlalik var. Millet yer, ya popodan alir ya gobekden, ben belimden kilo aliyorum. Cok kalinlasti ya. Ustelik ne spor yapsam erimiyor. Senin bi fikrin var mi? Ne yapssam acaba?65e dayanmistim
Baslarda belli bi egzersiz yapmiyorum play storeden egzersiz indirip onu yapiyodum sonra leslieye basladim biraz devam biraktim bu arada surekli oryantal vb dans ediyorum sonra jilliana basladim onu baya yaptim hala yapiyorum
Cok fazla mekik cekiyorum
Ayipsin harbim eksik olmayayım hic ağıma düşürdüklerimi burada muhafaza ederizEveeettt topigimizin nuri alcosu da geldi,bende nerde kaldi diyodumhoş geldin dombikim
O zalimin kuşu sakatlanirda bi daha ucamaz inşallahBende son zamaar ac ac gezdim
Bunda bana aci cektiren zalimin payi da var
E super vermissin
Bende öyleyim ki.. Tutma yerlerim varBenimde bel bolgemde baya fazlalik var. Millet yer, ya popodan alir ya gobekden, ben belimden kilo aliyorum. Cok kalinlasti ya. Ustelik ne spor yapsam erimiyor. Senin bi fikrin var mi? Ne yapssam acaba?
HahahaAyipsin harbim eksik olmayayım hic ağıma düşürdüklerimi burada muhafaza ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?