Muhabbet Kafe

Eklentiler

• 93400eb6-b6f4-4f0d-97b2-fe7db639e6c7.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 92
  • f9d617b8-f169-4cb7-a6d3-2f9df44b92de.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 99
Vayyy baya kas yapmışsın kizz. Bunu squata mi borclusun? Kaç kiloydun eski halinde?
65e dayanmistim
Baslarda belli bi egzersiz yapmiyorum play storeden egzersiz indirip onu yapiyodum sonra leslieye basladim biraz devam biraktim bu arada surekli oryantal vb dans ediyorum sonra jilliana basladim onu baya yaptim hala yapiyorum

Cok fazla mekik cekiyorum

Mekigi bende cekiyorum. Bende bu yaz 63,5 gu gördüm. Boyum 1.63. Ay bi bunalima girdim sorma aç itler gibi gezdim,sıkı spor yaptim 55 im suan

Benimde bel bolgemde baya fazlalik var. Millet yer, ya popodan alir ya gobekden, ben belimden kilo aliyorum. Cok kalinlasti ya. Ustelik ne spor yapsam erimiyor. Senin bi fikrin var mi? Ne yapssam acaba?

Benimde bel bolgemde baya fazlalik var. Millet yer, ya popodan alir ya gobekden, ben belimden kilo aliyorum. Cok kalinlasti ya. Ustelik ne spor yapsam erimiyor. Senin bi fikrin var mi? Ne yapssam acaba?
Bende öyleyim ki.. Tutma yerlerim var
Düşük bel pantolonu bırakıp, karın bölgesi için spor yapmak lazım, hatta 2 hafta sonra yapalım beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…