- 10 Eylül 2011
- 5.630
- 22.589
- 598
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
- #1.761
bulursun ya illaki denk geliyor ama yeni mezun olunca maaşları falan düşük veriyorlar ilk başta o konuda zorluk oluyor sonra da tecrüben olduğu için illlaki buluyorsun işi . en bulamadığın zaman devlete girersin tatlım sizin alanınız geniş hem değil mi ?
2 seneyse iyi kız benimkiler ikiz ve 14 aylıklar az kaldı desene. Geceler işkence2 sene zor tatlım ama ondan sonra iyiki yapmışım dersin annem çok ağlamıştı kardeşimde keşke olmasaydı diye şimdi de iyiki yapmışım der neşemiz o bizim
aman o günler de geçiyor nasıl geçtiğini anlamazsın bile ayrıca allah çok güzel denk getiriyor çalışmak isetyince sen hiç korkma canımevet alan çok geniş şükür,
ya denk gelmezse diye korkuyorum, torpil aramak falan istemiyorum
yeni mezun olmak çok sıkıntı gerçekten
hiç bitsin istemiyorum
sen gerçekten süper mom oluyorsun2 seneyse iyi kız benimkiler ikiz ve 14 aylıklar az kaldı desene. Geceler işkence
aman o günler de geçiyor nasıl geçtiğini anlamazsın bile ayrıca allah çok güzel denk getiriyor çalışmak isetyince sen hiç korkma canım
Zor olmaz mı canım hemde nasıl? Beni bir tek ikiz anaları anlar üstelik tek Başıma bakıyorum 20 günlüklerden bu yana. Ailem ve eşimin ailesi bir haber bizden.sen gerçekten süper mom oluyorsunikiz çok zor değil mi ya
rahat ol tabi hepsini yaşadım gördüm tecrübeyle sabit korkmak yersizçok rahatlatıcı konuşuyorsun gerçekten ))
sen afyonda mıydın ?
seni ayakta alkışlıyorum büyük insansın vesselamZor olmaz mı canım hemde nasıl? Beni bir tek ikiz anaları anlar üstelik tek Başıma bakıyorum 20 günlüklerden bu yana. Ailem ve eşimin ailesi bir haber bizden.
rahat ol tabi hepsini yaşadım gördüm tecrübeyle sabit korkmak yersiz(çok havalı oldu la)
evet tatlım afyondayım sen nerdensin
Estağfurullah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah zor ama çok şükür iyiki varlar. Çok zor benim oldular aslında hiç şikayetçi Değilim. Ayrıca KK ya bile vakit bulabildiğime göre Çokta zor değil gibi aslında hahhaseni ayakta alkışlıyorum büyük insansın vesselammaşallah ya maşallah cidden
Zor olmaz mı canım hemde nasıl? Beni bir tek ikiz anaları anlar üstelik tek Başıma bakıyorum 20 günlüklerden bu yana. Ailem ve eşimin ailesi bir haber bizden.
evet okul biter bitmez koştum geldim çok evcimenim benahhaha : D
samsunluyum, ist da okuyorum
şu an tatil ama
senin ailen de mi afyonda
valla millet bir kocaya zor diyor şikayet sen üstüne ikiz yapmışsın daha ne olsunEstağfurullah canım Rabbim herkese nasip etsin inşallah zor ama çok şükür iyiki varlar. Çok zor benim oldular aslında hiç şikayetçi Değilim. Ayrıca KK ya bile vakit bulabildiğime göre Çokta zor değil gibi aslında hahha
evet okul biter bitmez koştum geldim çok evcimenim benistanbul güzel ya ama yaşanmaz okumak için en güzel şehir
evet istanbulda okudum deli gibi izmir istemiştim sonra iyiki istanbul olmuş dedimevet gizel bence de
sen nerde okudun ? ist mu
evet istanbulda okudum deli gibi izmir istemiştim sonra iyiki istanbul olmuş dedim
öğrenciye kalabalık olmaz öyle üni dediğinin büyükşehirde tadı çıkarben de istemiyordum istanbul, kalabalık diye ama iyi okullar orda napim : D
öğrenciye kalabalık olmaz öyle üni dediğinin büyükşehirde tadı çıkar
Hoş buldum şekerimhoş geldin şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?