- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
iyi akşamlar canım eger gerçekten bakabilecegine eminsen kuş almanı tavsiye ederim arkadaş gibilerdir onlarsa sevgi ve ilgiye muhtaçlardır mesela bizim kuşlarımız bizimle beraber yemlerini yerler biz yere sofrayı ne zaman koysak onlarda direkt yeme inerler sabahları erkenden kalkarlar bizleri kaldırırlar yem yemeye inerler 2 dk odada bizi görmesin nasıl öterler kafesleri sürekli açıktır şuan bile evin içinde gezip tozarlar yere hiç tuvaletini bile yapmazlar kafesilerinin içine girip yaparlar annem hasta olursa kuşlarımızda üzüntüden hasta olurlar annemi çok severler
İyi akşamlar canım...cevabın için teşekkürler :*
Kızıma hediye etmek istiyorum 13 yaşında bakabileceğine inanıyorum çok sevecendir.
ama öyle bir anlattın ki hayran kaldım
maşallah nazar değmesin çok güzel bir tablo geldi gözümün önüne..
demekki sizde sevginizi hiç esirgememişsiniz ..
peki canım cinsi ile ilgili fikir verebilirmisin ? yani bana beyaz ve erkek yavru diye tavsiye edildi ,beni merak ettiğim beyaz olması şartmı ? nedense maviler daha bir sevimli geliyor ?
bizim dişi olan sarı erkek olan yeşil renk arkadaşım suyun sesini duysunlar kafesleri açıktır genelde uçarak lavobaya giderlerannemde sobanın başında yıkar onları sobanın sıcak bir madde oldugu biliyorlar yanına hiç yaklaşmazlar
iyi akşamlar canım eger gerçekten bakabilecegine eminsen kuş almanı tavsiye ederim arkadaş gibilerdir onlarsa sevgi ve ilgiye muhtaçlardır mesela bizim kuşlarımız bizimle beraber yemlerini yerler biz yere sofrayı ne zaman koysak onlarda direkt yeme inerler sabahları erkenden kalkarlar bizleri kaldırırlar yem yemeye inerler 2 dk odada bizi görmesin nasıl öterler kafesleri sürekli açıktır şuan bile evin içinde gezip tozarlar yere hiç tuvaletini bile yapmazlar kafesilerinin içine girip yaparlar annem hasta olursa kuşlarımızda üzüntüden hasta olurlar annemi çok severler
Bu başlık için açana çok teşekkürler.
bende muhabbet kuşu almak istiyorum yavruma
muhabbet kuşu bezleyenler tecrübelerini, bakım şartlarını ,dikkat edilmesi gereken şeyleri vs yazarmısınız ?
:26:
ben geldıgınden berı öyle yıkıyorum cikcik cok hafif yapıp petegın kenarına koyuyorum.. hay allah kötü bişeymı yapıyorum yavruma:26:
kafaesın ıcıne takılan küvetlerden aldık ama bızımkı hıc gırmıyo ona
Bizim kuşta annemi babamdan kıskanırdı yaklaştırmazdı.
bizimkilerde kıskanç annemi herkesten kıskanırlar bazen ben şakasına kızarım hemen kafesin içine inerler kafalarını bükerler küserler annem gelir benim çocuklarıma kim kızdı hadi siz yukarıya çıkın bakayım der hemen çıkarlar
Arkadaşım sürekli araştırıp da bi türlü karar veremediğim bi konuyu aydınlatmışsın sağol8 tane muhabbet kuşum var
dört tanesinin yaşı büyük diğerleri yavrular
tavsiyem asla tek bakma onlar çok sosyal hayvanlardır yanlızlıktan hoşlanmazlarr
tabiki benimkiler kadar çok olmasın
eş al yanına çok mutlu olacaktırr sen olmadığında filan yanlız kalmaz
bikaç gün sana alışması için zaman ver
minik dostunla uzun yıllar beraber olman dileğiyle
Bence sana alıştıysa bi arkadaş al hayvanı yalnızlığa terketmemiş olursunıslak mendille silmen çok yanlışmuhabbet kuşları çok hassaslar
bnmde 2 yaşında bir muhabbet kuşum var yanına arkadaş almayı düşünmüyorum benim kuşum 10 kuşa bedel maşallah
benimde iki aylık muhabbet kusum var ben onu 1 aylıktı bize gelmişti.yıkadım ama ılık suyla yıkadım o kadarkusun içinden geldi sonnucta yıkarken elimi ısırdı durdu zaten ama sonra baktım üşüdü peçeteyle kurutmaya çalıştım olmadı fön makinesiyle kuruttum birazcık.sonra o kadar pişman oldumki resmen vicdan azabı cektım üşüdü yani bişey yapamadm oda sıcak ama o titriyodu tüyleri azdı çünkü.sonra kurudu aradan bır hafta fılan geçti burnu akmaya başladı.bende astım ve soguk algınlıgı damlası aldım suyuna 5 damla damlat dedı aldıgım yer hergun suyunu değiştir dedi bır hafta boyunca böyle yaptım.şimdi çok iyi maşallah onu çok seviyorum oda beni seviyo hep dizimde omzumda kafesi sevmiyo genellikle dışarda zaten çok şükür bişey olmadı kuşa ölcek diye cok korkmustum. şimdi ıslak mendille siliyorum haftada bir birdaha yaz olmadan asla yıkamam onu :)
arkdaş istemezki kıskanır onu bizimki tam bir cadıBence sana alıştıysa bi arkadaş al hayvanı yalnızlığa terketmemiş olursun
Ben de tek kuşuma alıcam meselaa arkadaş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?