- 17 Mart 2012
- 6.696
- 2.426
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
fısfıs şişelerı varya ondan satın al içine ılık su koy uzerıne sık gözüne dıkkat et ben oyle yıkıyorum bızım cikcik i
sakıııın iki aylık kuşa bunu yapmayın ölür.hiçbir şey yapmayın bekleyin havalandıkça geçer zaten üstelik çok küçük hava akımlarından bile korumanız gerekirken sakın suyla ıslatmak gibi bir şey yapmayın anında ölür hele bu havalarda.
kardeşim 10 yıl muhb.kuşu besledi odaya kokudan girilmiyordu 2 taneydi bizde.. pisliğide çok yıkama yapmanıza gerek yok zaten tüyleri sık değişiyor etrafıda çok pisletiyor
bızım kus hıc kokmuyo:26: hergun temızlıyorum altını bızemı koku gelmıyo acaba:26:
bizimikide hic kokmuyor..neden acaba?
iyi akşamlar canım eger gerçekten bakabilecegine eminsen kuş almanı tavsiye ederim arkadaş gibilerdir onlarsa sevgi ve ilgiye muhtaçlardır mesela bizim kuşlarımız bizimle beraber yemlerini yerler biz yere sofrayı ne zaman koysak onlarda direkt yeme inerler sabahları erkenden kalkarlar bizleri kaldırırlar yem yemeye inerler 2 dk odada bizi görmesin nasıl öterler kafesleri sürekli açıktır şuan bile evin içinde gezip tozarlar yere hiç tuvaletini bile yapmazlar kafesilerinin içine girip yaparlar annem hasta olursa kuşlarımızda üzüntüden hasta olurlar annemi çok severlerBu başlık için açana çok teşekkürler.
bende muhabbet kuşu almak istiyorum yavruma
muhabbet kuşu bezleyenler tecrübelerini, bakım şartlarını ,dikkat edilmesi gereken şeyleri vs yazarmısınız ?
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?