Muhabbet kuşum öldü :(((

ela gozlum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
246
47
118
Bundan 2 gün önce çok sevdiğim sevmeye kıyamadığım gözüm gibi baktığım muhabbet kuşumu kaybettim çok mutsuzum ve yıkılmış durumdayım daha 1 yaşına girmişti ama çok kelime konuşuyordu o kadar bağlamıştı ki kendine. Halının üzerinde oyuncak topunu oynuyordu ben de her zaman dikkat ederim aman hayvana bişey olmasın ezmeyelim diye ama 2 gün önce yanlışlıkla ayağımın dibine gelmiş ben de onu görmedim normalde çok hareketli bi kuştur ama her nedense o gün benim ayağımın altına gelmiş ezdim maalesef(( böyle bir durum yaşayan var mı aramızda? Acısı içimde hâlâ taze unutamıyorum aklıma geldikçe ağlama krizlerine giriyorum unutmak için neler yapmalıyım? Çok erken gitti daha ne anımız olacaktı ailecek sevdik bebeğim gibi sevdim onu ama Allahım yanına aldı((

çok üzücü bir durum bende dikkat ediyorum ama olan olmuş
zamanla unutursunuz inşallah
bende kuşumu kaybedince çok ağlayıp üzüldüm
başka bir muhabbet kuşu alınca biraz daha iyi oldum

ben yasadım canım vende civcivimi ezdim yanlıslıkla(( hemde cok kötü bişekilde(( sinir krizi gecirdim.. hala unutmam nerdeyse 10 yıl oldu acısını.. gözümden sakınırken ben öldürdüm onu

Benim kuşumda 2 buçuk ay önce öldü...Yavruydu...Hocam bana kuş verince unuttum:) yeniden kuş alın bence.

çok yazık ya vicdan azabı çekiyorsundur ama isteyerek olmamış bir daha kuş alırsan daha dikkatli olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…