Muhabbet kuşum

MaasAllah Rabbik bağışlasın size gece üşür diye üstünü örtüyoruz sabah gece durduğu yerde buluyoruz dolaşıyor mu hiç dikkat etmedim ama görünüşte hiç bir degisiklik yok hareketli kıpır kıpır bu ara çığlık atar gibi ötüyor cagirdigimizda elimize gelir bizim yemeklerden vermiyoruz normal mamaları kulağımızı ısırıyor arada bir de sadece esimi öpüyor öpücük sesi çıkartıyor

of offff,hem de nasıl! peşimden ayrılmaz, kakasını bile kafama yapar

sever,öper,öptürür, şarkılar söyler... :)

kuş anasıyız he
ben bırtek tımsah,kopek balıgı falan beslemedım onlar kaldı yerım olsa oda olurdu

en cok kedı besledım 5 yasımdan berı kedım vardı paytagımızı sahıplenmeden once vefat ettı 15 yıldır benımleydı ... 5 kedı besledım toplamda hepsını sokaktan aldım
akrep besledım
pirana besledım kı bence cok asil balıklar
civcivlerım horoz olmustu ibikleri cıkmıstı artık bır cıftlıge bırakmak zorunda kaldık saglıkları acısından
cıftlık sahıbı sız bunlara ne yaptınız dıye aradı bırgun benı
neden ? dedım
bunlar tv ızlıyor dedı

tavsanım cıvcıvım kedım balıgım hepsı aynı anda evımde mevcutdu hepsı bır arada yasadı hepbırlıkte oturduk yemek yedık
tavsanlarımda yavruydu artık damızlık olmustu onları da cıftlıge bırakmak zorunda kaldık
papaganımda oldu sımdıde muhabbet kusu
babamın ıs yerınde kopegımızde var golden
hepsının yerı ayrı guzel
en cok kedıcıyım ama :)

Bence senin kusun disi. Benim erkek kusum var, o gagasinin ustundeki cere masmavi. Kafesin dibine bak bakalim yumurta var mi hic bir yerde? Yada yatiyor olsa ustunde gorurusun zaten
Aaa kızımız mı oldu kafese baktım yumurta yok bazen kafesin dibine iniyor kafasını kenara dayayıp kısık seslerle değişik ötüyor yanına gidince çıkıyor yukarı hemen

Aaa kızımız mı oldu kafese baktım yumurta yok bazen kafesin dibine iniyor kafasını kenara dayayıp kısık seslerle değişik ötüyor yanına gidince çıkıyor yukarı hemen
Yumurtlayacak belki de yakinda. Disi muhabbet kusum, yumurtanin ustunde yatardi o sirada hic kaka yapmaz kalkina cok buyuk yapardi. Yumurtlayacak herhalde oyle bir durum olabilir. Evet bir kiziniz oldu

Bence senin kusun disi. Benim erkek kusum var, o gagasinin ustundeki cere masmavi. Kafesin dibine bak bakalim yumurta var mi hic bir yerde? Yada yatiyor olsa ustunde gorurusun zaten
Poposu böyle görünüyor hatta dün bundan daha kocamandı makatinda bir problem mi var acaba

Yumurtlayacak belki de yakinda. Disi muhabbet kusum, yumurtanin ustunde yatardi o sirada hic kaka yapmaz kalkina cok buyuk yapardi. Yumurtlayacak herhalde oyle bir durum olabilir. Evet bir kiziniz oldu
Yaaa eşi yok ama yani erkek diye hatra büyüsün dişi alırız demistik şimdi nasıl yumurta yapacak ki yavru sayılıyor dimi 6 aylik halen

Yaaa yerim onu ben artık kızım diye severiz biz aldığımızda gagası açık maviydi simdi üstünde az mavilik var ama geneli krem rengi gibi
dişiler zor alısıyor ve pek konusmuyor dıye boyayan var satabılmek ıcın

hatta yavru gıbı gostermek ıcın kanadını kesenler varmıs
o boya mıydı acaba

erkek muhabbet kusunun ceresı mavili morlu olur, acık renk olan dişidir

MaasAllah ya gerçekten takdir ettim sizi çok iyi yapmışsınız

Yaaa vahşilik bunun adı o da can nolmus kız erkek diye ne farkı var insanlar kuşlarda bile cinsiyet ayırt ediyor cidden cahillik diz boyu

Erkek olsaydı burnu böyle olurdu benim oğlumun böyle
Doğrudur canım bizim ikinci kuşumuz bir tane vardı ilk aldığımız onun cinsiyetini bilmiyoruz ama kaçmıştı o çok üzülmüştük bu kuşumuzu eşim seçmişti yavruydu ama çok hareketliymiş 2 dk durduğu yokmuş halen aynı hatta

evımde sineklık var ona bıle guvenmıyorum gagasıyla yırtar falan dıye
bır veterıner hekım arkadasım var o dedı kı muhabbet kusları gıbı kucuk ve ev ortamı kusları hemen uzaklasamaz maksımum 1 km uzak olur o cevrede gezerler. sız telefondan sureklı aynı bır kusu dınletın onun sesıne alıssın eger olurda kacarsa telefonu pencere kenarına koyar o kus sesını acar dınletırsenız onu duyar o sese gelır dedı aklınızda bulunsun

ben o kus sayesınde de konusmayıda ogrettım hergun 1 saat telefondan youtube actım konusan muhabbet kusu dıye arattım babacık askım cıcı kus bal oglum dıyen var bır tane fıstık onu dınlenttık 1 ay sonra 10 kelıme konusuyordu hemde sesı tanıyor actıgım an ona farklı otuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…