- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
Aynen canım ya bizimki de saldırıyor hatta fazla yemesin diye git diyorum cak cak cak ötüyo hemen kızıyomuş şapşalKafesi sürekli açık birakamiyorum açıkçası yemeklere çok fazla saldırıyor
Yemek sirasinda ya da temizlik sırasında mecburen kapatmam gerekiyor.
O yüzden biraz enerjisini atsın diye birkaç saat salıyorum sonra girsin istiyorum ama o senin istediğin gibi olmuyor demek istiyor bana
Bizimki de cipslere bayılıyor ya
Önceden hiç anlamıyordu bile yiyecek olduğunu.
Şimdi anlamaya başladı deli gibi yiyor
Tabi fazla vermemeye çalışıyorum
Sizinkinin cinsiyeti ne
Bayılırım kuşların sinirlenmesineAynen canım ya bizimki de saldırıyor hatta fazla yemesin diye git diyorum cak cak cak ötüyo hemen kızıyomuş şapşalBizimki dişi canım
Ahahha bende çok komik oluyor yaBayılırım kuşların sinirlenmesine
Dariyi ilk zamanlarında yem kiramadigi için çok yedi aslındao dönemde onun için girmedi hiçKafesin içine sevdiği yeşilliklerden ve dal darı asın, kapısına en uzak köşeye mümkünse tabi. Dal darıyı çok seviyorlar, böyle uzun süre girmediği durumlarda dal darının cazibesi sorunu halleder diye düşünüyorum fakat kafes dışından asla erişememeli.
Benim miniğim konusmuyor,2bucuk yaşında, bazen konusacakmıs gıbı sesler cıkarıyor hah tamm oldu bu sefer dıyorum ama yok.. YouTubedann saatlerce dınletıım kelımeleri ama maalesefYavru daha öğrenmesi de kolay olur biraz zaman dedim ya,sabır gerekiyor hemen yapsınlar istiyoruz mesela.
Suyu vermemezlik yapmayın sakın,yakalamak içinde üzerine bir örtü atın elinizle alıp kafese koyabilirsiniz bu teknik özellikle karanlıkta çok işe yarıyor.
Birde konuşmayı öğrenmesi için şimdiden başlayın 6 aylık filan olunca konuşmaya başlıyorlar bizimki 20 gündür filan konuşuyor aetık.
Yanında armut, salatalık yiyinbizde 1.5 aylık yavru bir muhabbet aldık .konuşsun diye düşünüp erkek aldık sanıyorduk şimdi 2 aylık oldu ve dişi oldugu belirginleşti.Biz çok sevdiğimiz için değiştirmek istemedik gidip.Eve alıştı kafesten çıkınca evdeki biblolarla oynuyorAma ne elimize ne de üstümüze gelmiyor bize nasıl alışacak bilmiyorum .
peki dişi muhabbeti konuşturma şansımız % kaç sizce ☺Yanında armut, salatalık yiyin nasıl geliyo
Hıc bilmiyorum, benımki de dişi, konusmadı hıc 3 yasına gırecek nerdeysepeki dişi muhabbeti konuşturma şansımız % kaç sizce ☺
Yanında armut, salatalık yiyin ☺ nasıl geliyo
peki dişi muhabbeti konuşturma şansımız % kaç sizce ☺
Hmm belki zamanla alışır evet
Siz sürekli elinize almaya devam edin bir yerde pes eder belki bizimki gibi
Benim kuş çok sırnaşık, sanırım cok yüzgöz olduk bizBizimkide sadece kafama konuyor,elimin üzerine gelip mausla oynamaya çlışıyor.
Denemek lazım bunuda iyi fikirmiş.
Bazı dişi kuş konuşuyormuş ama çok fazla şansı yok bana görede.
Benim kuş çok sırnaşık, sanırım cok yüzgöz olduk biz❤
Yaa ne güzel, Bizimki konusmuyor 3 yasına girecek 1 aylıkken gelmişti evimize.. Herseyı denedık olmadı, saatlerce YouTube videosu dınledı, yıne yok.. Ama cok akıllı yaa bana cok baglı, agladıgım zaman omzuma geliyor yanagıma dokunuyor gıtmıyor, eşim yaklaştığında onu da gagalıyor yanıma yaklastırmak istemiyor, cok tuhaf geliyor bana minicik bir can neler yapıyorNe güzel keşke bizimkide öyle olsa,konuşmaya başladı yaklaşık 6 aylık filan.
Yaa ne güzel, Bizimki konusmuyor 3 yasına girecek 1 aylıkken gelmişti evimize.. Herseyı denedık olmadı, saatlerce YouTube videosu dınledı, yıne yok.. Ama cok akıllı yaa bana cok baglı, agladıgım zaman omzuma geliyor yanagıma dokunuyor gıtmıyor, eşim yaklaştığında onu da gagalıyor yanıma yaklastırmak istemiyor, cok tuhaf geliyor bana minicik bir can neler yapıyor ❤
HarikaaHer kuş konuşmuyor maalesef,konuşturmak içinde çok sabır gerektiriyor.
Özellikle C harfi ile başlayan kelimeler oluyor canım cicim diye.
Onu ezberleyip bir kaç ay içşnde konuşmaya başlıyorlar.
Bizimki laf atıyor pişşşttt diyor ilk onu söyledi.
Hayvanlar hislidir anlarlar sevildiklerini.
Harikaa ❤pişşşt diyebilse keşke bizimki de
Dişi mi erkek mi,Bizimki dişi ondan mı konusmuyor acaba, sizinkinin kelime dagarcıgı cok eglenceliymisÇok uzun bir süre tekrarlamak gerekiyor kelimeleri.
En son gelgel öğrendi çok komik söylüyor onuda gelgel babacık yada annecik gelgel diyor:))
Alo diyor mesela onları birleştirip konuşuyor hemen.
Dişi mi erkek mi,Bizimki dişi ondan mı konusmuyor acaba, sizinkinin kelime dagarcıgı cok eglenceliymis❤
Aynen mantıken cok konusması gerekBizimki erkek kuş,dişiler genelde çok konuşmuyorlar aslında dişinin konuşması lazım malum çenemiz çok çalıştığı için.
Eşimin pek arası yoktur mesela,laf atıyor ona pişştt diyor odam hemen karşılık veriyor uzatıyor bazen pişpişipiş diyor çok komik oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?