Muhabbet kuşunu kafese girmeye alıştırmak

Aynen canım ya bizimki de saldırıyor hatta fazla yemesin diye git diyorum cak cak cak ötüyo hemen kızıyomuş şapşal Bizimki dişi canım

Kafesin içine sevdiği yeşilliklerden ve dal darı asın, kapısına en uzak köşeye mümkünse tabi. Dal darıyı çok seviyorlar, böyle uzun süre girmediği durumlarda dal darının cazibesi sorunu halleder diye düşünüyorum fakat kafes dışından asla erişememeli.

Dariyi ilk zamanlarında yem kiramadigi için çok yedi aslındao dönemde onun için girmedi hiç
Ama yeniden alabilirim yesin en azından.
Yeşillik fikrini deneyecegim teşekkür ederim

Benim miniğim konusmuyor,2bucuk yaşında, bazen konusacakmıs gıbı sesler cıkarıyor hah tamm oldu bu sefer dıyorum ama yok.. YouTubedann saatlerce dınletıım kelımeleri ama maalesef

Yanında armut, salatalık yiyin nasıl geliyo

Ne güzel keşke bizimkide öyle olsa,konuşmaya başladı yaklaşık 6 aylık filan.
Yaa ne güzel, Bizimki konusmuyor 3 yasına girecek 1 aylıkken gelmişti evimize.. Herseyı denedık olmadı, saatlerce YouTube videosu dınledı, yıne yok.. Ama cok akıllı yaa bana cok baglı, agladıgım zaman omzuma geliyor yanagıma dokunuyor gıtmıyor, eşim yaklaştığında onu da gagalıyor yanıma yaklastırmak istemiyor, cok tuhaf geliyor bana minicik bir can neler yapıyor

Her kuş konuşmuyor maalesef,konuşturmak içinde çok sabır gerektiriyor.
Özellikle C harfi ile başlayan kelimeler oluyor canım cicim diye.
Onu ezberleyip bir kaç ay içşnde konuşmaya başlıyorlar.
Bizimki laf atıyor pişşşttt diyor ilk onu söyledi.

Hayvanlar hislidir anlarlar sevildiklerini.

Harikaa pişşşt diyebilse keşke bizimki de

Çok uzun bir süre tekrarlamak gerekiyor kelimeleri.
En son gelgel öğrendi çok komik söylüyor onuda gelgel babacık yada annecik gelgel diyor:))
Alo diyor mesela onları birleştirip konuşuyor hemen.
Dişi mi erkek mi,Bizimki dişi ondan mı konusmuyor acaba, sizinkinin kelime dagarcıgı cok eglenceliymis

Dişi mi erkek mi,Bizimki dişi ondan mı konusmuyor acaba, sizinkinin kelime dagarcıgı cok eglenceliymis❤

Bizimki erkek kuş,dişiler genelde çok konuşmuyorlar aslında dişinin konuşması lazım malum çenemiz çok çalıştığı için.
Eşimin pek arası yoktur mesela,laf atıyor ona pişştt diyor odam hemen karşılık veriyor uzatıyor bazen pişpişipiş diyor çok komik oluyor.

Aynen mantıken cok konusması gerek cpk eglencelıymıs sizinki çiftletirmeyi düşünüyorum, belki torunlarım konusurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…