Muhabbet kuşunu kafese girmeye alıştırmak

Sevmiyor demekki ele alınmayı,çok tatlılar ynede :))

O kadar çirkinler ki sonradan tüylenince güzelleşiyorlar:))
Ben kusu ilk banyo yaptırdıgımda 1 saat agladım, kendılerı yapıyormus normalde ama ben bılmedıgım ıcın kendım yakaladım ıkı kucuk legene su doldurdum, birine dalin döktüm, diğerinı durulama suyu yaptım, bi güzel yıkadım, ne tüy kaldı ne Baska bişey bi deri kemik, cok ama cok korkunctu ölecek diye aklım cıktı, şimdi suyu acıyorum kendısı gıriyor çıkıyor suyun altında yarım saat keyif yapıyor..

Daline flan gerek yokki hiç,onların özel yıkama küvetleri satılıyor içine suyu katın o kadar yazın çok iyi oluyor.
Eldede yıkanıyorsa süpermiş o zaman.

Daline flan gerek yokki hiç,onların özel yıkama küvetleri satılıyor içine suyu katın o kadar yazın çok iyi oluyor.
Eldede yıkanıyorsa süpermiş o zaman.
İşte bilmiyordum ki
Video yükleniyor olsa gonderırdım nasıl kendısı yapıyor muslugun altında, izlemelere doyamıyorum

Meraba arkdslar bende muhabbet kusu aldm bugun 4 aylık dedi aldgm kişi resmni atsaö cinsiyetni söylermisiniz bide kendme nasıl alıstırablrm

Meraba arkdslar bende muhabbet kusu aldm bugun 4 aylık dedi aldgm kişi resmni atsaö cinsiyetni söylermisiniz bide kendme nasıl alıstırablrm
Bir atın yardımcı olmaya çalışırım.

Yanındayken ani haraket etmeyerek alistirdim elime ben
Yoksa ürküp alismiyorlar
Kafesin içindeyken parmağınıza gelmesine alistirin zorlamadan korkutmadan
Yem koyun avucunuza öyle öyle alışır
Dışarı çıkma evresinde de bunları dikkate alırsanız zamanla alışır

Eklentiler

• IMG_20201022_163525.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…