- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
Aynen mantıken cok konusması gerekcpk eglencelıymıs sizinki ❤ çiftletirmeyi düşünüyorum, belki torunlarım konusurlar ❤
Avucunuza alınca mi öyle bagiriyor yoksa sadece ele gelince miNe mümkün sanki etlerini koparıyormuşum gibi bağırıyor:))
Avucunuza alınca mi öyle bagiriyor yoksa sadece ele gelince mi
Ayaklar hassas noktaları nefret ederlerElede gelmiyor ki hiç,elşme alıp seveyim diyorum ayaklarından yakalıyorum ciyak ciyak bağırıyor kerata
Ayaklar hassas noktaları nefret ederler
Bizimki de avuca alınmayı sevmiyor hiç hemen debeleniyor kaçmak içinOda olabilir normal yakalayım dedim gene aynısı oluyor:))
İnşallahh yaa minnak minnak nasıl olurlar cok merak ediyorumKesinlikle öyle,cidden eğlenceli bizimki yavaş yavaş öğretmeye çalışıyorum kelimeleri.
Süper olur gelsin torunlar artık .
Bizimki de avuca alınmayı sevmiyor hiç hemen debeleniyor kaçmak için
İnşallahh yaa minnak minnak nasıl olurlar cok merak ediyorum
Ben kusu ilk banyo yaptırdıgımda 1 saat agladım, kendılerı yapıyormus normalde ama ben bılmedıgım ıcın kendım yakaladım ıkı kucuk legene su doldurdum, birine dalin döktüm, diğerinı durulama suyu yaptım, bi güzel yıkadım, ne tüy kaldı ne Baska bişey bi deri kemik, cok ama cok korkunctu ölecek diye aklım cıktı, şimdi suyu acıyorum kendısı gıriyor çıkıyor suyun altında yarım saat keyif yapıyor..Sevmiyor demekki ele alınmayı,çok tatlılar ynede :))
O kadar çirkinler ki sonradan tüylenince güzelleşiyorlar:))
Ben kusu ilk banyo yaptırdıgımda 1 saat agladım, kendılerı yapıyormus normalde ama ben bılmedıgım ıcın kendım yakaladım ıkı kucuk legene su doldurdum, birine dalin döktüm, diğerinı durulama suyu yaptım, bi güzel yıkadım, ne tüy kaldı ne Baska bişey bi deri kemik, cok ama cok korkunctu ölecek diye aklım cıktı, şimdi suyu acıyorum kendısı gıriyor çıkıyor suyun altında yarım saat keyif yapıyor..
İşte bilmiyordum kiDaline flan gerek yokki hiç,onların özel yıkama küvetleri satılıyor içine suyu katın o kadar yazın çok iyi oluyor.
Eldede yıkanıyorsa süpermiş o zaman.
bizimki de dişi 2 aylık .sizinki kaç aylık ? bir de burnu ne renk bizim biraz morumsuAynen canım ya bizimki de saldırıyor hatta fazla yemesin diye git diyorum cak cak cak ötüyo hemen kızıyomuş şapşalBizimki dişi canım
benimki henüz 2 aylık.ben başlayayım o zaman yavaştan cici kuş ,pişt felan diye tekrarlamaya. 2 -3 kelime söylese yeter zaten bana .inşallah konuya gelen diğer dişi kuş annelerine umut olurumHıc bilmiyorum, benımki de dişi, konusmadı hıc 3 yasına gırecek nerdeyse
YouTubedan acın telefonu yanına koyun dınlesın bol bolbenimki henüz 2 aylık.ben başlayayım o zaman yavaştan cici kuş ,pişt felan diye tekrarlamaya. 2 -3 kelime söylese yeter zaten bana .inşallah konuya gelen diğer dişi kuş annelerine umut olurum
Bir atın yardımcı olmaya çalışırım.Meraba arkdslar bende muhabbet kusu aldm bugun 4 aylık dedi aldgm kişi resmni atsaö cinsiyetni söylermisiniz bide kendme nasıl alıstırablrm
Bir atın yardımcı olmaya çalışırım.
Yanındayken ani haraket etmeyerek alistirdim elime ben
Yoksa ürküp alismiyorlar
Kafesin içindeyken parmağınıza gelmesine alistirin zorlamadan korkutmadan
Yem koyun avucunuza öyle öyle alışır
Dışarı çıkma evresinde de bunları dikkate alırsanız zamanla alışır
Dişi gibi duruyorBu kusum
Hala yemedi yemek su içmedi dün aldm bide ishal gbi sarılı yesilli hastamiki acabaDişi gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?