bunlar Türkçemi ne hale geldik
öyle yeni nesiller elimizde
birde erkek yaparım senin kızını alırım
tamam sel 2. kızımıda sana veririm
Ben çok fana kayınvalide olurum.Benim gelin gelir buralarda derdim var topiclerinde yazar beni..
Ben çok fana kayınvalide olurum.Benim gelin gelir buralarda derdim var topiclerinde yazar beni..
bana nıe demıon hoşşık
calısmalara belkı bıkaç yıl sonra baslıycaz ama bılsem fena mı olur
Defne bana da yaz
tamam canım bekliyorum
eneee bizim kızlar istemiyoruz yan cebimize koy diyorlarmış bebek olmasın derlerken
sen bilirsin şekerim ben kız yapacam defnenin oğluna verecem
Ben geldim giremedim lan siteye.
Yaaa dün akşam Unutulmaza baktım sinirden uyuyamayınca.
Eda kızıyla ne güzel gezmeye gittiler, anne kız kıyafet aldılar falan o zaman çok özendim didim kızım mı olsun istiyorum acep?
Ama hayırlısı dedim sonra
Türkçe'nin zenginliği: nela bu? bune la? nebu la? lane bu? labu ne? :)
aynı kafalısın yanıBende senin kocen gibi düşünüyorum böcük
m öle kız almak kolay mıöyle yeni nesiller elimizde
birde erkek yaparım senin kızını alırım
Seve seve alırım canım, ay benden çok iyi kayınvalide olur heee
olsun boşver kızmın birinide sana vercem çok sıkarsan oğlanla kaçıp bana gelirler hiç sıkmam onları
Valla ce önce kayınvalideleri iyice tanı ondan sonra verdim gitti de pişman olmayasıntamam aşiretimi kurdum sel eş bulma derdide yok çocuklarımın anaları doğmadan buldu eş onlara
PuhahahahaBen çok fana kayınvalide olurum.Benim gelin gelir buralarda derdim var topiclerinde yazar beni..
Di mi Erkek olsun yaa kuzucuğum Rabbim hayırlısını versin herşeyden önce tabi ama gönlüm oğlumun olmasından yanawuuuuu sen şunlaar bak istemem yan cebime koytamam tamam yazınca hepinize topluca atarım mesajı
canım iş çıktı yazamadım ilk fırsatta atıcam
heeee vallabunlar senden önce yapar bacımm ben deyim sana
uyyyy kurban olsunlar senin kızınaa
bende özeniyordum ama şimdi erkeğe endeksledim kendimi kız istemiyorum artık
aynı kafalısın yanı
oda guzel anacım ama ben kızım olsun ıstıyommm kız olana kadarda doğurcem
m öle kız almak kolay mı
oldu cn
sallama zıya
ben ıyı bı k valıde olamam sanırım
tamma kızlar nazlanmayın bol bol doğurup hepinizin bebişini alacam
PuhahahahaBizde yorum yaparız karşısında susma, kendini ezdirme, iş kocende bitiyo diye
Oda kocam anasının sözünden çıkmaz der
Ya bakma olum, aslında iyi bir kayınvalide olacağımı düşünmüyorum ama burda kayınvalidesini eleştiren bir gelin olaraktan öyle yazdım. Ayıp olmasın diye...
Birde mandilinimin gözünü şimdiden korkutmak istemedim
Ben kararlıyım gelini yanıma alacam.Yok öyle ayrı ev.Yıllarca büyütüğüm okuttuğum işgüç sahibi ettiğim dalyan gibi oğlumu onun içinmi büyüttüm.Oda bana hizmet edecek.Öyle anasınada gitmek isterse alır bohçasını gider oğlumu göndermem
Ben kararlıyım gelini yanıma alacam.Yok öyle ayrı ev.Yıllarca büyütüğüm okuttuğum işgüç sahibi ettiğim dalyan gibi oğlumu onun içinmi büyüttüm.Oda bana hizmet edecek.Öyle anasınada gitmek isterse alır bohçasını gider oğlumu göndermem
sen konuş aga konuş senı dınleyen olcek sankıaşk bunun adı aşk
bak ben bıle yolasım geldı senı
artı anasını dınleyenle benımde işim olmaz
kocamı yok:89:
tamam bakarım :18:ne yapalım damadımıda gelinimide kızımıda oğlumuda ezdirmem kimseye iyi olun bakın almayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?