Benimki içi boş sevmiyormuş çökelek koyam bari
bende özledım patron yanımdaydı gıremedım ddedım gıdınde az kk ya gırem dıo kı yanımda gır nolcek sankı
olmaz dedım aga
ee ne var ne yok
Defnem sağol canım
Mandalina demet yiyo pişiyiAkşama bak bende mi yapsam ne nasıl yapıyosunz kızlar benim babaannem çok yapar ama fırından almaz hamurunu kendi yapar ben öğrenemedim fırından almak güzel fikirmiş
günaydın canlarrr
defnem sana tavsiyem sallanan birşey alma alıştırma yani hemen ağlayınca pışpışlama anam bizi öyle büyütmüş
ağlayınca hemen kucağına almazmış bence iyi taklit
evime gittim mesaim bitmişti böcük
Tamam yapıyorum bende pişi akşama
ayyy pişi yapan lokanta yokmudur yaw
Tamam yapıyorum bende pişi akşama
annem benı sandığın üstüne bırakırmışkı beşiğim hıc olmamış
aslında bı tahta besık varmış cok eskı onda amcamın cocuklarıyla büyümüşüz
6 kardes onlar 5 kardeş bızee tab benım dönemımde doluymuş
eleman lazımmı apla
ohhhh afiyet olsun şimdiden
canın mı çekti mandiş heeee anlayalımmmmm
yap duygucum afiyet olsun
elemanmı şey kem küm müdürde tayin olmuş gitmişken burası tam kebab oolmuşken tüm işleri yapabilirim
böcük ortak alan mı yani amcalarla aynı avlu içinde yada aynı apartmanda mı yaşadınız cepde ortakmıydı
benide atarlarmış yatağıma iki oyuncak yanıma giderlermiş kendi kendime uyurmuşum uyanıncada yine yatağımda alır oyuncaklarımı oynarmışım gelir bakarlarmış uyanmış oyuncaklarımla oynuyorum bebekliğe bak azcık ağlayacan zırlayacan aslında bir daha zırlatmıyorlar yiyorsun terliği
Bi olaydan dolayı bana kendinin zeki olduğunu lisans mezunu olduğunu benimde lise mezunu olduğumu ve ondan akılsız olduğumu söyledi
Bakarız böcüküm onları da araştırırım
Haklısın bende akıl olsa seninle evlenmezdim dedim bende.
Ayrı yattım ondan, benden önce uyumuştu zaten, bende yanına yatmadım ruhu bile duymadı, sabaha doğru uyanmış beni arıyor, aldı yatağa götürdü beni
Bende geçirmez ama hiç geçirmez inşallah diyorum.Haftasonumu onlara harcamak istemiyorum.Babbasında kalsın biz yanına gideriz bikaç saatliğine
benı bı tek sen farketmışsınböcük nerelerde bugün
Hoşgeldin böcük
cok guzel olmuş cnm bu arada bzımde öle kocaman bı resmımız var ama hala asamadıkkızlar pazar günü evi süsledik duvar stickeri yaptık
fırıncı amca bir ekmek hamuru versene diyorum al kızım sağol ateş başında durup pişirme derdinden kurtarsın diye
parça koparıp atıyorum yağa eşim döndürüyo kıvırıyor alıyor tabağa kızartırken hazır kızarmışlardan atıveriyor ağzıma ohhh yanına çayda koyuyoruz
boğazından kalkmadan geçtimi demetim gözüm kalır valla
Geldim geldim yemek faslı bitti
tmm dımekkı lazım deıl aman kalsın ben senı patronumla döverım
evt cnm ortak alan
annem gelın ıken dedem babaannem amcam yengem onların cocukları dedemın erkek kardeslerı karısı onun cocukları gelınlerı fala fıstık 30 kişiye yakın ve herkesın maalesef tek gözlu evı vardı
sen benden şanslısın hacı benım ılk oyuncuğım 4 yasında oldu ve hala saklıom bebeme vercem oyuncaklarımı
bencede kolay affetme
nere gıttınız lenn:84:
yemektesınız kesın
ben daha acım yemedım bırazdan yerım aman gene bulgur pılavı varbıktım yemınleyemıomda ama yıyenlere acıom
mıçamıycak adamlar yakında
bizimkide öyleydi ortak alandan çıkıp kendi başımıza kalana kadar öldük hele gelinler girince eltiler filan ortalık savaş olanı oldu
oyuncak konusunda çocukluk konusunda şanslıyım canım oyuncakalrımın hepsi durur tepeleme 3 hurç dolusu oyuncağım var
hiçde bozmaz kırmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?