Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Ben evden getiriyorum akşam yemeği yetmiyormuş gibi öğlen ne getircem diye düşünüyorum bazen öğlen için ayrı yemek yapıyorum pöfff :82::82::82:

ne uğraşıcaksın canım al fırından gitsin valla gayet süper oluyor. hazır mayalı hamur

bazen içine peynir koyup kızartıyorum ben hımmmmmm süper oluyor

günaydın canlarrr
defnem sana tavsiyem sallanan birşey alma alıştırma yani hemen ağlayınca pışpışlama anam bizi öyle büyütmüş
ağlayınca hemen kucağına almazmış bence iyi taklit

annem benı sandığın üstüne bırakırmışkı beşiğim hıc olmamış
aslında bı tahta besık varmış cok eskı onda amcamın cocuklarıyla büyümüşüz
6 kardes onlar 5 kardeş bızee tab benım dönemımde doluymuş
anam tarlaya gıdınce altıma bez bağlarmış ıcınde kum varmış bezın sonra aksam gelınce alırmış bıtek
evime gittim mesaim bitmişti böcük

eleman lazımmı apla

Son düzenleme:
Tamam yapıyorum bende pişi akşama

yap duygucum afiyet olsun

elemanmı şey kem küm müdürde tayin olmuş gitmişken burası tam kebab oolmuşken tüm işleri yapabilirim

böcük ortak alan mı yani amcalarla aynı avlu içinde yada aynı apartmanda mı yaşadınız cepde ortakmıydı

ohhhh afiyet olsun şimdiden

canın mı çekti mandiş heeee anlayalımmmmm

çekmezmi çok severim onu akşam tadımca çekti canım dedim eşime canım çok tadımca çekiyoooo akşam akşam düştü market yollarına aldı geldi havada soğuk üşümüş söyleniyor Allahtan hamile değil bunun hamileliğini düşünemiyorum nasıl yetişcem aşermesine

tmm dımekkı lazım deıl aman kalsın ben senı patronumla döverım

evt cnm ortak alan
annem gelın ıken dedem babaannem amcam yengem onların cocukları dedemın erkek kardeslerı karısı onun cocukları gelınlerı fala fıstık 30 kişiye yakın ve herkesın maalesef tek gözlu evı vardı

sen benden şanslısın hacı benım ılk oyuncuğım 4 yasında oldu ve hala saklıom bebeme vercem oyuncaklarımı
Bi olaydan dolayı bana kendinin zeki olduğunu lisans mezunu olduğunu benimde lise mezunu olduğumu ve ondan akılsız olduğumu söyledi

bencede kolay affetme

Bakarız böcüküm onları da araştırırım

tmm cnm

ayrı yatılmaz dıycem ama bellıkı cok kzmışsın
ınş düzelr ve hatasını anlar tatlum
Bende geçirmez ama hiç geçirmez inşallah diyorum.Haftasonumu onlara harcamak istemiyorum.Babbasında kalsın biz yanına gideriz bikaç saatliğine

gözun aydınne dıye gelıyolarmış
aynısını k valıdem bana dedıbende eşime dedım
eşimde dedı ne işlerı varmış bu kış ayında bızım totomuz donuo
onlarıda arayıp gelmemelerını söyledı
bızım totomuz donuo bız calısıyok sıznle ılgılenemeyız dıe

böcük nerelerde bugün
benı bı tek sen farketmışsın
Hoşgeldin böcük

kızlar pazar günü evi süsledik duvar stickeri yaptık
cok guzel olmuş cnm bu arada bzımde öle kocaman bı resmımız var ama hala asamadık

annem cok yapardıcok özledım annemı du bı arayım

nere gıttınız lenn:84:
yemektesınız kesın
ben daha acım yemedım bırazdan yerım aman gene bulgur pılavı varbıktım yemınleyemıomda ama yıyenlere acıom
mıçamıycak adamlar yakında

Son düzenleme:

bizimkide öyleydi ortak alandan çıkıp kendi başımıza kalana kadar öldük hele gelinler girince eltiler filan ortalık savaş olanı oldu

sen benden şanslısın hacı benım ılk oyuncuğım 4 yasında oldu ve hala saklıom bebeme vercem oyuncaklarımı

bencede kolay affetme

oyuncak konusunda çocukluk konusunda şanslıyım canım oyuncakalrımın hepsi durur tepeleme 3 hurç dolusu oyuncağım var
hiçde bozmaz kırmazdım

ben 10 aylığa kadar memleketımde yaşadım ama sankı heporalıyım sevıyorum anadolulu olmayı
eskı şartlar maalesef cok cok ağırdı ama bıseylerın kıymetını bıldırıyo ınsana
bız ıst a gelınce 5 kardes anne ve baba olarak geldık
yanımızda bı yastık bıle yoktu maalesef
ve yıllarca calıstık bı ev sahıbı olmak ıcın çok şükr sımdık annemınde babamında evlerı var
cok kucuk yasta sanırım 5 falandı babamla oyuncak almaya gıderken 5 lıralık bıde 20 lıralık kamyon vardı
aslında 20lık olsun ıstemıştım ama ev alcaz para harcamasın babam dıe 5lıralıkalmıştımhey gıdı gunler heyy

o yuzden herseyım azdı benım
5 kardesımız alırdı babamız topkapıda böle mağzalar vardı ordan onlar beğenır alır gıyerdık
sımdıkı gıbı şeçme sansımız yoktu
cocuk ıste ne olursa olsun yenı olsunda dıye dusunurdk
ama hayatmın en mutlu anları o anlardı yokluk vardı ama huzurda vardı dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…