Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet tuttum bu fikri ve hemen verdim siparişi teşekkürler böcük

akşam dışarda yedık genebu gıdışle batcezz
ben tavık şiş porsıyon yedım yanında çiğköfte salata bıde 2 lahmacunçüş dedım kendıme
eşimde 4 lahmacun yedı ayu

bıde dün benı ıkna etmeye calısıo spor salonuna yazılmak ıcın dedım olmas önce borçlar bıtsın 4 ay sabret
sanırım sabredemıycek
cocuk gıbı yalvardı durdu

nefret edilirmi ya ne kadar güzeller bendede var hele kılıç çiçek açtımı tüm evi nasıl güzel kokutuyor

4 lahmacun çokmu canım spor salonunu eve getirin düzenli her akşam evde yapın paranız cebinizde kalsın

Benimde bir tane vardı kayınvalidem vermişti öldürdüm bitkiciki :)
Bu dayanır bana inşallah. Bunuda iş yerinden hediye verdi biri
hemen diyim sana aydınlık yer durcak ama güneşin hemen önünde değil sıcak sever ama sobanın yanı başı değil az az suyu sever püskürtme tarzı

He iyi aydınlıkta camın önünde sıcak odada aynı zamanda, püskürtmeyi de hallederim bi şekilde.
Sen nerden biliyorsun bunları mandiş

bendede vardı direk cam kenarına koyme güneşi direkt görürse yaprakları yanar

bendede vardı direk cam kenarına koyme güneşi direkt görürse yaprakları yanar

Hımmm ama evde bi orası boş puffff... Orasıda bütüngün güneş görüyor, ama şimdi kış etkilemez ki o kadar. Zaten birde genelde güneşliği kapalı unutuyorum hep

Hımmm ama evde bi orası boş puffff... Orasıda bütüngün güneş görüyor, ama şimdi kış etkilemez ki o kadar. Zaten birde genelde güneşliği kapalı unutuyorum hep

tamam canım oraya koy bir hafta gözle yapraklarını filan sevmezse orayı değiştirirsin

tamam canım oraya koy bir hafta gözle yapraklarını filan sevmezse orayı değiştirirsin

2 haftayı geçmiştir belki orda bi değişiklik yok, hatta ortasındaki fidesi büyüdü :)
O zaman sevmiş yerini dimi :)

nefret edilirmi ya ne kadar güzeller bendede var hele kılıç çiçek açtımı tüm evi nasıl güzel kokutuyor

sevmım laa
gelene gıdene verırım artık
4 lahmacun çokmu canım spor salonunu eve getirin düzenli her akşam evde yapın paranız cebinizde kalsın

az mı lennsenınde gözun aç hee400 tl 6 ay uygun demı
sınırsız saatı yok 7 gün acık hemde
kocemle ben gtcemde ben zaten ıncecıkım çalı gıbı olmayım o gtsın bende anama gıdeırm

orıflame denn siparşlerım vardı yaa
gelmedı
ıptal ettrmış üyeliğni bana getıren kişi

2 haftayı geçmiştir belki orda bi değişiklik yok, hatta ortasındaki fidesi büyüdü :)
O zaman sevmiş yerini dimi :)

evet filizlendiyse memnundur

sevme böcük

ne açgözlüsü ya sizin oranın lahmacunları büyük oluyor galiba

spor salonu bana uygun gelmiyor eve gel üstünü giy kalk evden çık salona git yorul terle eve gel duş al dinlenemeden işe git pufff ne gırtlağımdan vazgeçerim nede dinlenmemden

Spor salonun ayazılmayı düşünüyorum kızlar.
bu arada eşim Ağustosda askere gidecek Pufff

yok evde yapamaz benım kocm
cok göbeklı ve düzen lazım
dr a dıyet lıstesı vercek ayrıca
artık otçullardan olcak
daha yeni birşeyler almamışdın ruj filan parfüm şimdi ne aldın

onlar gelmedı iştepatronda dedı hemen bız uye olak kımseye medet ummuyak
kendımı üye ettım
başkasından bişi ıstemeyık artıkama hala bana dönmedıler

Spor salonun ayazılmayı düşünüyorum kızlar.
bu arada eşim Ağustosda askere gidecek Pufff

Allah kavuştursun sel askerdeyken eşin yanlızmı kalacan annenemi gitcen planın ne

hımm ben geldi diye hatırlıyorum
benimki 80 olmuş birde 9 aylık gebe gibisin diyince kızıyordu aldı kendini kenara her akşam ekmeksiz yemek ve yürüyüş sabah akşam ve koşu bakalım ne kadar verebilcek

yok cnm o başka sıteden gelenler
strawberyy den
bu başka cok alışverş edınce sende karstrdın
cnm sıkıldı ya gecen ay cok ındırım vardı bu ay hıc güzel ürün yok
patronumun kalbını kırdım bu arada

evimde kalıcam canım ama sanırım eşim kayınvalidemi dikicek başıma eşimin gitmesinden çok bunu düşünyorum açıkcası

evet sanırım karıştırdım
patronuna ne yaptın yazık adamcağıza ya

evimde kalıcam canım ama sanırım eşim kayınvalidemi dikicek başıma eşimin gitmesinden çok bunu düşünyorum açıkcası

o zaman Allah dahada tez zamanda kavuştursun canım konuşursun kocanla istediğini anlatırsın güzel dille sanırım kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…