- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
erkekler o ayrıntıları düşünmüyorlar yani bir çoğu düşünmüyor genel bakıyorlar neden olmasın yda anne olunca hayır diyemiyorlar hele duygu sömürüsünü bilen kadın hiç zorlanmıyor oğluna evet dedirtmek için
boşwer balık hafızalı eşin var sanırım
vayy be lafa bakksen ne tepkı verdın pekı
böcük sel yine yok okkalı bir konu bulalımda topik bugünde sahipsiz kalmasın olurmu
Geçmiş olsun canım benim, erkekimizide öpüyorum...selam şekerlerim ben geldim ama kimsecikler yokmuşdün çok ağrılarım olunca erken çıkıp doktora gittim 2 gün rapor verdi. ilaç içmeyeceğim için dinlenmem lazımmış. sabahtan beri yatıyordum size bi selam vereyim dedim. bu arada dün bebişimide gördüm el salladı bana doktor yine kesin olmamakla birlikte erkek diyebilirim dedi. geçen sfer de %90 erkek demişti. bişeyde alamıyorum artık alışveriş yapasım var. bu arada dün maaşım yattı 2 sene sonra zahmet edip 50 tl zam yapmışlar işe döneyim müdüre diycem ben size 100 vereyimde çenenizi kapatın neyse öptüm hepiciğinizi
Oha deseydin istersen aramızda yatsın diyeydin kikikikiasla ıstemem akşam eşimle dışarda yemek yedık yerkende konustuk
bana konusmaa sırasında annemle yaşar mısın dedıbende asla dedım ıstemem senın akrabandan kımseyı
tabı bu soruyu bırden sormadı konu oraya geldı
bende dıo anneme ıstemedığım için senın annenın cocuğumuza bakmasını ısterım dedı
aferımmm dedım
Saflar canım, hep kendilerinin uyanık olduğunu iddia ederler ama maalesef.geçen gün servisten indik eve yürüyoruz.Eşim takıldımı düşçekmiydi öyle bişeydi sanırım.Dedim bak düşüp bi taraflarını kırma dedim.Bakmam ona göre dedim..Ne dese beğenirsiniz beni babam bırakmaz korkma.Hay dedim içimden haspam baban senin en önemli anlarında yoktu şimdi kıymetemi binecen.
Bu adam darbe yemeğe meğilli hemen güveniyo yaa
Defne Joy Foster evinde ölü bulunmuş.Ya daha geçen hafta yarışmadan elenmişti.Şok oldum resmen.Ben çok seviyordum onu.Remen tensiyonum çıktı yaa
Burdayım kuzucuklar.
Dün yine yolladı beni patron git iyileşte gel diye.
Bu gün daha iyiyim şükürler olsun.
Kızlar evde olmak gibisi yok yaa, evi temziledim topladım, yemek yaptım.
Dün hiç bitmesin istedim
Saflar canım, hep kendilerinin uyanık olduğunu iddia ederler ama maalesef.
Benimkide öyle hemen unutuverir
Ay bende senin yazını görünce öğrendim hemen baktım netten doğruymuş ay Allah rahmet eylesin
Evet ev öyle dağınık olunca içim rahat etmiyor ne yapayım.Sende ben gibisin dinlenmek için evdesin ama temizlik yapıyorsun
Ama ben unutmam.Yeri gelir hepsini başına kakarım ozaman nasıl dayanıyormuş görürüz.Ben onun ailesinin kazıklarını yemek içinmi evlendim.
hiç umrumda deıl katı kurallıyımdr
gerekırse yüzüne derım hiç umrumda değil
yüz bulamaz yanı eşim bana gerek kalmadan demıştı zaten öle bı hayallerı yok:76:
böcük beni unutmus , hiç sesi çikmiyor
Bişey demedim.Gerekte görmedim.Dediğin gibi balık hazfızalı.Bu adam bizim düğünümüzde yoktu.Tüm masraflardan yırttı.Şimdi oturma odası alacakya.Bizimki diyorki bizim kredi kartıyla alırız babam öder.Aptal ya ablasından yediğimiz kazık yetmiyormuş gibi aynı şeyi babasındanda yiyelim.Yok ya adam olmaz.İlla şöyle sertçe bir sarsmam lazım onu.
Burdayım kuzucuklar.
Dün yine yolladı beni patron git iyileşte gel diye.
Bu gün daha iyiyim şükürler olsun.
Kızlar evde olmak gibisi yok yaa, evi temziledim topladım, yemek yaptım.
Dün hiç bitmesin istedim
Sende ben gibisin dinlenmek için evdesin ama temizlik yapıyorsun
şanslısın yani
işi var ondan unutmaz böcük
senin sarsmanı yıllarca unutmaz ama diğerlerini unutur canım
yaw selcim ayaklarını uzatıp keyfine baksaydın ya
akşam arkadaşıma gittik eşi ameliyat olmuştu geçmiş olsuna üç arkadaş olduk üç de eşlerimiz biz oturduk başladık benim eşim şöyle hamarat böyle hamarat erkeklerden ses yükseldi kıymetimizi bilin biri diyorki kahvaltıları ben hazırlarım biri diyorki camları ben silerim yemek yaparım birde dırdır yapar hanım diğeride diyorki benim hanım ne dırdır yapar nede yemek yapar halimize gülmekten öldük hanımlar oturuyor erkekler ev işi yapıyor durumunda olduk birde birlik olup üstümüze geliyorlar en hamarat eş benim eşim çıktı akşamın sonunda
pazar günü eşim arkadaşlarının yanına gitmek istedi.1 aydır gitmiyor.Ig mıg yaptım gitti.Dedim 9-9.30'a kadar evdesin.Tamam dedi.saat 9.31 aradım nerdesin 2 dakkaya evdeyim dedi kapattım.Geldi zili çalıyor açmadım kapıyı.İstifimi bile bozmadım kalkmadım yerimden.Anahtarıyla açtı girdi içeri sırnaşıyor karnım aç diyor.Dedim banane napayım açsan.Sonra accıdım yemek ısıttım koydum tabağa odaya geri döndüm.Dedim bulaşık makinasını boşalt bulaşıklarını topla.Baktım yemeği yedi hem iş yapıyor söyleniyor.Oh herşeyi ben yapayım evi ben süpüreyim makinayı ben doldurayım çalıştırayım boşaltayım.Sen ne yaptın yerleri sildin sadece.Valla bende böyle enayi bulsam evlenirim falan. Öldüm gülmekten.Dedim iyi bundan sonra yerleride sen sil madem dır dır ediyon
evet mandalinacım ailesi darbe üstüne darbe vurur onları unutur benim söylediğimi unutmaz.Ama ben hiçbir şeyi unutmam.Pire için yorgan yakarım ben onuda bilir.Bir şekilde ayağını denk alacak.Öyle yada böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?