Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben kenara küçük meblalar koyuyorum ama böcük kadar değel.Helal sana böcük

haftalığımı hep kocama verıom ama o bılmeden kenarada para koyyom harçlık yol param dıye ayırdıklarımdan

dün akşam param yok dedım ortak kullanımımızdan 20 tl aldım ama zaten 50 tl vardıayın 20 sındede patrondan 150 tl ekstra para alcamm ohh

Bebek işini bende düşünür oldum Hayırlısı artık eşim daha erken diyo kızıyo bana

bu arada normalde kocama para vermem o maaşını alır bende toplanır paralar
kirayı vermesı ıcın verırıım sadeceerkekler para tutumaz

Süpersiniz valla kızlar ben 10 lira bile atamam kenara çünkü herşeyimiz ortada, cebimizde ne var ne yok biliriz hep

Ama inanın özendim şuan size, keşke bende biriktirebilsem.

Bende dün babam bize gelince çok mutlu oldum.
Bide babamın yanında bebek muhabbeti açıldı eşimin teyzesinin oğlu ve geliniyle.
dediler sizinki kime benzicek acab falan.
Eşimde dedi adını Kubilay Arslan koyucam babam da dedi neden oda anlattı işte böle böle diye, hoşuna gitti babamın.
Ama daha zaman var puffff

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz :81:

atmak lazım ama bazılarına abes kacıo ama ben cok yararını gördum
zam alsamda demıycem eşime zam aldım dıe
yeter ondan cok maaş alıp eve katkı sunuom zaten
bu arada 4 ay sonra 4 k kartımızın borcu bıtıyo ozmnda kendıme bılezıkler alcam yatırım amaçlı
cunku coğunu verdım evlenınce borca gıttı
kocemde söz vermıştı:86:

Cuma akşamı eşimin babasına uyuz oldum.Sanane be adam benim paramdan aldığım zamdan.Sanane benim evimden.Sanane ister tapu üzerimde olur yada sonra olur.Sanane dedemden kalacak diğer evler nasıl paylaşılacak.Sorduğu soruları geçiştirerek cevapladım.Ama uyuz oldum.Bir daha yaparsa tersliyecem.

Canım benim kaynanada aynı muhabbeti yapmıştı ogün payını vermediğime bin pişmanım bence tekrar sormaz ama hali hareketi anlatır inşallah senin ki öyle olmaz adamı tanımadan yorum yapıyorum günahını almayım

meraklıymış desene
sakınca cvp verdın dımekben duymamazlıktan gelırdım

Benim maaşımı merak ediyor.Aldığım zammı kapıda soruyor düşün. Aklıma geldikçe sinir oluyorum.Ben düşünmedim hiçdedemin diğer evleri nasıl paylaşılacak.Adam pat diye soruverdi.Hatta sorduğu şeyleri anlamıyorum eşim tercüme ediyor okadar şok oldum yani

inşallah tekrarlanmaz

kurban bayramında ilk bayram diye annemin zoruyla kaynana gittik bir akşakm oturuyoruz çay içiyoruz sohbet ederken ki ben ağzımı açmıyorum annemle kaynana konuşuyor ev alma durumumuzdan kadın demesinmi oturdukları evi satabilseler borça girmeden ev alsalar
zınladı zunladı beynim döndüm dedim herkes kendi emeği kadar konuşsun babamın evini ağzına ona emek harcayan alsın zort oldu kaldı sustu tabi ben anneme dedim dönüp ama üstüne alınması gereken alındı

benim yeğen saçları kesmiş kendi kendine, birde kestiklerini kavanozun içne koymuş

İyi demişsin.Ne haddin bilmeyen insanlar varya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…