- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
ben kenara küçük meblalar koyuyorum ama böcük kadar değel.Helal sana böcük
Süpersiniz valla kızlar ben 10 lira bile atamam kenara çünkü herşeyimiz ortada, cebimizde ne var ne yok biliriz hep
Ama inanın özendim şuan size, keşke bende biriktirebilsem.
Bende dün babam bize gelince çok mutlu oldum.
Bide babamın yanında bebek muhabbeti açıldı eşimin teyzesinin oğlu ve geliniyle.
dediler sizinki kime benzicek acab falan.
Eşimde dedi adını Kubilay Arslan koyucam babam da dedi neden oda anlattı işte böle böle diye, hoşuna gitti babamın.
Ama daha zaman var puffff
Cuma akşamı eşimin babasına uyuz oldum.Sanane be adam benim paramdan aldığım zamdan.Sanane benim evimden.Sanane ister tapu üzerimde olur yada sonra olur.Sanane dedemden kalacak diğer evler nasıl paylaşılacak.Sorduğu soruları geçiştirerek cevapladım.Ama uyuz oldum.Bir daha yaparsa tersliyecem.
Cuma akşamı eşimin babasına uyuz oldum.Sanane be adam benim paramdan aldığım zamdan.Sanane benim evimden.Sanane ister tapu üzerimde olur yada sonra olur.Sanane dedemden kalacak diğer evler nasıl paylaşılacak.Sorduğu soruları geçiştirerek cevapladım.Ama uyuz oldum.Bir daha yaparsa tersliyecem.
Canım benim kaynanada aynı muhabbeti yapmıştı ogün payını vermediğime bin pişmanım bence tekrar sormaz ama hali hareketi anlatır inşallah senin ki öyle olmaz adamı tanımadan yorum yapıyorum günahını almayım
meraklıymış desene
sakınca cvp verdın dımekben duymamazlıktan gelırdım
Hiç beklemiyordum böyle bişey resmen şaşkınlıkla cevap verdim.Bir daha tekrarlanmaz umarım.
inşallah tekrarlanmaz
kurban bayramında ilk bayram diye annemin zoruyla kaynana gittik bir akşakm oturuyoruz çay içiyoruz sohbet ederken ki ben ağzımı açmıyorum annemle kaynana konuşuyor ev alma durumumuzdan kadın demesinmi oturdukları evi satabilseler borça girmeden ev alsalar
zınladı zunladı beynim döndüm dedim herkes kendi emeği kadar konuşsun babamın evini ağzına ona emek harcayan alsın zort oldu kaldı sustu tabi ben anneme dedim dönüp ama üstüne alınması gereken alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?