Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Benim kayınpederde birisine demişki ben oğlana ev alıcam duyanda gerçekten ev alıcak çok güldüm yaaaaa

Heee tabi gerçekten alacak olan ilk bize söyler başkalarına söylemez hem bide böyle böyle dedim diyo size ev alacağımı söyledim diyo neden benim haberim yok

Yorgun hoigeldin skopca hoşgeldin
hoş bulduk duyhasçım

Eşimle ilk defa ayrı kaldık tuhaf oldum..

oyy kıyamam, tatlı burukluk bunlar, arada özlem iyidir, ama kısası

bu arada boswercim, normalde emeğinin karşılığını alıyor musun bilmiyorum, hani o zamanda haksızlık tabii kuş kadar zam ama ben ve etrafımdaki maalesef birçok kişi zam alamadan çalışıyor 1-2 yıldır
gönlüne göre başka iş varsa, değerlendir derim ama tabii onların çıkarması ve paranı alman en güzeli, işsizlik sigortasından da 6 ay falan para alınıyor sanırım az da olsa:44:

oh maşallah, yoğun geçmiş kangaaaa hafta sonunn, oje hastalığı başladı bende de son zamanlarda, bugün hele ilk defa haki renkte oje sürdüm ama koyu renk farklı oje hastalığı sardı imdaatt

ağrılara iyi geliyorsa ben de düşünürüm valla boswerim

bu arada normalde kocama para vermem o maaşını alır bende toplanır paralar
kirayı vermesı ıcın verırıım sadeceerkekler para tutumaz

altınların bol olsun böcüşümmm, her erkek deel benim sevgülüm en az ben kadar tutumlu, ya da eski ben kadar, sanırım ona bu konuda güvenebileceğimi anladıktan sonra savruk oldum ben

sıkıştım eve gitcem tuvalete izin aldım sıkıştım dedim

kız şaka mısın sen mandalin eve mi gidiyon tuvalete, alt katta mı çalışıyon yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…