Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hepsı üst üste gelmesınden ıyıdır dıom
bu h sonu bıde annemler gelcek hacı
annemle zaman gecrcemev işi hıc kalmasın
annemde dıo yapma kızım ben yaparım kıyamıo yaa cnm annem

ayy valla Allah yardımcın olsun benımkı okullar tatıl olunca gelcem 1 haftalığına dedı dellendımde kocem gelme dedı anasına senın yerınde olmak ıstemım

dökersem kocem anlar nasıl kuruturum acep

bende beğeniyorum valla evimde beğenmedğim hiç birşey yok vitrinde dahil buna vitrinsiz ev mi olur be demi boşver

bende beğeniyorum valla evimde beğenmedğim hiç birşey yok vitrinde dahil buna vitrinsiz ev mi olur be demi boşver

tmm lenn anladık

orıflameden sip.verıyom benımkıler 150 tl tuttu patronumada bı parfum alam barı dıomkokularını bılmım ama

mandış senınde mı vıtrının varpoff
ben evde gözume carpan ıkı tane kocaman saksıları bıle atmak ıstıymda kocem kızıocamasr suyu döksemde kurusa dıom

hiii çiçeklere asla kıyamam botonik bahçeye dönmek üzere evim

ben evlenirken hiç eşya almadım bir yatak odası aldım diğer eşyaları babam yıllar önce almıştı eski değiller bende atıp tekrar masrafa girmeye kıyamadım zaten tek başıma düğün yaptım birde onun masrafını alamam

,

şey yap sulu insan gübresi kimse anlamaz yavaş yavaş ölür

bende sevmem vitrini raf şeklindeki üniteler hoşuma gidiyor inşallah evime geçince

daha mini minicik olmasına rağmen hayatın bir çok yükünü omuzlamış, fakat bundan hiç şikayetçi olmayan, yaşamayı seven biri...
sel ne yükü bu

ben sevmım evım buyuk olsa salonda bı tane hoş bı cıcek olsa yeter

düğünüde mı sen yaptın
,

şey yap sulu insan gübresi kimse anlamaz yavaş yavaş ölür

bende sevmem vitrini raf şeklindeki üniteler hoşuma gidiyor inşallah evime geçince

ınsan gübresı ne laa
mok mu

ben sevmım evım buyuk olsa salonda bı tane hoş bı cıcek olsa yeter

düğünüde mı sen yaptın

ınsan gübresı ne laa
mok mu

cıks onun sulu olanı açık açık yazdırma işte böcük

kredi çekti eşim öyle yaptık düğünü dolayısıyla beraber ödedik ben ödedim ben yaptım gibi oldu aman kaynanamın burnundan gelsin fitil fitil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…