Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben böyle işin var ya böyle işin

eşimin tayini çıkmış istanbula
ana nıyemm sen kalcan orda kocen orda

ben onu bıle dıyemedım da:84:
kızlar merhabaa beni de alın aranızaaa :79:

ümmüşş ablacımmmm canımm en güzell hamilemmmm

h geldınntatlımm aramıza

Tüh yaaa sen isteyemiyor musun tayin eş durumu falan

bana veren olsa ilk işim sakaryayı terk etmek olurda çakılıyım resmen burada eşimide istemem demişler tehtid etmişler 7 ay önce adanadan tayinle buraya geldi buraya gelebilmek için ankarayı zorladık şimdi onlar zorluyor üff karışık mesele orası

Senin burda çalışman eşinin tayinini engellemiyormuki

adanaya geri yollarız kabul etmezsen diyorlar

neysee

kızlar defhne abla okadar iyi tatlıdırki keşke onu tanıma fırsatınız olsaydı kafa dengidir kendisi
çok tatlı dilli kibardır ayrıca çok severim ben onu

bizde çok seviyoruz onu reelde tanımıyoruz ama burada tanıdığımız kadarıyla gerçekten dediğin gibi

Zor bir durum ya.

gidemiyorum ki tayin yok bana

hoşgeldin sefa getirdin

kamuda defne

ayy canım ya inşallah olmaz tayini bir sorun çıkar

neysee

kızlar defhne abla okadar iyi tatlıdırki keşke onu tanıma fırsatınız olsaydı kafa dengidir kendisi
çok tatlı dilli kibardır ayrıca çok severim ben onu

uyyyyyyy yesin ablan seni kuşummmmm o senin tatlılığınnnn

bizde çok seviyoruz onu reelde tanımıyoruz ama burada tanıdığımız kadarıyla gerçekten dediğin gibi

bende sizi çok seviyorum mandişimmm

çanakkale delıler derneği başkanı geldıpatronun arkadası aynı zamanda müşterımız
bana kıtap ımzaladı adamın harıka şiirlerı var

valla kızlar istanbuldaysanız bi buluşma gerçekleştirebiliriz
defheyle biz zaten çok yakınız aynı mahalle ama kocişi göndermeyebilir

Bişeyler yapılamazmıki acaba

canım tayin işini yapan ankaradaki daire başkanı bizden önce tayin işi olan biri anlatıyor evlendim tayin istedin ankaraya araya koymadığım adam kalmadı ilk dört yıl eşimden uzakta çalıştım bayramlarda filan gittim yanına eşi ankarada kendi kayseride ve dört yıl sonra tayinini yapmış aynı kişi bakalım durum neyi göstercek tam konuşamadım eşimle akşam detayları konuşup kanunları bir incelerim olmadı avukata danışırım yapcak başka bişiy aklıma gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…