Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yok mezarlıkta çalışanların odasıyla yanyana odam işleri olmadımı bana sarıyorlar
ben alıştım valla bu tuvalet konusuna işyerinmin tuvaletlerimize ben giremiyorum çok sıkıştımmı eve gidiyorum mecburen komik ama durum böyle

Öncelikle hepinize günaydın kuzucuklarım

yaa benim anlamadığım nokta regl 1 hafta sürüyor ne yaniii 1 hafta çokmuuu
ozaman siz haftada iki kere şeyediyosunuz inanmıyorum size azgın kadınlar
Hahahahaaa bekarlığına veriyorum bu sözlerini, evlenince anlarsın
İnan çok istiyorum defnem ama kocam işte...
Bende evde plates yapıyorum iki akşamdır, mekik falan çekiyorum.
Birde roman oynadım dün akşam evin içinde ,kocamda garibim bakıyo öyle melül melül
ben yapamam ki benim canım çok tatlı bikerem
İşte canın tatlı diye yapıcan zaten

beni kandırıyosun işte acıyomuş herkes öyle diyo

Her söylenene inanma, onların hepsi hurafe

defnem sağol iyiyim iş güç
mandalina eşinle konuştunmu ne yapacaksınız

günaydın canımmm

olsun arada oynamakta lazım o da acayip kalori yakıyor göbek atmaya devammm

Allah daha iyi etsin inşallah kuşummm

tayini gidecek ama geçici görevlendirmeyle burada çalışcak başka seçenek bırakmamışlarki kabul etmezsen diye tehtid edip elimizi ayağımızı bağladı salak sanıyor sanırım bizi geçici görevlendirme en fazla 2 yıl yapılabiliyor daha sonra ne olacak diye sorunca sürekli yapacam diyorum isatersen kabul etme adanaya yollarım seni diyor ya olmadı hiç birşey yapamazsak trenle gidip gelir anadolu yakasında üsküdardaymış verdikleri yer sanırım yaklaşık 2 saat filandır

kızlar dekorasyon modellerine bakıyorum evim teslim olunca neler yapayım diye apartman merdivenlerine resim yapmak istiyorum çok güzel resimler var nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…