Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

eşin gitti diye mi canım yoksa başka birşeymi var ben iyiyim

Sabah başağrısıyla uyandım.Hala kendime gelmiş değilim.Boğazlarıma baktım evden çıkmadan faranjit yeniden başlıyor.Boğaz fısfısından sıktım.Birde grip hapı aldım.Vucudum uyuşuk sanki

çok güzel canım yap böyle şeyler evin her yeri böyle olsun değişik değişik

canım diğerini vucüt tam atamadan tekrar olması kötü olmuş grip ilaçlarıda halsizlik uyku filan yapar birde hastalıkdan dolayı halsiz olursun kendine çok dikkat et ilaçlarını ihmal etme bol vitamin al canım geçmiş olsun Allah acil şifa versin

eve gidince bol limonlu bir ıhlamur içip iyice terlemeyi düşünüyorum..
Yok kardeşim anladımki kendini korumıyacan.Koruyunca daha çok hasta oluyomuşun.Ömrümde bu kadar hasta olmadım ben yaa

çok güzel canım yap böyle şeyler evin her yeri böyle olsun değişik değişik

evet ya birde espirili çocukca şeyler beni daha çok cezbediyor ahh evimi teslim etse müthait neler yapacam

:18:

Sticker bende istiyorum ama istediğim gibi bulamadım

ben kendim yapacam almayacam bunlar fikir olsun diye kayıt ettim beğendiklerimi ama çizerken boyarken farklı olur

Bizim çalışma sistemimiz çok farklı, maaşlar yatmayacak uzun zaman belirsiz bi süre,
Yapılacak birşey yokmuş.
Başımızdaki genel sekreter başınızın çaresine bakın dedi, yani üstü kapalı gidin dedi.

eve gidince bol limonlu bir ıhlamur içip iyice terlemeyi düşünüyorum..
Yok kardeşim anladımki kendini korumıyacan.Koruyunca daha çok hasta oluyomuşun.Ömrümde bu kadar hasta olmadım ben yaa

çok sıcak şeyler içme boğazlarını tahriş eder canım

Ofisce işi bıraktık

sen niye bırskıyorsun onlar atsın

sel ne yani hiç bir hak talep edemiyormusun bu nasıl iş böyle

Nasıl işmiş bu ya.Çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…