Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Biliyorum benim babamda alifuatpaşa belediyesinde çalışıyor mandişim

Sakaryaya geldiğinde muhakak görüşelim tammamı
Görüşelim canım bende çoki stiyorum
internetten başvurabildiğin heryere başvur canım hazır net varken elinin altında
Baktım netten ama pek bana uygun bişi yok
Mesleğin neydi Sel kolay iş bulabilecek bir meslekm
yok ki bişi, düz lise mezunuyum, sekreterlik yaparım iyice, öğretmenevinin resepsiyonunda çalışmıştım, ingilizcem yok, öss ye giricem işte bu sene hiç olmazsa 2 yıllık mezun olayım dedim
Selcim face varmı
var canım diye ara
Sel herkesin sorusuna veerrrr nerdesin gııııııııı

burdayım canım

Son düzenleme:

kangam cok haklısın ama beceremıyokı heryer daha berbat oluo bölece cok zaman harcıyorum
bölesı daha ıyı ınancok becerıksız cokk
ama çemkrdığm zamanlar oldu ve artık arkasından dağınıklık bırakmaz
ama nolur dıom mutfağa gırmeanladın kanga benı

not yazıp eline ver en iyisi eski müdürme öyle yapardım kağıda yazardın ne diyeceksem koyardım önüne görünce susar gelirdi sormaya

cnm cok sıkkınmeseleğı dedım ve tahmın ettığım gıbı benı yanlış anladı
dahada konusmam onunla

selcim çok üzüldüm canım yaa Rabbim hayırlı kapılar açsın inş tez zamanda güzel bir iş nasip etsin sana

size düğün resımlerınden eklıycem
albüm yapamadım bı türlü

tamam, sadece mutfak ama :13: diğer işler öpsün elinden seni yolda mı bulduk kangaaa

gunaydın cnm nasılsın

patron yanımda belkı gec yazabılırım

kangamm gelmışş cnm benım lenn ona cok ı bakın ben yokken :86:

mesaiyi yolda harcıyon o zaman, ohh kebap valla

haydarpaşaya gelip dolmuşla üsküdara geçicek sanırım di mi siz izmitte falan mısınız?

kızlar dekorasyon modellerine bakıyorum evim teslim olunca neler yapayım diye apartman merdivenlerine resim yapmak istiyorum çok güzel resimler var nette

komple apartman sizin mi olcan mandalin oh ne güzel olur gönlüne göre yaparsın

geçmiş olsunnn

Ofisce işi bıraktık

selcim, tabii ki can sıkıcı ama böyle bir risk olduğunu biliyormuşsunuz sanırım, hayırlısı diyelim... sigortalı bir işe geçersin bu vesileyle daha da hayırlı olur senin için belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…