Bi yere haber verdim bakalım bekliyorum
ben kadroluyum canım yıllar önce kpss ile atandım
ama risk hep vardır belediye dedinmi siyasetin politikanın en çok olduğu yerdir yani adamın biri gelir ben burada şunun yerinde çalışmak istiyorum der ve o kişi üst kısımdan birinin yakını işe risk çoktur siyaset işine girersen taraf tutarsan risk fazladır denileni yapmaz bu yasal değil dersen risk fazladır bunun gibi örnekler çoğalabilir
ağlanacak hale gülüyorum
Demekki tercih yaparken belediyelerden uzak durulacak
Görüşelim canım bende çoki stiyorum
Sakaryaya geldiğinde muhakak görüşelim tammamı
Baktım netten ama pek bana uygun bişi yokinternetten başvurabildiğin heryere başvur canım hazır net varken elinin altında
yok ki bişi, düz lise mezunuyum, sekreterlik yaparım iyice, öğretmenevinin resepsiyonunda çalışmıştım, ingilizcem yok, öss ye giricem işte bu sene hiç olmazsa 2 yıllık mezun olayım dedimMesleğin neydi Sel kolay iş bulabilecek bir meslekm
var canım diye araSelcim face varmı
Sel herkesin sorusuna veerrrr nerdesin gııııııııı
ah selcim ahh, bu adaletsizlikler insanı sinir ediyor zaten, umarım en yakın zamanda hakkını alacağın şartlara kavuşursun ya orada ya başka bir firmada...
benim de ağrılarım çok sırtım yamuldu resmen
e ne demekti o wc ye gitme olayı o zaman 45 dakkada altına edersin
sadece ben yorgun olabilirim yani kanganparnakların haddini bilsin kangaa
hoş bulduk selcim
mandalina sen kabristanda mı çalışıyon :26:
he valla
uurum, böcüşüm, kangam seni severim bilirsin tek sevmediğim noktan da kendini bu kadar yıpratman bunu da bilirsinyapamaz, edemez diye bri şey yok, adama fırsat tanımazsan hiçbir şeye alışmaz benim kardeşim kibrit çakamazdı üniversitedeyken şimdi her şeyi yapar! bunu düşün, kadın olarak belki annenden öyle gördüğünden her şeye yetişiyorsun ama bunun hastalığı var, sağlığı var! hayat nasıl müşterekse sen 6 gün çalışıyorsan, o da yavaş yavaş pratik yapacak, düzelecek, pisletirse de çok , onu da temizlemeyi öğrenecek, varsın bi pantolonu çift çizgi olsun, varsın 1-2 yemek yansın...
not yazıp eline ver en iyisi eski müdürme öyle yapardım kağıda yazardın ne diyeceksem koyardım önüne görünce susar gelirdi sormaya
cnm cok sıkkınmeseleğı dedım ve tahmın ettığım gıbı benı yanlış anladı
dahada konusmam onunla
kangamcok haklısın ama beceremıyokı heryer daha berbat oluo bölece cok zaman harcıyorum
bölesı daha ıyı ınancok becerıksız cokk
ama çemkrdığm zamanlar oldu ve artık arkasından dağınıklık bırakmaz
ama nolur dıom mutfağa gırmeanladın kanga benı
gunaydın cnm nasılsın
patron yanımda belkı gec yazabılırım
kangamm gelmışş cnm benım lenn ona cok ı bakın ben yokken:86:
yok mezarlıkta çalışanların odasıyla yanyana odam işleri olmadımı bana sarıyorlar
ben alıştım valla bu tuvalet konusuna işyerinmin tuvaletlerimize ben giremiyorum çok sıkıştımmı eve gidiyorum mecburen komik ama durum böyle
tayini gidecek ama geçici görevlendirmeyle burada çalışcak başka seçenek bırakmamışlarki kabul etmezsen diye tehtid edip elimizi ayağımızı bağladı salak sanıyor sanırım bizi geçici görevlendirme en fazla 2 yıl yapılabiliyor daha sonra ne olacak diye sorunca sürekli yapacam diyorum isatersen kabul etme adanaya yollarım seni diyor ya olmadı hiç birşey yapamazsak trenle gidip gelir anadolu yakasında üsküdardaymış verdikleri yer sanırım yaklaşık 2 saat filandır
kızlar dekorasyon modellerine bakıyorum evim teslim olunca neler yapayım diye apartman merdivenlerine resim yapmak istiyorum çok güzel resimler var nette
Sabah başağrısıyla uyandım.Hala kendime gelmiş değilim.Boğazlarıma baktım evden çıkmadan faranjit yeniden başlıyor.Boğaz fısfısından sıktım.Birde grip hapı aldım.Vucudum uyuşuk sanki
Ofisce işi bıraktık
Bizim çalışma sistemimiz çok farklı, maaşlar yatmayacak uzun zaman belirsiz bi süre,
Yapılacak birşey yokmuş.
Başımızdaki genel sekreter başınızın çaresine bakın dedi, yani üstü kapalı gidin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?