kız kocam değil daha allahmı söyletti yoksaaa
aynen canım burdan birinin kardeşi bizde öyle tanıştık
ay pardongerçi hoşuna gitmiş sevindim ne bileyim diğer topicte tek evli olmayan bendim o yüzden herkesi evli sanıyorum burada da
ooo görücü topikleri de var demek
kader, kısmet insanı nerede bulacağı belli olmayan şeyler
görücü topiklerimi
ayy hakikatten böyle bi topik açsak bekar kızlar görücüye çıksa kendini tanıtsa yaşadığı şehri özellikleri yaşı vs. sonra adaylar seçse beğense süper olur ayyy koptum ben buna
evet aranızda yokmu bi zuhal topal ruhlu
yorgun süper fikir vermiş görücü topiği sabah sabah çok güldüm Allah da sizi güldürsün kızlar
sanada hayırlı cumalar
aynen bende çok güldüm sabah sabahsonrada neden olmasın dedim olabülürrr
ama bi zuhal topal lazım:94:
adayların terciyi döşü kıllı
kel olmasın
ensesi kalın
Günaydın kızlar
Sinir bozucu bir akşam geçirdim
Günaydın kızlar
Sinir bozucu bir akşam geçirdim
kadın resmen sunucuyu tarif etti
olabilir en çok benim işime yarar bekar amca çocukları çok kız arıyoruz
Dün akşam eşim bu akşamda gelemyoruz diye haber verince bende arkadaşımla dışarda yemek yiyeceğimi söyledim.Eşimin doğum günü bide sevgililer günü için hediye almak niyetim.Saat 9 gibi evdeydim.Aradım eşimi evdeyim diye.Sen nerdesin dedim oteldeyim dedi.Neyse ben üzerimi falan değiştireceğim için kapattık birazdan görüşürüz diye.Yarım saat sonra aradım açmıyo.2-3 dakika sonra aradım yine yok.Meraklanmaya başladım.Yerım saat hiç aralıksız aradım yok.Çarpıntım başladı kolum uyuşmaya başladı okadar endişelendimki anlatamam.İş yerinden birinin telei vardı bende aradım dedim eeşime ulaşamıyorum.Yanındakilerden birini arayında arasın beni.Ama sesim nasıl titriyor.Bu sırada diyorumki eğerki fenalaşmışsa en azından baksınlar.Aklım herşey geliyor.Neyse aradı eşim dedim nerdesin.Duştaydım diyor.Yarım saattirmi? Evet diyor.Bunu söylerkende gülüyo..Eşim duşta okadar uzun kalmaz.Bu şekilde konuşunca zaten sinirlerim bozulmuş ağlamaya başladım.Sakinleş diyor ama gülüyo..Teli kapadım resmen sinir krizi geçiriyorum komşular duymuştur sesimi..10 dakika falan geçti kapı açıldı.Eşim karşımda.Süpriz yapmış.Birde boynuna atlamamı bekliyor çok kötü oldum ya.Dedim lütfen bundan sonra bana süpriz yapma..
Günaydın kızlar
Boswercim canım bu erkek milletini merak etmeye gelmez bacımsen 10 dk telefonuna cevap vermesen olay olur onlar 10 saat açmasa sorun yok. benimki de aynı. bikaç kez aynı şeyi bende yaşadım okadar sinirlendim ki şimdi bi kere arıyorum açarsa açar açmazsa ikinciye aramıyorum bile. bi de kötü bişey olursa benim aramama gerek yokmuş zaten birileri haber verirmiş. hem suçlu hem güçlüler
Allah iyiliğini versin boşver ne güzel süpriz yapmış işte yanına gelmiş hemen niye sinirleniyorsun ki duşda olabilir telefonunu odada unutmuş yemeğe inmiş olabilir kapıya çıkmış olabilir hava almaya hemen kötüye yorup kendini niye üzüyorsun canım ya hele sonunda karşında görünce tüm sinirinin geçmesi lazım değilmi mutlu olmalısın canım ya
Birde diyorki 3 gündür evde yokum muameleye bak.Dedim bana geliyorum desen ben zaten çok mutlu olurdum.Saçmasapan yaptığın süprize bak
mandalina benim elim ayağım titriyordu.Kriz geçirecektim nerdeyse adam telefonda gülüyor bana bu süpriz falan değil.Aradığımda çarsın teli uydurursun bişey.Yda ararsın ben duşa giriyorum dersin çaktırmazsın.Merak ediyorum telde sinirlerim bozulmuş ağlıyorum.Adam gülüyor.Onu yakapaca evdenatmadığıma şükretsin.
erkekler kadınlar gibi ayrıntı düşünemezki düz mantık onlar sana süpriz yapıp seni sevindirmek istemiş eline yüzüne bulaştırmış sende kendi yıpratma bence
Bir değil iki değil ya.
Evlendiğimizin ilk doğum gününde aileme eve toplamış bana süpriz yapmış.Mübarek dedimben bu yaşıma kadar ailemle kutlamışım doğumgünümü bu ilk doğum günü başbaşa olmalıydık.Adamda süpriz anlayışı yok.
Akşam dedim bana lütfen bir daha süpriz yapma istemiyorum.Çünkü beceremiyosun
haline şükret canım benim beterin beteri var
evliyken ilk doğum günüm ve aynı zamanda resmi nikah ve nişan günüde aynı yıl dönümü aynı zamanda hafta sonuna denk geldi kahvaltıya arkadaşlarımı çağırmış erken kalktım evi topladım masayı hazırladım misafir ağırladım kızlarda gelirken pasta almışlar gittiler evi topladım bulaşıklar filan akşama gözlerimi yuvalarından bir fırlattım ne yapsı gerektiğini söyledim de birşeyler yaptı yine ben yaptım sayılır
benimde eve gittiğimde yemek hazırdı ama masayı topladım pasta servisi çay serisi çerez servisi yaptım onları toparladım.Şimdi benim bu doğum günümdü dimi..
ha bide doğum günüme kadar bana telefon alacağını modelini gösteriyor.Ben yok alma diyorm ama istemem yan cebime hesabı..
Adam bırak telefonu hediye almamış ya.Yuh dedim bu kadarınada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?