- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
h geldın doğru yerdesın ama sanırm bundan sonra zor bulun burayıSelam kızlar yeni üye oldum da bilemedim tanışmak için nereye yazacağımı :)
oyyy hiç kıyamaz banaaayok kız ilacımı alırım şekerli yerim, tadına vara vara
azgın böcüşşgiller siziiii
meleğim kocan erkek üye miydi ne iş yavyoksa burdan birinin oğlu kardeşi falan mı çözemedim o işi :44:
ya gecmısı okuyaamam noldu
boşwer d gunun muydu
kocen hedıye almadı mıboşa nan öleyse o kocayı
kanga sen bılıon onları neyse
zam aldı kanga bunu kutlayakyanı zam mı bılmım ama 100 tl fazla aldım haftalığımdan
patronumlada barıştımmm
yazmadan cıkmayım
hemen fesatlık düşünmen sakın zam aldığımdan barışmadım patronumla
dün barıştıkçok özur dıledı affettım
ya gecmısı okuyaamam noldu
boşwer d gunun muydu
kocen hedıye almadı mıboşa nan öleyse o kocayı
Günaydın kızlar
Boswercim canım bu erkek milletini merak etmeye gelmez bacımsen 10 dk telefonuna cevap vermesen olay olur onlar 10 saat açmasa sorun yok. benimki de aynı. bikaç kez aynı şeyi bende yaşadım okadar sinirlendim ki şimdi bi kere arıyorum açarsa açar açmazsa ikinciye aramıyorum bile. bi de kötü bişey olursa benim aramama gerek yokmuş zaten birileri haber verirmiş. hem suçlu hem güçlüler
yok doğum günüm değildi süpriz yaptıda bana
yok doğum günüm değildi süpriz yaptıda bana
Allahım benim patronum niye böcüğünkinden değil.Böcüğün canı canda benimki patlıcanmı
Ne güzel benim bir işim bile yok
Len hemen boşa denir mi Allah seni
ne güzel benimkide yapcak mış bana sana süpriz yapcam aşkım diyor nasıl süpriz olcaksa birde ne süprizi yaptığını söylesinde tam olsun
İnşallah benmki gibi süpriz olmaz
eşim cvp vermemezlık asla yapmaz sadece mesgule atar yoğunsa
bende aynen ama gercekten sınır bozucu aman 1 kez arayın yetr o sızı merak etsın azda
bırz endışelı gecmıs ama
aman cnm sende bıkez ara daha arama boşver
önemlı olan süprız yapması
nıye nıye
olm benım patron 1 tane dunyada
bazıları cırkın yakıştrma yapsada umrumda deıl zaten günahıma ortak lazımdı
olur ınş
arıyon mu pekı
boşasın gıı kocamı yok
İnşallah benmki gibi süpriz olmaz
ay kızlar ne mutlu bana güldürmüşüm sizi, ama sizler de çok yaşayın e mi hele boşver sen çok güldürdün beni, 3-4 yıl önceme götürdün beni
benimki de 5 sene önce bana bi süpriz hazırlamıştı az daha ayrılıyordukay resmen o günü yaşadım boswerim zamanla öğrendik yapılacakları, öyle süprizlerden hoşlanmadığımı öğrendi sağ olsun yani telaşa sokacak ya da yanlış anlamalara imkan verecek...
ben de aynen senin gibiydim telefon konusunda.. eyvah kaza mı oldu bi şey mi oldu vb... ama kendim de telefonu artık önemsemez olduğum o aradığında ben de geç fark ettiğimden artık telefon yüzünden telaş yaşamıyorum zaten her türlü hastalığımın nedenine inince stres çıkıyor, mümkün olduğunca her yıl daha frenlemeyi öğreniyorum kendimi ama yetmiyor hastalıklar daha hızlı ilerliyor
sen de ona bi süprüz yapıp bi bardak soğuk suyu başından aşağı geçiremedin mi diycem süpriz dediğin yemeğe götürürsün, ya da bi şeyler alır gelirsin :84:
he işte böyle özel günler için asla başkalarının katıldığı vb süprizleri sevmediğimi öğrendi
mandalina haklı, erkek-kadın farkını kabul ettim huzuru buldum daha doğrusu bulduk valla, benimki hep doğrudan söyle, ben anlayamam ki tam ne istediğini der, çünkü yanlış anladığı da olurdu, artık her şey açık açık söylenir, sorun kalmadı çok şükür ama kaç senemizi aldı dengeyi kurmak
mutlaka getirir sağ olsun :78: zaten önemli olan düşünmesi ne getirdiği değil ki, di mi, oraya özgü bi şeyler getirsin , ilk başta çekinirdim ben kabul etmeye ama zorla alıştırdı artık istek bile yapıyorum :78:
mandalina sen ermişsin yaşın kaç yav, ben daha yeni yeni anlıyorum 30 umda
sevgili olarak başarılı olduğuna karar verirsen sinirin inerse yani sevgililer gününde verirsin ama bence doğumgünü daha özel
hala süprizin etkisinden çıkamadın canım sen anlaşılan
gel kız bak ben buralardayımkazağı kimin başına örüyon :83:
Dün akşam eşim bu akşamda gelemyoruz diye haber verince bende arkadaşımla dışarda yemek yiyeceğimi söyledim.Eşimin doğum günü bide sevgililer günü için hediye almak niyetim.Saat 9 gibi evdeydim.Aradım eşimi evdeyim diye.Sen nerdesin dedim oteldeyim dedi.Neyse ben üzerimi falan değiştireceğim için kapattık birazdan görüşürüz diye.Yarım saat sonra aradım açmıyo.2-3 dakika sonra aradım yine yok.Meraklanmaya başladım.Yerım saat hiç aralıksız aradım yok.Çarpıntım başladı kolum uyuşmaya başladı okadar endişelendimki anlatamam.İş yerinden birinin telei vardı bende aradım dedim eeşime ulaşamıyorum.Yanındakilerden birini arayında arasın beni.Ama sesim nasıl titriyor.Bu sırada diyorumki eğerki fenalaşmışsa en azından baksınlar.Aklım herşey geliyor.Neyse aradı eşim dedim nerdesin.Duştaydım diyor.Yarım saattirmi? Evet diyor.Bunu söylerkende gülüyo..Eşim duşta okadar uzun kalmaz.Bu şekilde konuşunca zaten sinirlerim bozulmuş ağlamaya başladım.Sakinleş diyor ama gülüyo..Teli kapadım resmen sinir krizi geçiriyorum komşular duymuştur sesimi..10 dakika falan geçti kapı açıldı.Eşim karşımda.Süpriz yapmış.Birde boynuna atlamamı bekliyor çok kötü oldum ya.Dedim lütfen bundan sonra bana süpriz yapma..
ben süprızı anlamadım heesüprıs olan eşinin gelmesı mı:44:yoka hedıye aldı mı
Süprize bak böcük.
Seni üzmek istememiş canım sen çok telaş yapmışsın doğal olarak
Bu son bi dahada davosa gelmem ay pardon be bi dahada aramam
Arıyorum yavrı ama ses yok hiç bir yerden
He koca çokSen avukat olsan hemen boşarsın milleti
Seninki nasıldı ki:44:
gelme kısbende olsam gelmezdım
ıyıkı av.olmamışım annem derkı sendekı çeneyle sen ancak av.olursun
tabı burda banlanma korkusu var:18lmasa ahh olmasa varya neysemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?