Dedim bundan sonra senden hiçbir beklentim yok. İşe gider geliriz gerekirse alışveriş yaparız okadar.Süpriz hediye vs. hiçbişey yok beklemiyorum.Zaten böyle olmalıymış.
Benim babam şehir dışına çıktığında eli boş gelmezdi hiç muhakak bişeyler getirirdi bşey.Şimdi ister istemez bekliyorum.Bi tobleron almış büfeden bunada sinir oldum
ah be canlarım erkek milleti işte ince düşünce nerdeeeeee
almış çikilota bak
Allah razı olsun
dimi defne ya bunlarla ömür geçircez alışmamız lazım kim bilir daha neler görcez
Kalbim dayanırmı bilmiyorum
alışırsın canım zamanla kendini yıpratmanın senden başka kimseye zarar vermediğini görünce salarsın herşeyi
Kocakafalıya netten beğendiği saati aldım.Bakalım sevgililer günündemi doğum günündemi verecem
anaa böcüşümmm kangammm el işi mi yapıyon ne örüyon bana bakimmm :78: amanin netsizlik deme bana en büyük korkum kafayı yiyorum eve gelince net olmazsa:84:
yorgun süper fikir vermiş görücü topiği sabah sabah çok güldüm Allah da sizi güldürsün kızlar
sanada hayırlı cumalar
aynen bende çok güldüm sabah sabahsonrada neden olmasın dedim olabülürrr
ama bi zuhal topal lazım:94:
adayların terciyi döşü kıllı
kel olmasın
ensesi kalın
10 dakika falan geçti kapı açıldı.Eşim karşımda.Süpriz yapmış.Birde boynuna atlamamı bekliyor çok kötü oldum ya.Dedim lütfen bundan sonra bana süpriz yapma..
Ya bide bu adam romantik olduğunu düşünüyor.Süpriz diye eve gelmiş ben kötüyüm geçtim herşeyi saat 11..Sıcak bişeyler getirsene diyor.Söylene söylene gittim osaattede çaay demliyemem sallama çay koydum.Birde ona laf ediyor.Sinirimin üzerine daha çok sinirlendiriyor.Ne yalan söyliyeyim keşke dün akşam gelmeseydi
Bir değil iki değil ya.
Evlendiğimizin ilk doğum gününde aileme eve toplamış bana süpriz yapmış.Mübarek dedimben bu yaşıma kadar ailemle kutlamışım doğumgünümü bu ilk doğum günü başbaşa olmalıydık.Adamda süpriz anlayışı yok.
Akşam dedim bana lütfen bir daha süpriz yapma istemiyorum.Çünkü beceremiyosun
benimde eve gittiğimde yemek hazırdı ama masayı topladım pasta servisi çay serisi çerez servisi yaptım onları toparladım.Şimdi benim bu doğum günümdü dimi..
ha bide doğum günüme kadar bana telefon alacağını modelini gösteriyor.Ben yok alma diyorm ama istemem yan cebime hesabı..
Adam bırak telefonu hediye almamış ya.Yuh dedim bu kadarınada
işte erkek milleti imadan anlamıyor ince fikir yok o yüzden direk söylüycen
Dedim bundan sonra senden hiçbir beklentim yok. İşe gider geliriz gerekirse alışveriş yaparız okadar.Süpriz hediye vs. hiçbişey yok beklemiyorum.Zaten böyle olmalıymış.
Benim babam şehir dışına çıktığında eli boş gelmezdi hiç muhakak bişeyler getirirdi bşey.Şimdi ister istemez bekliyorum.Bi tobleron almış büfeden bunada sinir oldum
Kandırdı beni be ben romantik diye evlendim onla ama ne gezer
alışırsın canım zamanla kendini yıpratmanın senden başka kimseye zarar vermediğini görünce salarsın herşeyi
Kocakafalıya netten beğendiği saati aldım.Bakalım sevgililer günündemi doğum günündemi verecem
HArika cumalar diye okudum
kazak öruyom
işim cok kanga gelcemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?