Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Dedim bundan sonra senden hiçbir beklentim yok. İşe gider geliriz gerekirse alışveriş yaparız okadar.Süpriz hediye vs. hiçbişey yok beklemiyorum.Zaten böyle olmalıymış.

Benim babam şehir dışına çıktığında eli boş gelmezdi hiç muhakak bişeyler getirirdi bşey.Şimdi ister istemez bekliyorum.Bi tobleron almış büfeden bunada sinir oldum

almış çikilota bak

ah be canlarım erkek milleti işte ince düşünce nerdeeeeee

dimi defne ya bunlarla ömür geçircez alışmamız lazım kim bilir daha neler görcez

Kocakafalıya netten beğendiği saati aldım.Bakalım sevgililer günündemi doğum günündemi verecem

anaa böcüşümmm kangammm el işi mi yapıyon ne örüyon bana bakimmm :78: amanin netsizlik deme bana en büyük korkum kafayı yiyorum eve gelince net olmazsa:84:

yorgun süper fikir vermiş görücü topiği sabah sabah çok güldüm Allah da sizi güldürsün kızlar

sanada hayırlı cumalar
aynen bende çok güldüm sabah sabah sonrada neden olmasın dedim olabülürrr

ama bi zuhal topal lazım:94:

adayların terciyi döşü kıllı
kel olmasın
ensesi kalın

ay kızlar ne mutlu bana güldürmüşüm sizi, ama sizler de çok yaşayın e mi hele boşver sen çok güldürdün beni, 3-4 yıl önceme götürdün beni

10 dakika falan geçti kapı açıldı.Eşim karşımda.Süpriz yapmış.Birde boynuna atlamamı bekliyor çok kötü oldum ya.Dedim lütfen bundan sonra bana süpriz yapma..

benimki de 5 sene önce bana bi süpriz hazırlamıştı az daha ayrılıyorduk ay resmen o günü yaşadım boswerim zamanla öğrendik yapılacakları, öyle süprizlerden hoşlanmadığımı öğrendi sağ olsun yani telaşa sokacak ya da yanlış anlamalara imkan verecek...

ben de aynen senin gibiydim telefon konusunda.. eyvah kaza mı oldu bi şey mi oldu vb... ama kendim de telefonu artık önemsemez olduğum o aradığında ben de geç fark ettiğimden artık telefon yüzünden telaş yaşamıyorum zaten her türlü hastalığımın nedenine inince stres çıkıyor, mümkün olduğunca her yıl daha frenlemeyi öğreniyorum kendimi ama yetmiyor hastalıklar daha hızlı ilerliyor

sen de ona bi süprüz yapıp bi bardak soğuk suyu başından aşağı geçiremedin mi diycem süpriz dediğin yemeğe götürürsün, ya da bi şeyler alır gelirsin :84:

he işte böyle özel günler için asla başkalarının katıldığı vb süprizleri sevmediğimi öğrendi

işte erkek milleti imadan anlamıyor ince fikir yok o yüzden direk söylüycen

mandalina haklı, erkek-kadın farkını kabul ettim huzuru buldum daha doğrusu bulduk valla, benimki hep doğrudan söyle, ben anlayamam ki tam ne istediğini der, çünkü yanlış anladığı da olurdu, artık her şey açık açık söylenir, sorun kalmadı çok şükür ama kaç senemizi aldı dengeyi kurmak

mutlaka getirir sağ olsun :78: zaten önemli olan düşünmesi ne getirdiği değil ki, di mi, oraya özgü bi şeyler getirsin , ilk başta çekinirdim ben kabul etmeye ama zorla alıştırdı artık istek bile yapıyorum :78:

Kandırdı beni be ben romantik diye evlendim onla ama ne gezer

alışırsın canım zamanla kendini yıpratmanın senden başka kimseye zarar vermediğini görünce salarsın herşeyi

mandalina sen ermişsin yaşın kaç yav, ben daha yeni yeni anlıyorum 30 umda

Kocakafalıya netten beğendiği saati aldım.Bakalım sevgililer günündemi doğum günündemi verecem

sevgili olarak başarılı olduğuna karar verirsen sinirin inerse yani sevgililer gününde verirsin ama bence doğumgünü daha özel

HArika cumalar diye okudum

hala süprizin etkisinden çıkamadın canım sen anlaşılan

kazak öruyom
işim cok kanga gelcemm

gel kız bak ben buralardayım kazağı kimin başına örüyon :83:

Yorgun beni anlıyorsun sen

Demekki ben yalnız değilim.

Yorumların için çok saol

kanga sen bılıon onları neyse

zam aldı kanga bunu kutlayakyanı zam mı bılmım ama 100 tl fazla aldım haftalığımdan
patronumlada barıştımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…