Hhahaha olur, öööle yan gelip yatcana kalkda yap tembelyaaa sel yine yap bu sefer bir tas banada getir
Nasıl yarım saatte yaptın yaaa, ıslanıyor malzemelri falan. He şunuda söliiim tek başıma yapmadım alt komşum yardım etti.canım bende geçen sene yapmıştım çok kolay bence. internetten tarifini indirmiştim. 1 saat içerisinde yapıp komşulara dağıtmıştım çok ta beğenmişlerdi.
Sağol organiğim hoşgeldinmerhabalar,
sel topicin hayırlı olsun tatlım:))
annem yapmıştı geçen hafta aşure
zaten şu hayatta bı tek annemın aşuresını yerımm
hee kocemız vardıne edek ıdare ettık onunla
anamlarda olsa fena olmazdı hanı ya
Hhahaha olur, öööle yan gelip yatcana kalkda yap tembel
Nasıl yarım saatte yaptın yaaa, ıslanıyor malzemelri falan. He şunuda söliiim tek başıma yapmadım alt komşum yardım etti.
O kadar maharetli değilim henüz.
Ama seneye yaparım bi kere gördüm ya
Sağol organiğim hoşgeldin
Nasılsın melein nasıl
Benimkinide ye böcükk
Bende koceme dedim gel dizi edek bi yıl boyunca dizi çekeriz diye
Hee hepsini akşamdan hazırlayınca kolay oluyor.Ben çok becerikliyimdiryapmam ama yetenek var canımm
Valla akşamdan ıslatmıştım. Yarım saatte düdüklülerde haşladım. yarım saatte karıştırıp süsledim. toplam 1 saatimi aldı
Akşamdan hazırlamış hepsini böcükdefne sallama olm ne 1 saatı bee
ben anlatımm
1 gün önceden nohut fasulye buğday ıslatılıyo
ıncır kayısı üzüm ayıklanır ıyıce yıkanır
daha neydı laa sonra onlar pişirilır falan
nasıl 1 saate yapcan
Ay belirti vermeye başladı melek hee.iyidir tatlım ama mide bulantılarım var işte neyse bunada şükür:))
Olum aşureden bahsettim ben yer derken.senınkını nıe yıyım olm kocem var benım
bızde hep dızı cektık sımdık tatıldeyım 4 gün
defne sallama olm ne 1 saatı bee
ben anlatımm
1 gün önceden nohut fasulye buğday ıslatılıyo
ıncır kayısı üzüm ayıklanır ıyıce yıkanır
daha neydı laa sonra onlar pişirilır falan
nasıl 1 saate yapcan
ya valla 1 saatimi aldı yaaa :84: zati akşamdan ıslatmıştım. 2 tane düdüklüm var bi de komşudan aldım. birinde fasulye, birinde nohut birinde de buğdayı haşladım. o arada normal tencerede incir, kayısı, üzüm vs. haşladım. şerbet yapıp hepsini içine attım hooppp bitti. ben becerikli bi ev hanımıyım bi kereeen tecrübeliniz benim olum
iyidir tatlım ama mide bulantılarım var işte neyse bunada şükür:))
havanı yesınler bende ck iyi aşure yerım
aşure yaz ozmn başa:86:
ayy karnım fena ağrıyo
bıde ıkı gün yattım ya bgun hıc uymadım desem yerıdır
gece 1de yattım sabah 5 te uyandımeve gtcem daha ütü yapılcak beyazlar yıkancakk
canım bebişin hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinbende de bulantı aşırı derece de vardı çok şükür 1 haftadır hafiflemeye başladı. daha yeni yeni yemek yiyebiliyorum. sana tavsiyem sakın kendini yemek yemek için zorlama. canın istedikçe ye. bi de bileklik aldım ben çok iyi geldi. tavsiye ederim sana da.
beğenırsem yerım yoksa zorseneye beklerim ozaman cicimbu sene midem fena diye yapamadım seneye kazanla yapıcam hedefim yarım saat
Böcük benimde kuruyan çamaşırlar ütülencek mutfak dolapları silincek gelsene yardıma
seneye beklerim ozaman cicimbu sene midem fena diye yapamadım seneye kazanla yapıcam hedefim yarım saat
Hamilelik sürecin seni zorlayacak sanırım organiksağol canım seninde hayırlı olsun,bulantılar yeni başladı inşallah da çokda sürmez,canım istedikçe az az yiyorum zaten herşye öğğ yapıp duruyorum.sağol tavsiyene uyucam naza boncuklumu bilekliğin,benimde kolyem aslında taksam yaa
beğenırsem yerım yoksa zor
dün görumcem getrmış attım çöpe
bana kım yardım etcekgelememolm
yada şöle edek önce senın işlere edek sonra benım
sağol canım seninde hayırlı olsun,bulantılar yeni başladı inşallah da çokda sürmez,canım istedikçe az az yiyorum zaten herşye öğğ yapıp duruyorum.sağol tavsiyene uyucam naza boncuklumu bilekliğin,benimde kolyem aslında taksam yaa
ıyyyyyy görümce aşuresi yenmez zatibeğenırsem yerım yoksa zor
dün görumcem getrmış attım çöpe
Allah seni iyi etsin hedefe bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?