Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Benim yemeğim yok :95:
Mercimek çorbası yapıcam eve gidince canım çok istedi.
Yanınada bişi uydururum artık
AÇıktım leee

merhaba, sonuçta o kızı bilerek evlendiniz ve kabul etmekten başka çareniz yok maalesef. kıskanmanız da gayet normal ama daha yeni evlisiniz zamanla eminim alışacaksınızdır. bende olsam eşimi elbette kıskanırdım ama çocuğun bu işte bir suçu yok. o da büyük ihtimalle sizi kıskanıyordur ama birbirinize alıştıkça sevginizin de artacağını düşünüyorum. şuan tek yapacağınız şey sabretmek.

ellerine sağlık tamam anlaşıldı seneye kadar senin komşun olmalıyım :))

evet evet apartmanda daire boşalırsa seni haberdar ederim cicim

tavuklu mantar
tavuklu pılav
bezelye mantım ve corbam var

Benim yemeğim yok :95:
Mercimek çorbası yapıcam eve gidince canım çok istedi.
Yanınada bişi uydururum artık
AÇıktım leee

benimde doğumgünüm bugün dışardayız eşimle yemek derdim yok zaten 2 aydır yapmıyorum da

evet bilerek evlendim ama böyle hissedeceğim aklımın ucundan geçmezdi çocukları severim ben birde kendi bebeğim olsun çok istiyorum tabi eşimde o zaman ne olacak bakalım :26:

kesinlikle ayrım yapma kendi çocuğun gibi davranmalısın hep iyi yönlerini görüp karşılıksız sevmelisin o kızı onun yerine kendini koy yaşıda küçük o yaşlarda bizler anne babalarımızı bile kıskanırken işe gittiğinde babalarımızı özleken o yavru 15 günde bir babasını görüyor hemde babasının yanında yabancı kadın var ken bence onu kıskanmak yerine kendini ona kabullendirmek dahada sevmek için birşeyler yapmalısın yarın öbür gün seninde bebeğin olduğunda o kız senin yavrunun öz ablası olacak ve senden ne öğrendiyse senin bakışın nasılsa oda senin yavruna ve çevreye öyle bakabilir ayda 2 gün deme o yaştadi çocuklar çok zeki bakışından hislerini anlayıp hemen ezberleyebiliyor lütfen onuda düşün

heee oda olmasa evde kaldıydım :)))

hangi şehirdi taşınayımda işe gelip gitmek zor olmasa bari

benimde doğumgünüm bugün dışardayız eşimle yemek derdim yok zaten 2 aydır yapmıyorum da

nice mutlu yıllara sağlıkla ailenle sevdiklerinle inşallah huzurlu hayırlı ömürler

maşallahhh hamarat insanın hali başka

valla heee böcük sende nasıl marifetler var öyle o kadar yemeği işden çıkıp yapacan birde maşallah

Selam kızlar ben geldim huhu

hoşgeldinnn

İşim vardı dışarda geldim :26:
İyi ettin

Sanırım böcük dünden yapmış yemekleri

Öfff biriniz şu içimdeki bebiş isteiğini alsın nütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…