merhaba bayanlar benim sorunum biraz farklı ama doldum valla içime ata ata ben 7 aylık evliyim benim ilk eşimin ikinci evliliği eşimin 1 kızı 5 yaşında 15 te bir alıyor cumartesi akşamı bizde kalıyor pazar eşim götürüyor ben kötü biri değilim inanın komşu çocuklarını bile sevmek için oturmaya giderim velhasıl eşimin kızı olunca bir türlü sevemiyorum hoş bunu eşime ve cocuğa belli etmemeye çalışıyorum ama çok kıskanıyorum onları bize geldimi eşim onunla ilgilenirken ben bir kenara atılmış gibi hissediyorum bide yaramaz eşimle iki çift laf ettirmiyor biran önce gitsin diye bakıyorum bu aradada kendime çok kızıyorum gece eşim kızıyla yatıyor çünkü çocuk karanlıktan korkuyor bende yanlız başıma kalıyorum ben bu çocuğa karşı niye böyle şeyler hissediyorum niye sevemedim
ellerine sağlık tamam anlaşıldı seneye kadar senin komşun olmalıyım :))
Benim yemeğim yok :95:
Mercimek çorbası yapıcam eve gidince canım çok istedi.
Yanınada bişi uydururum artık
AÇıktım leee
tavuklu mantar
tavuklu pılav
bezelye mantım ve corbam var
evet bilerek evlendim ama böyle hissedeceğim aklımın ucundan geçmezdi çocukları severim ben birde kendi bebeğim olsun çok istiyorum tabi eşimde o zaman ne olacak bakalım :26:
İkiside tavuklu nentavuklu mantar
tavuklu pılav
bezelye mantım ve corbam var
benimde doğumgünüm bugün dışardayız eşimleyemek derdim yok zaten 2 aydır yapmıyorum da
Az çok anlıyorum seni, ama 15 günde bir görüyorsun zaten.
Kendini onun yerine koyarak bakmaya çalış birde duruma.
Ya Allah yardımcın olsun.
Seninde bir bebeğin olacak tabi ve onunla kardeş olacak.
o yüzden sevmeye çalış bence
Geçmiş olsun duygucum, napıyorsun
Bence de iyi ki kocan almış seni
Selam kızlar ben geldim huhu
Oooo neden baştan söylemedin İyi ki doğdun canım bebeğinle eşinle nice mutlu yıllar inşallah
merhaba, sonuçta o kızı bilerek evlendiniz ve kabul etmekten başka çareniz yok maalesef. kıskanmanız da gayet normal ama daha yeni evlisiniz zamanla eminim alışacaksınızdır. bende olsam eşimi elbette kıskanırdım ama çocuğun bu işte bir suçu yok. o da büyük ihtimalle sizi kıskanıyordur ama birbirinize alıştıkça sevginizin de artacağını düşünüyorum. şuan tek yapacağınız şey sabretmek.
evet evetapartmanda daire boşalırsa seni haberdar ederim cicim
benimde doğumgünüm bugün dışardayız eşimleyemek derdim yok zaten 2 aydır yapmıyorum da
maşallahhh hamarat insanın hali başka
hangi şehirdi taşınayımda işe gelip gitmek zor olmasa bari
nice mutlu yıllara sağlıkla ailenle sevdiklerinle inşallah huzurlu hayırlı ömürler
İyi ettinİşim vardı dışarda geldim :26:
hangi şehirdi taşınayımda işe gelip gitmek zor olmasa bari
nice mutlu yıllara sağlıkla ailenle sevdiklerinle inşallah huzurlu hayırlı ömürler
valla heee böcük sende nasıl marifetler var öyle o kadar yemeği işden çıkıp yapacan birde maşallah
hoşgeldinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?