- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Olur kuzum yaa hafta sonu çok yoruldum.
Keşke sen gibi falan bi can arkadaşım olsada yanımda ben ona yardıma gitsme o bana gelse.
Off Off ama alt komşum camları silerken yardım etti sağolsun
Kız nevresim dedinde sahi benimkilerde makinada kaldı çıkarmayı unuttumctesı ıkı kez çamaşr mak.çalıştrdım
nevresım ve renklıler için
beyazlar dolmadı ama bgun onlarıda atcamkuruyanları ütülemem gerek
yemeğim var
bugun ütü yapayımda yarın falan yemek yapmam gerek bıde ütü cıkmasın
yok canım bulantı için akapunktur bileklikler var. onlardan al hafifletiyor en azından istifrayı engelliyor. psiband adı. internetten bak istersen.
nazar boncuğunu da sakın çıkarma hatta ben geceleri de uykumda çok korkuyordum cevşen aldım. nazarı da engelliyor şekerim.
ıyyyyyy görümce aşuresi yenmez zatiiyi yapmışsın eline sağlık
Bekliyoruz bakalım
seneye bu vakitler yazıcam yarım saatte 1 kazan aşure yaptım diye
benımde kımsem yokhıc kımsem hemde
kendımce yapıyom bıde yorulunca bel fıtığım ağrıoahh ahh keske yakın olsak
Böcük bu bel fıtığı nasıl oluyo len.
Benim bildiğim genelde orta yaş ve yaşlılarda oluyo
Böcük bu bel fıtığı nasıl oluyo len.
Benim bildiğim genelde orta yaş ve yaşlılarda oluyo
ağır kaldırınca oluyo ablam bi ara annişimdede çıkmıştı.
Geçmiş olsun böcük hatırlıyorum öle bişi de ne bilim.terbıyesız senı ne dıon olm sen:84:ben gencecıkım
bel fıtığı başlangıcım varmış cnm mr cekındımde dr dedı
bazen ağrıyo kendımı yorunca
nevresımler mak.mı kaldı
senden garu olmas
ağır kaldırınca oluyo ablam bi ara annişimdede çıkmıştı.
merhaba bayanlar benim sorunum biraz farklı ama doldum valla içime ata ata ben 7 aylık evliyim benim ilk eşimin ikinci evliliği eşimin 1 kızı 5 yaşında 15 te bir alıyor cumartesi akşamı bizde kalıyor pazar eşim götürüyor ben kötü biri değilim inanın komşu çocuklarını bile sevmek için oturmaya giderim velhasıl eşimin kızı olunca bir türlü sevemiyorum hoş bunu eşime ve cocuğa belli etmemeye çalışıyorum ama çok kıskanıyorum onları bize geldimi eşim onunla ilgilenirken ben bir kenara atılmış gibi hissediyorum bide yaramaz eşimle iki çift laf ettirmiyor biran önce gitsin diye bakıyorum bu aradada kendime çok kızıyorum gece eşim kızıyla yatıyor çünkü çocuk karanlıktan korkuyor bende yanlız başıma kalıyorum ben bu çocuğa karşı niye böyle şeyler hissediyorum niye sevemedim
kokmaz ınş :92:
cko kötu bıde sımdık hastayım daha cko ağrıyo
canım bende geçen sene yapmıştım çok kolay bence. internetten tarifini indirmiştim. 1 saat içerisinde yapıp komşulara dağıtmıştım çok ta beğenmişlerdi.
Öncelikle hoş geldin.
Sanırım eski karısını hazmedemiyorsun ve ondan dolayı bu çocuğa karşı tavrın.
Ama şöyle düşün o çocuğun bir suçu yok ve muhtemelen sen bunu bilerek evlendin.
Duygularını bastırmaya çalış.
En nihayetinde eşinin çocuğu, onunda babası.
Hhahaha olur, öööle yan gelip yatcana kalkda yap tembel
Nasıl yarım saatte yaptın yaaa, ıslanıyor malzemelri falan. He şunuda söliiim tek başıma yapmadım alt komşum yardım etti.
O kadar maharetli değilim henüz.
Ama seneye yaparım bi kere gördüm ya
Bugün yemek yapıcam ütü yapıcam ve de hastayım
İnşallah yoksa bi kere daha çalıştırcam makinayı.
Kız geçimiş olsun valla bel ağrısı kötü olur tahmin edebiliyorum
evet bilerek evlendim ama böyle hissedeceğim aklımın ucundan geçmezdi çocukları severim ben birde kendi bebeğim olsun çok istiyorum tabi eşimde o zaman ne olacak bakalım :26:
Bugün yemek yapıcam ütü yapıcam ve de hastayım
Az çok anlıyorum seni, ama 15 günde bir görüyorsun zaten.evet bilerek evlendim ama böyle hissedeceğim aklımın ucundan geçmezdi çocukları severim ben birde kendi bebeğim olsun çok istiyorum tabi eşimde o zaman ne olacak bakalım :26:
Geçmiş olsun duygucum, napıyorsunBugün yemek yapıcam ütü yapıcam ve de hastayım
Bence de iyi ki kocan almış seniuuu nerede bende o marifet hem akşama kadar çalış akşamın köründe eve git yemek pişir sofra kur bulaşık yıka duş al dinlenmeye fırsat kalmıyor benden ev hanımı olmaz çok beceriksizim çokkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?