yaa beyazdan vazgeçeyim yani derzi söylemen çok iyi oldu hemen not alayım defnecim unuturum filan böyle püf noktarı çok önemli aslında
merhaba kızlar ben geldim...
damadım nasıl oyyy geldi yine aklıma yerim onun bal yanaklarını Allah nazarlardan saklasın onu
Hoşbulduk Defhnecim
canım ya selam verdim borçlu çıktım diceksin ama bişeyler sorayım seni yakalamışkensen süt pompası aldın mı? bi de anakucağı?
geçen sene ev sahibi bizim banyoyu yaptırdı malzemeleri biz aldık. yapı marketteki adam bize silikon bazlı alın sararma yapmaz dedi en pahalısını aldık ama yaptı maalesef. bi de ben sürekli banyoyu çamaşır suyu ile yıkayan bir insanım. yapan usta demişti bana da beyaz yaptırmayın diye.
selam hoşgeldin
ayy canım unutmamışsın iyi uyuyordu uyandı kucağımda şimdi teyzesine(kayınvalidesine) öpücük gönderiyo
tşkler balımhımmmmgüle güle kullan şekercim
güle güle kullan böcük
nazarmı değdirdim ne bugünlerde hep yoğun oluyorsun böcük gel maşallah diyim sana
hımmmmgüle güle kullan şekercim
ne edekmerhaba kızlar ben geldim...
senin gelin şanslı ya böcük atom karınca böcük
canım ya selam verdim borçlu çıktım diceksin ama bişeyler sorayım seni yakalamışkensen süt pompası aldın mı? bi de anakucağı?
tşkler balım
tşkler cnm
galıbatotomu kaşıyam barı
kızım evde yok okulda.. oğluşumla oturuyorum ben, cevap biraz geç oldu kusura bakma damadın huysuzlandı da ondan
tşkler balım
tşkler cnm
galıbatotomu kaşıyam barı
ne edekh geldın dımek bu bızde
:78:ağzını yıdım
anneme cekmışım
hayatta gelınlerının bısey ıstemez kalkar alır artı yengemler dıo anne evımı bı temzle dıetemızler oda duramaz
gecen bana geldı dıo camları sılelım aman anne dedım ayda bı göruyom senı
varsın pis olsun
bu konular bana uzak gıdıom ben
kızlar ben çıkıyorum biraz işim var sonra unutma beni başlıycak onu izliycem görüşürüz yine inş. öpüldünüz....
Mandalina tayin işini ne yaptınız
kızlar ben çıkıyorum biraz işim var sonra unutma beni başlıycak onu izliycem görüşürüz yine inş. öpüldünüz....
kaşı kaşı böcük çok pis nazar değdiririm
kaça gidiyordu bak onu unuttum sordummu daha önce
kız anneler öyle kıyamıyorlar evlatlarına bazıları varki nasıl anne diyorsun
adımı derken besmele cek lenn
örnek kaynanam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?