Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

yaa beyazdan vazgeçeyim yani derzi söylemen çok iyi oldu hemen not alayım defnecim unuturum filan böyle püf noktarı çok önemli aslında

geçen sene ev sahibi bizim banyoyu yaptırdı malzemeleri biz aldık. yapı marketteki adam bize silikon bazlı alın sararma yapmaz dedi en pahalısını aldık ama yaptı maalesef. bi de ben sürekli banyoyu çamaşır suyu ile yıkayan bir insanım. yapan usta demişti bana da beyaz yaptırmayın diye.

merhaba kızlar ben geldim...

selam hoşgeldin

hımm bunu öğrendiğim iyi oldu canım daha dikkat edeyim kremrengine bakayım ozaman yada kırık beyaz diyorlar o nasıl durur acaba

kızım evde yok okulda.. oğluşumla oturuyorum ben, cevap biraz geç oldu kusura bakma damadın huysuzlandı da ondan

hımmmm güle güle kullan şekercim

merhaba kızlar ben geldim...
ne edekh geldın dımek bu bızde
senin gelin şanslı ya böcük atom karınca böcük

:78:ağzını yıdım
anneme cekmışım
hayatta gelınlerının bısey ıstemez kalkar alır artı yengemler dıo anne evımı bı temzle dıetemızler oda duramaz
gecen bana geldı dıo camları sılelım aman anne dedım ayda bı göruyom senı
varsın pis olsun
canım ya selam verdim borçlu çıktım diceksin ama bişeyler sorayım seni yakalamışken sen süt pompası aldın mı? bi de anakucağı?

bu konular bana uzak gıdıom ben

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var sonra unutma beni başlıycak onu izliycem görüşürüz yine inş. öpüldünüz....

tşkler balım

tşkler cnm

galıbatotomu kaşıyam barı

kız anneler öyle kıyamıyorlar evlatlarına bazıları varki nasıl anne diyorsun

kızlar ben çıkıyorum biraz işim var sonra unutma beni başlıycak onu izliycem görüşürüz yine inş. öpüldünüz....

kaşı kaşı böcük çok pis nazar değdiririm

kaça gidiyordu bak onu unuttum sordummu daha önce
adımı derken besmele cek lenn
kız anneler öyle kıyamıyorlar evlatlarına bazıları varki nasıl anne diyorsun

örnek kaynanam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…