Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

karnıbahar hıc sevmım ben
bugun bızım yemekte vardı makarna yedım sadece
ama sağlıklıdır emınım

keşke canım keşke ama eskilerimizi bile kıskanır olduk

karnıbahar yemeği yaptım duygucum..

Bundan sonra bende biraz şeker atarım mandalin

oyyy böcüşümmm çok yoğundum koşturmacadan gelemedim böcüşümmm, aha bundan bile haberim yokkk, aklım biraz havada da bugünlerde

birisinden dinlemiştim bu konuda bir şeyler, şaşrımıştım ama bu kadar detaylı bilmiyordum, çok teşekkürler canım paylaştıığın için

compact sistem ne ola kiiii:18:

valla küvet yüksek olmamalı pişmanım öyle yaptırdığıma, hatalık var sağlık var, kenarları alçak duşakabinli yaptırcam inşallah... bir de lavaboyu boyunuza göre ayarlatın, alçak geliyor, zaten sırt ağrılarım çok, mahvoluyorum

hee şu aç kapalardan ettirdikti biz, hayat buymuş meğer, çok pratik ılıkta ortada bi yerde bırakıyoruz hem, iki muslukla uğraşmıyoruz, hem çok pratik hem de bozulmadı kaç senedir.

bı fıkrım yok
benım banyomda camlı etrafı kapalı duşkabın var cok rahat oluyo o kadar

evet, ben de öyle istiyorum, eski evimizde vardı

Ben oğlumu iç güveyi vermem.Kızınında oğlumla evlendikten sonra çok iy bir hayatı olmaz söyliyim

dürüst kaynana seni

Sen yinede nefret etme canım boşver
Benim kızım olursa bana benzer bana benzerse cadı olur cadı gelin istersen veririm

sen de dürüst kaynana 2

beterin beteri var bence şükret bir tane görümce
birde benim kayınpeder kaynanayı boşasa nasıl olur acep
bendeki fantazilere bakın kızlar uçtum yine

hiç böyle çözüm duymamıştım çok mantıklı, aman benim müstakbel kayınvalide gerçi annemle çok benziyorlar, annem de anlaşman kolay olur nası olsa benle başetme yöntemlerim var diyor

boşverin gelini daha vahim durumda canım yani benim kızım hem böcüke kızımı gelin vercem ondan iyi kaynana olur

hee böcük tabiii oğlunu versen olur da gelin verme yazık bebene

karnıbahar hıc sevmım ben
bugun bızım yemekte vardı makarna yedım sadece
ama sağlıklıdır emınım

yıllarca yemeği pişti evde kıymalı hali, en sevmediğim şeydi. artık sadece fırında yapıyorum, 2 kaşık sıvıyağla harmanla, teflon tepsiye, üzerinde de galeta unu serp, tabiii haşladıktan sonra, sonra gel bana bu lezzet için dua et

benim bildiğim zeytinyağlı yemeklere şeker konur azcık bende koyarım fazla zeytinyağlı yapmam ama yaptımmı şeker katarım

bizde de hep konur:13:

kangammmmmmmmmmmmmmmmh geldın ama bende cıkmak üzereyım az yazarım bek
yarınn daha erken beklerım

ben çok severim karnıbaharı.Akşam acı acı yedim oderece yani
afıyet olsun

keşke canım keşke ama eskilerimizi bile kıskanır olduk
ben kıskanmam valla
vermeyınce uyyamam
komsum aç ıken ben tok olamam
herkese merhabalar k.k yeni üyesiyimm valla karıstırıyorum nerde ne var diye burayada ugradımm
h geldın tatlım
geyık topıcını buldun mu brayıda bulurusn
ben gidiyorum kızlar hoşçakalın

şöle bı işim olmadı

kangam nerdesın sen
len nasıl bılmım delı ıbomuz gıttıcok üzüldüm kanga

cok az vaktım var bak hemen gel

daha orıflame sip.açamadım

internette okudum bende plesanta doğum anında ayrılınca sütte hemen gelirmiş. sezeryanda geçmi geliyomuş ki :26: len bişeyden haberim yok çocuk doğacak nerdeyse internette araştırayım bende bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…