- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Seviyorum seni mandalin
karnıbahar yapmıştım.Kolestrolümün fazla olduğunu öğrendiğimden beri zeytin yağıyla yapıyorum yemekleri.Karnıbaharın yüzeyinde bir acı tat vardı.Çok güzel pişmiş.Yanık falanda yok ama anlamadım.Öğle yemeğinde salatbarda zeytinyağlı karnıbahar vardı onda o tat yoktu gerçi..
Bu akşam ıspanak çorba var yeter....
karnıbahar hıc sevmım ben
bugun bızım yemekte vardı makarna yedım sadece
ama sağlıklıdır emınım
coktu evt
ama sımdık akşam yesek bıtersonra zaten bu hafta yemek yapmıycam kocem çalışıyo
kendımde bısıler yerım gıder
amın cnm
keşke herkesın bı doyumu olsada kullanmadıklarını elınde fazla olanları ıhtıyaç sahıplerıne verse
Ben hiç koymamki şeker...Olabilirmiki
herkese merhabalar k.k yeni üyesiyimmValla karıstırıyorum nerde ne var diye burayada ugradımm
bugün burdasın ama demi
benım kangamm nerelerde yahuuuçok özledım
deli ibrahim gıttı zaten moralım cok bozuk
ulaa yıldırım demirören neden madem diğer ıboyuda yollamadın:84:daha önce cok oldu neden deli ıbrahim gıdıo:84::84:
• • • A N G U T • • •
Herkesin (haksız bir şekilde) kullandığı bir ifadedir "Angut".
Birisi bir salaklı...k yapınca, bi laftan anlamayınca, böle boş boş
bakınca hemen "Angut'musun" der günümüzün insanı.. .
Angut'un aslında bir kuş olduğunu bilmeyen bir ton "Angut!" var ülkemizde... Angut kuşu'nun eşi öldüğü zaman (yanına o anda başka bir
yırtıcı hayvan veya bir insan gelse dahi) gözlerini bir dakika bile
eşinin ölüsünün üstünden ayırmadan o da ölene kadar onun baş ucunda
bekler...
İşte bu canlının yaptığı en büyük"Angut"luk budur.. Ayrıca bu olay
bütün Angut kuşları için geçerlidir, arada bir görülen birşey
değildir... Çok ürkek bir hayvan olmalarına rağmen eşinin ölüsünün başında bekleyen Angut kuşuna elini uzatsanız dahi oradan kaçmaz..
Hani derler ya "Angut gibi bakmasana lan".. keşke herkes Angut gibi bakabilse değer verdiklerine..
Bundan sonra bazılarına "Angut" demeden önce bir kere daha
düşünün.. Bir "Angut" bile olamayan o kadar çok insan var ki artık günümüzde...
banyo modellerine bakıyorum sizin kullanıp memnun kaldığınız olması rahatlık yada kullanışlı dediğiniz detaylar varmı
compakt sistem gördüğüm yerde hoşuma giderdi bugün sabah işe gelirken bir arkadaşım hatırlattı unutmuşum onu tamamen normal küvet koyacaktım az daha banyoma
ben almıycam müthait alacak anlaşmalı mağazalarından ben sadece şöyle yada böyle istiyorum diycem canım size sorum tavsiye edecebileceğiniz detaylar yani mesela armetürlerin çevirmeli olması kullanışlı değil gibi
bı fıkrım yok
benım banyomda camlı etrafı kapalı duşkabın var cok rahat oluyo o kadar
Ben oğlumu iç güveyi vermem.Kızınında oğlumla evlendikten sonra çok iy bir hayatı olmaz söyliyim
Sen yinede nefret etme canım boşver
Benim kızım olursa bana benzer bana benzerse cadı olur cadı gelin istersen veririm
beterin beteri var bence şükret bir tane görümce
birde benim kayınpeder kaynanayı boşasa nasıl olur acep
bendeki fantazilere bakın kızlar uçtum yine
boşverin gelini daha vahim durumda canım yani benim kızım hem böcüke kızımı gelin vercem ondan iyi kaynana olur
karnıbahar hıc sevmım ben
bugun bızım yemekte vardı makarna yedım sadece
ama sağlıklıdır emınım
benim bildiğim zeytinyağlı yemeklere şeker konur azcık bende koyarım fazla zeytinyağlı yapmam ama yaptımmı şeker katarım
afıyet olsunben çok severim karnıbaharı.Akşam acı acı yedim oderece yani
ben kıskanmam vallakeşke canım keşke ama eskilerimizi bile kıskanır olduk
h geldın tatlımherkese merhabalar k.k yeni üyesiyimmvalla karıstırıyorum nerde ne var diye burayada ugradımm
ben gidiyorum kızlar hoşçakalın
süt gelmesi için sezaryan ameliyatında canım bu günde iki kelimeyi yan yana getirip bir konuşamadım derdimi anlatamadım canım
sezaryan olan kadının sütü geç gelirmiş gününden önce olduğu için süt kanalları henüz açılmamış olurmuş bu önlemek için sezryan olmadan önce eşin süt kanallarını açmak için çalışma yapması gerekirmiş
kangam nerdesın sen
len nasıl bılmım delı ıbomuz gıttıcok üzüldüm kanga
cok az vaktım var bak hemen gel
daha orıflame sip.açamadım
orıflame ürünlerım geldı2 farklı katalog var:44:
var nolmuş yanı
ıyı gıdıyom
dur len sımdık cok yoğunum
bende acıyom kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?