Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet canım anakucağıda aldım süt pompasıda aldım

canım markalarını yazar mısın bana?

hımm bunu öğrendiğim iyi oldu canım daha dikkat edeyim kremrengine bakayım ozaman yada kırık beyaz diyorlar o nasıl durur acaba

kırık beyaz iyi olur canım bi araştır bakalım

defnem bellimi doğumun normal mi sezeryan mı olacağı

canım benim şuan erken doğum riskim var belli değil. normal istiyordum ama plasenta yukarı çıkmazsa mecburi sezeryan olacakmış

öğren işte böcük size de lazım olur gelecekte

sezeryan oldu arkdaşım süt gelmiyor diye hemen mamaya başladı yanlışmış doğumdan hemen sonra süt zor gelirmiş

neye doğumdan önce

süt gelmesi için sezaryan ameliyatında canım bu günde iki kelimeyi yan yana getirip bir konuşamadım derdimi anlatamadım canım

sezaryan olan kadının sütü geç gelirmiş gününden önce olduğu için süt kanalları henüz açılmamış olurmuş bu önlemek için sezryan olmadan önce eşin süt kanallarını açmak için çalışma yapması gerekirmiş

fatıha nıe okuycan olmölem mı yanı öle mı ıstıyonn

boşwer ı boşver aman

anaa böcük sanada dua beğendiremiyoruz tamam etmiyorum dua falan nazar edecem seni

boşveri nasıl boşverebilirimki o benim hemşom bacım

hanı demiştım ya annem gelınce yemek yaptı
eşimde sabah 8 gece 12 çalışınca hepsı bana kaldı dıe
dün karşı komsum teyze ve kızı evdeymış
dedım yemek yedınız mı
kaıdn bı şaştı önce herhalde benım yemeğim olmadığını düşündü
sonra deıdm
bende yemek cok bırlıkte yıyelım mı
tmm dedıler
bıraz yedık bırazda onlara bıraktımbu akşamlık var
ıyıkı hepsını bırakmadım kocem derdı hanı yemek dıe
oda aksı gıbı bugun 4 e kadar çalışcakmış
son anda kurtardım kendımı

Seviyorum seni mandalin

karnıbahar yapmıştım.Kolestrolümün fazla olduğunu öğrendiğimden beri zeytin yağıyla yapıyorum yemekleri.Karnıbaharın yüzeyinde bir acı tat vardı.Çok güzel pişmiş.Yanık falanda yok ama anlamadım.Öğle yemeğinde salatbarda zeytinyağlı karnıbahar vardı onda o tat yoktu gerçi..

Bu akşam ıspanak çorba var yeter....

kocem mı şey etcekmış:78:ıyı barı etsın

hayırlı her türlü duam kabulumdur cnmakşam karsı komsum dıo hep sana dua edıyorum
gelın olurken bende fazla olan bı battanıyemı ona vermıştım
zaten fazla olan herseyımı dağıtırım ben
kocemde dıo zaten gene kıme neyını verdın dıye
maynak sevapta kalmıyck onun yüzünden

o kadar çokmu yapmıştı böcük buzluğa koysaydın bölük daha sonra çıkarır ısırtırdın hazır olurdu

zetinyağına şeker koydunmu ondan olabilirmi acı tat

ne güzel böcük Allah niyetini kabul etsin

o kadar çokmu yapmıştı böcük buzluğa koysaydın bölük daha sonra çıkarır ısırtırdın hazır olurdu

coktu evt
ama sımdık akşam yesek bıtersonra zaten bu hafta yemek yapmıycam kocem çalışıyo
kendımde bısıler yerım gıder
ne güzel böcük Allah niyetini kabul etsin

amın cnm
keşke herkesın bı doyumu olsada kullanmadıklarını elınde fazla olanları ıhtıyaç sahıplerıne verse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…