Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

iyiyim bende çok şükür canlarım sadece karnım aç aklımdan türlü türlü yemekler geçiyo

daha çok var öğlene ne çabuk acıktınız anne oğul

Mandalin Allah kabul etsin canım.Genç yaşta gidip görmek daha güzel bence.

Böcük şimdilik gidecem diyorum ama birazdan ruh halim nasıl olur bilmem

amin boşver haklısın ama benim için zor olan kapanmak oldu

senin burcuna göre sık sık ruh hallinin değişmemesi lazım sürekli neşeli hayata pozitif bakan biri olman gerekir sen nasılsın öylemisin

Benim komşular hep akraba..eŞim haftasonu çalışıyorsa hiç kahvaltı hazırlamıyorum.Abimdeyim.Birde sevdiğimiz bişey pişincede getirirler saolsunlar..

en yakın akrabam teyzem oda korucuğun bir ucunda ne kadar uzak okadar iyi diyorum kızıyorlar bana

neşeliyimdir.Arkadaşlarım bana kikirik derlerdi düşün yani.Çoğu kişi beni gülmemden tanır.Ama pozitif değilim malesef.Herşeyi takıyorum sinir stres yapıyorum

Canım sıkılıyor benim yavv
nıyekı:26:
amin inşallah

çok severim komşularımı birde dedikoduları olmasa süper olacak
azcık çalış böcük işlerini bitirde gel

çalışıyom hacı aaaa üstüme gelme
:84:
dedıkodu olmamı laa
iyiyim bende çok şükür canlarım sadece karnım aç aklımdan türlü türlü yemekler geçiyo

bende acıktım
kahvaltı ettıydım
nasıl dayancam 1 e kadar:84:

Mandalin kapanmayı daha önceden düşündüysen ümreye gitmek sebep olmuştur sana.Facede iki halinin resimileride var kapalılık yakışmış sana..

Mandalin kapanmayı daha önceden düşündüysen ümreye gitmek sebep olmuştur sana.Facede iki halinin resimileride var kapalılık yakışmış sana..

kapanmayı hiç düşünmedim istemiyordumda umreye gidişimde çok ani oldu birden bire karar verdim bavulumu zor topladım kimseyle görüşemedim bile kendimi havaalanında buldum gittiğime pişman değilim keşke tekrar gidebilsem ama dönüşümde açılamadım öyle kaldı şimdi ağırlığı üstümde hissediyorum hakkını verememek korkusu var

Bize kandillerde şirket kandil simidi veriyor iki paket.Malum eşimle aynı şirketteyiz.Toplam 4 paket kandil simidimiz oluyor.3ünü eve götürdük komşuya ananeme yeğenlerime verdik.Bir tanesi burda.Gelin yiyelim

Bize kandillerde şirket kandil simidi veriyor iki paket.Malum eşimle aynı şirketteyiz.Toplam 4 paket kandil simidimiz oluyor.3ünü eve götürdük komşuya ananeme yeğenlerime verdik.Bir tanesi burda.Gelin yiyelim

geliyorum hemennnn

mesajı al canım sende beni unutma hep sev demek istiyor kendini hatırlatıyor

sebebi yok böcük:96:
olur arada ınsanlara böle seyler
ama aşırısı kötü böcük abartıyorlar bazen
ayy yemek yemek dediniz benide acıktırdınız

aşırı kötu tabe
ne yesek

ben 12 de çıkıyorum daha 1 saat 15 dk var

sen hamaratsın böcük evden kek börek neyim getirmişsindir kesin atıştır bişeyler

akşam halamdaydık gene keşke gtmeseydık cnm sıkıldı
eşim kalkmadı uyku saatım bıle gectı
bıde dizi palattık
uykusuzum oyüzden aksam bişi edemedımaç aç takılcam

boşver sende pek bi uzaksın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…