Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

anlamadım sımdık sen açıksın ama umreye gıttın kapanmadın o yüzden rahatsızsın
yanlış mı anlamışım

Ümreye gidince insan kendini sorumlu hissediyormuş kapanma konusunda.Buda seni bağlıyor işte.Hani aile baskısıyla kapanan kızlar varya dar kıyafetler giyip üzerine başörtüsü.Başörtüsünüde binbir şekilde bağlıyorlar.Sen zorlanmana rağmen güzel kapanmışın.Tebrik ediyorum seni

hazır yemekten bıktım ne yesem diye hergün düşünmektende böcük sizin orada yemek yapan biri yokmuydu

Akşam eşim diyorki biz en iyisi araba almayalım çocuk yapalım.neden dedim.Neymiş çocuk olunca ben çocukla ilgilenirmişim o arkadaşlarıyla olurmuş.Mannak

anlamadım sımdık sen açıksın ama umreye gıttın kapanmadın o yüzden rahatsızsın
yanlış mı anlamışım

valla yanlış anladın böcük ben kapalıyım umreye gidip gelince kapandım

Ben buralarda yeniyim bana hoşgeldin diyecek vaaamı?:18:

hoşgeldin gitme bir yere ama burda kal

zaten asıl ondan korkuyorum canım çok kızardım öyle giyinenlere onlar gibi olma korkusu sonra çok gezen heryere giren biriydim ama şimdi hareketlerimede dikkat etmem lazım

sağol canım amacım bir şeyi yapıyorsan tam yapmaktı tam olarak beceremesemde çaba sarfediyorum
açıklığı özledim ama sabah saçlarımı tarayıp çıkmayı mini etek giymeyi yazın kolsuzu çekmeyi hele sahilde güneşlenmeyi

zaten aradığım arkadaşları bulmuşum beni kimse alamaz buradan ama işte olduğum için cevap vermede sıkıntı olabilir baştan söyliym

inşallah alışırsın canım.Sen büyük kısmınu başarmışın kapalılığın geriside gelir inşallahh

nasıl anladın bunu böcük yaaa

böcük başını alt kaltta sonunu üst katta okudu sanırım

Defne geliyorda sanamı uzak

çekme saçımı açıyor ya defne tam adresini bilse gelmezdi hem o hamile oğlu için dağları delebilecek güçte

Akşam eşim diyorki biz en iyisi araba almayalım çocuk yapalım.neden dedim.Neymiş çocuk olunca ben çocukla ilgilenirmişim o arkadaşlarıyla olurmuş.Mannak

deseydin ya sen arkadaşlarınla devam et ben çocuğuda kendi başıma yaparım Hz. Meryem misali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…