mesajı al canım sende beni unutma hep sev demek istiyor kendini hatırlatıyor
kapanmayı hiç düşünmedim istemiyordumda umreye gidişimde çok ani oldu birden bire karar verdim bavulumu zor topladım kimseyle görüşemedim bile kendimi havaalanında buldum gittiğime pişman değilim keşke tekrar gidebilsem ama dönüşümde açılamadım öyle kaldı şimdi ağırlığı üstümde hissediyorum hakkını verememek korkusu var
kapanmayı hiç düşünmedim istemiyordumda umreye gidişimde çok ani oldu birden bire karar verdim bavulumu zor topladım kimseyle görüşemedim bile kendimi havaalanında buldum gittiğime pişman değilim keşke tekrar gidebilsem ama dönüşümde açılamadım öyle kaldı şimdi ağırlığı üstümde hissediyorum hakkını verememek korkusu var
Ben buralarda yeniyim bana hoşgeldin diyecek vaaamı?:18:
olur arada ınsanlara böle seyler
aşırı kötu tabe
ne yesek
akşam halamdaydık gene keşke gtmeseydık cnm sıkıldı
eşim kalkmadı uyku saatım bıle gectı
bıde dizi palattık
uykusuzum oyüzden aksam bişi edemedımaç aç takılcam
anlamadım sımdık sen açıksın ama umreye gıttın kapanmadın o yüzden rahatsızsın
yanlış mı anlamışım
uyyy kurban olsun annesi onaaaa zaten çok seviyorum ben onuu
geliyorum hemennnn
boşver sende pek bi uzaksın canım
anlamadım sımdık sen açıksın ama umreye gıttın kapanmadın o yüzden rahatsızsın
yanlış mı anlamışım
Ben buralarda yeniyim bana hoşgeldin diyecek vaaamı?:18:
Ümreye gidince insan kendini sorumlu hissediyormuş kapanma konusunda.Buda seni bağlıyor işte.Hani aile baskısıyla kapanan kızlar varya dar kıyafetler giyip üzerine başörtüsü.Başörtüsünüde binbir şekilde bağlıyorlar.Sen zorlanmana rağmen güzel kapanmışın.Tebrik ediyorum seni
isminiz nedir
valla yanlış anladın böcük ben kapalıyım umreye gidip gelince kapandım
hoşgeldin gitme bir yere ama burda kal
zaten asıl ondan korkuyorum canım çok kızardım öyle giyinenlere onlar gibi olma korkusu sonra çok gezen heryere giren biriydim ama şimdi hareketlerimede dikkat etmem lazım
sağol canım amacım bir şeyi yapıyorsan tam yapmaktı tam olarak beceremesemde çaba sarfediyorum
açıklığı özledim ama sabah saçlarımı tarayıp çıkmayı mini etek giymeyi yazın kolsuzu çekmeyi hele sahilde güneşlenmeyi
valla yanlış anladın böcük ben kapalıyım umreye gidip gelince kapandım
hoşgeldin gitme bir yere ama burda kal
zaten asıl ondan korkuyorum canım çok kızardım öyle giyinenlere onlar gibi olma korkusu sonra çok gezen heryere giren biriydim ama şimdi hareketlerimede dikkat etmem lazım
sağol canım amacım bir şeyi yapıyorsan tam yapmaktı tam olarak beceremesemde çaba sarfediyorum
açıklığı özledim ama sabah saçlarımı tarayıp çıkmayı mini etek giymeyi yazın kolsuzu çekmeyi hele sahilde güneşlenmeyi
Biz burda isim kullanmıyoruz canım boswer de yeter
nasıl anladın bunu böcük yaaa
Defne geliyorda sanamı uzak
Akşam eşim diyorki biz en iyisi araba almayalım çocuk yapalım.neden dedim.Neymiş çocuk olunca ben çocukla ilgilenirmişim o arkadaşlarıyla olurmuş.Mannak
keşke bende ismimi yazmasaydım
kullanıcı adımı değiştirebilirmiyim ki?
keşke bende ismimi yazmasaydım
kullanıcı adımı değiştirebilirmiyim ki?
zaten aradığım arkadaşları bulmuşum beni kimse alamaz buradan ama işte olduğum için cevap vermede sıkıntı olabilir baştan söyliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?