oyyy böcüşümmm çok yoğundum koşturmacadan gelemedim böcüşümmm, aha bundan bile haberim yokkk, aklım biraz havada da bugünlerde
birisinden dinlemiştim bu konuda bir şeyler, şaşrımıştım ama bu kadar detaylı bilmiyordum, çok teşekkürler canım paylaştıığın için
compact sistem ne ola kiiii:18:
valla küvet yüksek olmamalı pişmanım öyle yaptırdığıma, hatalık var sağlık var, kenarları alçak duşakabinli yaptırcam inşallah... bir de lavaboyu boyunuza göre ayarlatın, alçak geliyor, zaten sırt ağrılarım çok, mahvoluyorum
hee şu aç kapalardan ettirdikti biz, hayat buymuş meğer, çok pratik ılıkta ortada bi yerde bırakıyoruz hem, iki muslukla uğraşmıyoruz, hem çok pratik hem de bozulmadıkaç senedir.
evet, ben de öyle istiyorum, eski evimizde vardı
dürüst kaynana seni
sen de dürüst kaynana 2
hiç böyle çözüm duymamıştım çok mantıklı, aman benim müstakbel kayınvalide gerçi annemle çok benziyorlar, annem de anlaşman kolay olur nası olsa benle başetme yöntemlerim var diyor
hee böcük tabiii oğlunu versen olur da gelin verme yazık bebene
yıllarca yemeği pişti evde kıymalı hali, en sevmediğim şeydi. artık sadece fırında yapıyorum, 2 kaşık sıvıyağla harmanla, teflon tepsiye, üzerinde de galeta unu serp, tabiii haşladıktan sonra, sonra gel bana bu lezzet için dua et
bizde de hep konur:13:
afıyet olsun
ben kıskanmam valla
vermeyınce uyyamam
komsum aç ıken ben tok olamam
h geldın tatlım
geyık topıcını buldun mu brayıda bulurusn
şöle bı işim olmadı
ben celdum
alt kattakı pc de net yok şansa burda var
o yüzden aşağı yukarı yapıyom cok gelemem belkım
alt katta işler bekler
senin patronun gibi patronum olmadı hiç :)
benim komşularım baya tok sağolsunlar benide doyuruyorlar hemen hemen her akşam bir şeyler getiriyorlar işten geldin yorgunsun diyorlar
internette okudum bende plesanta doğum anında ayrılınca sütte hemen gelirmiş. sezeryanda geçmi geliyomuş ki :26: len bişeyden haberim yok çocuk doğacak nerdeyseinternette araştırayım bende bakim
ben celdum
alt kattakı pc de net yok şansa burda var
o yüzden aşağı yukarı yapıyom cok gelemem belkım
alt katta işler bekler
Ne güzzel komşuların var
Bende bugün hasta numarası yapıp kayınvalideye mi yaptırsam yemeği
Eşim haftasonu İstanbula gidelim diyor.Araba bakalım artık alacaz.Ama benim canım hiç gitmek istemiyor..
Cuma akşamından gidecez.Çamaşır temizlik yemek herşey kalacak.Ne yapsam bilemiyorum.İşi gücü unutum gidip İstanbulda sefamımı sürsem.Yeğenimide severim.Ayy bilemiyorum
karnıbahar düşünüyorum birde hem evim kokmaz
ben kabuska yaptım etli pirinçli
Eşim haftasonu İstanbula gidelim diyor.Araba bakalım artık alacaz.Ama benim canım hiç gitmek istemiyor..
Cuma akşamından gidecez.Çamaşır temizlik yemek herşey kalacak.Ne yapsam bilemiyorum.İşi gücü unutum gidip İstanbulda sefamımı sürsem.Yeğenimide severim.Ayy bilemiyorum
Bugün hiç bir şey yapmak istemiyorum:84::84:
kaynana yaptır o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?