Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

evet yorgun ya aç kapa musluk kullanıyorum bende rahat
lavabo boyuda yüksek oldumu abdest alırken zor olmazmı
compakt sistem hani duşa kabinin içinde müzik sistemi ışıklandırma masaj filan olan var ya ondan bir kaç sayfa önce resmini yükledim bu topiğe

kaynanayı boşasa kayınpeder annesi babası vefat etti gidecek kimsesi yok başıma kalma ihtimali de var geçen sayfalardan kızlardan biri dedide aklım başıma geldi orasını hiç düşünmemeiştim

ben celdum
alt kattakı pc de net yok şansa burda var
o yüzden aşağı yukarı yapıyom cok gelemem belkım
alt katta işler bekler

afıyet olsun

ben kıskanmam valla
vermeyınce uyyamam
komsum aç ıken ben tok olamam

h geldın tatlım
geyık topıcını buldun mu brayıda bulurusn

şöle bı işim olmadı

senin patronun gibi patronum olmadı hiç :)
benim komşularım baya tok sağolsunlar benide doyuruyorlar hemen hemen her akşam bir şeyler getiriyorlar işten geldin yorgunsun diyorlar

senin patronun gibi patronum olmadı hiç :)
benim komşularım baya tok sağolsunlar benide doyuruyorlar hemen hemen her akşam bir şeyler getiriyorlar işten geldin yorgunsun diyorlar

Ne güzzel komşuların var

Bende bugün hasta numarası yapıp kayınvalideye mi yaptırsam yemeği

internette okudum bende plesanta doğum anında ayrılınca sütte hemen gelirmiş. sezeryanda geçmi geliyomuş ki :26: len bişeyden haberim yok çocuk doğacak nerdeyse internette araştırayım bende bakim

bende pek bilmem bu konuları da öyle kulağıma takılmış bu konu ziyarete gittiğimizde anlatmıştı

Eşim haftasonu İstanbula gidelim diyor.Araba bakalım artık alacaz.Ama benim canım hiç gitmek istemiyor..
Cuma akşamından gidecez.Çamaşır temizlik yemek herşey kalacak.Ne yapsam bilemiyorum.İşi gücü unutum gidip İstanbulda sefamımı sürsem.Yeğenimide severim.Ayy bilemiyorum

İş gücü düşünme canım gelince yaparsın ne olcak

o işler her hafta sonu var her hafta sonunu ev işlerine ayırıp hiç gezmeyecekmisin canım hem sadece gezide değil arabada bakacakmışsınız gitmişken bir boğaz turu yaparsınız kız kulesinin karşısında çay içersiniz ohh sefanız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…