Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

gaz değil böcük sen yaparsın beklerim senden atom karıncam benim

boşver salı günü özgürlük oyunu diye tiyatro varmış gidelimmi

MSG İÇEREN GIDALARA DİKKAT!!!

MSG NEDİR?...

MSG adında bir yiyecek katkı maddesi var. MONO SODYUM GLUTAMAT

Yiyeceklere katıldığında, o yiyeceğin tadının beyin tarafından güzel Olarak algılanmasını sağlıyor. Tatlı, tuzlu, acı fark etmiyor. Hangi yiyeceğe katılırsa lezzetliymiş gibi geliyor. O yüzden gıda üreticilerinin bir çoğu MSG'yi karlı olduğu için kullanıyorlar.

MSG NİN ZARARLARI

Sinir hücrelerine zarar veriyor.

Merkezi sinir sistemi tahribatı ve buna bağlı olarak ALZHEİMER, PARKİNSON, HUNTİNGTON hastalıkları,

SARA (Epilepsi)

Retinal dejenerasyon (Göz retina tabakası hasarı)

Yağ birikimi, doyma mekanizmasında bozukluk, obezite.

Büyüme hormonu baskılanması.

Pankreas hasarı, insülinde artış, ve buna bağlı diyabet.

Böbrek ve karaciğerde ciddi hasarlar..

Bu madde hamilelerde plasenta bariyerini geçebiliyor, anne karnındaki bebek de aynı tahribatlara maruz kalıyor.

Özellikle çocuklarımızın hatta büyüklerin de çok severek yediği

CİPS' lerde çok kullanılmakta.

Hazır köfte harçları,

Et suyu tabletleri,

Hazır çorbalar,

Dondurmalar,
renkli yoğurtlar ve benzeri bir çok üründe var

Bu mamulleri üretenler !....Kendi ürettiklerini asla yemezler, içmezler. Onların gıdaları organik ve doğaldır.

Son zamanlarda organik tarım yapan çok güçlü özel şirketler türedi, burada itina ile yetiştirilen ürünleri semt pazarlarında göreniniz var mı?

Gelelim genel sağlık boyutuna;Son 25 yıla dikkatle göz atacak olursak, çocuk yaşta diyaliz cihazına bağlı yaşamaya mahkum edilenler, çok küçük yaşta şeker hastalığı ile tanışan çocuklar, obez çocuklar, asabi çocuklar, 9-10 yaşında buluğ çağına girenler, çeşitli nedenlerle engelli doğanlar ve bu sayının ülke nüfusunun % 12'sine çıkması ve benzerleri.

Şimdiki eğitim sistemimiz endüstri, tarım, genel kültür alanında yetersiz kaldığından, yeni nesiller tehlikenin farkında değildirler.

YARIN ÇOK GEÇ OLMADAN !.....

Nasıl acaba..
Bir ara gittik tiyatroya çok kötüydü ilk yarının bitmesini zor bekledik.Salon 2. yarıda boşmuş

pardon başkası ile karıştırdım
o araç içinde sürücü değildiki demi
yanındaki arkadaşı sürüyordu aracı

evt cnm neyse
sen kendını tanıtmadın
evlı mısn bekar mı
evlı ısen ne kadarlık bekar ısen ne kadarlık

:78::78:şimartma len benı

Bizde yemekler kötü olunca.Salatbardaki saltalarla idare ediyoruz iyi oluyor.Ama genelde güzel yemek çıkıyor.Şanslıyım bu konuda.

ımmmm tamam sen araştırmacı bir kişiliğe sahipsin bizi bilgilendirdiğin için çok sağol

Mandalin böyle etkinlikleri çarşamba yapmak uygun oluyor bana.Eşim çarşambaları arkadşlarıyla olmak istiyor.Bende kendime plan yapayım diyorum

ben böyle yazılara çok takmıyorum kolamıda içerim cipsimide yerim.En güzel şeyler zararlı zati sinir oluyorum

Kızlar 72 .koğuş tiyatrosunu tavsiye ederim yavuz bingöl,azra akın, kerem alışık oynuyodu eğer gelirse tavsiye ederim.
Boşver ben yemek getiriyorum akşamları dert etmiyorum yemeği ama öğlen için dert ediyorum millet akşam yemeği yapar ben öğle yemeği yapıyorum

Bizde yemekler kötü olunca.Salatbardaki saltalarla idare ediyoruz iyi oluyor.Ama genelde güzel yemek çıkıyor.Şanslıyım bu konuda.

ohh ne güzel valla
Mandalin böyle etkinlikleri çarşamba yapmak uygun oluyor bana.Eşim çarşambaları arkadşlarıyla olmak istiyor.Bende kendime plan yapayım diyorum

he aklıma gelmışken sabah bişey yazmıştın yaa
eşini cok mu sıkıyorsun nıye öle dedıkı
hanı cocuk yapalım dıye:44:

duygucum ben bunlara inanmıyorum açıkcası

organik demek katkısız doğal demekse organik diye sattıkları üründe tarlada iken neden tüm gübre ve ilaç çeşilerini kullanıyorlar böcek zararlı ilaçlaması yapılıyor nerede kaldı organikliğiher organik dedikleri organikmi horman olmadığını nereden bilecem artık yerli tohum yok ülkemizde ne köylüde ne satıcılarda hepsi israilden gelen oynanmış tohumlar ne yaparsa yapsın ne kadar doğal ne kadar organik acaba bir birlerini karalama planı yapıp satış patlatmaya çalışıyorlar ama rakip firma gerçekten zararlı üretebilir bunu söylemek için senin firmanın dürüst olması lazım değilmi yoksa hangi yüzle karalıyorsun senin ürünün ne ki

ohh ne güzel valla

he aklıma gelmışken sabah bişey yazmıştın yaa
eşini cok mu sıkıyorsun nıye öle dedıkı
hanı cocuk yapalım dıye:44:

eşimin bir arkadaş gurubu var çarşamba ve ctesileri oyun oynuyolar gece 12 ye kadar.Ben haftada birgüne izin veriyorum sadece.Ondan diyor yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…