Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

ben böyle yazılara çok takmıyorum kolamıda içerim cipsimide yerim.En güzel şeyler zararlı zati sinir oluyorum

abartmamak kaydıyla cips yerım
ama kola ıcmem almayızda meyve suyu kullanıyorz süt bıde
hazr corba ve köfte harcıda kullanmıyorum

aslında ayran yerinede kefir tüketin çok harika bir şey hücre yeniliyor

Mandalin böyle etkinlikleri çarşamba yapmak uygun oluyor bana.Eşim çarşambaları arkadşlarıyla olmak istiyor.Bende kendime plan yapayım diyorum

canım bende eşime sormadım şimdi reklamını gördüm aklıma geldi eşlerde gelsin beraber gidelim demek istedim ama eşime sormadım ne der bilmiyorum genelde yorgunum der ama bellide olmaz

tiyatrocuları arayım çarşamba gelin diyim

ben böyle yazılara çok takmıyorum kolamıda içerim cipsimide yerim.En güzel şeyler zararlı zati sinir oluyorum

herşeyin fazlası zarar onlarıda yemen lazım ki bağışıklık güşlensin

bburaya iyi tiyatro pek gelmiyor hangisine gittiysem sıkıldım bir aydan şener ve soner arıcanın vardı o hariç onu sevdim

ohh en güzeli kendi yemeğini getirmek otobüsle geldiğim için taşıması dert bana

size iyi vakitler
keşke bende gelebilsem ama işten eve evden işe
bu tip konularda izin dahi soramam aileme

neden izin vermiyorlar ki

Karalayıp karalamamak değil bunu proflar araştırmış bir marka üzerinde durulmamış şu marka bu marka değil ben bütün markalara baktım var hem lezzet durumuna gelince evet nede hepsi lezzetli ?

eşimin bir arkadaş gurubu var çarşamba ve ctesileri oyun oynuyolar gece 12 ye kadar.Ben haftada birgüne izin veriyorum sadece.Ondan diyor yani

anladım cnm
oyun derken maç falan mı:44:
benım eşimınn öle bı günü yok Allahtan ama arada gıder maç yapar ızın verırım
sende haklısın tabı yalnız kalmak ıstemıyorsun

Karalayıp karalamamak değil bunu proflar araştırmış bir marka üzerinde durulmamış şu marka bu marka değil ben bütün markalara baktım var hem lezzet durumuna gelince evet nede hepsi lezzetli ?

sevdim bu konuyu gelince üzerinde tartışalımmı canım

ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun

izin vermiyorlar çünkü bizim aile çok otoriterdir
ama çok sıcak ve geniş bir ailem var genede bu tip gezmelere izin vermezler
çalıştığım yerde onların tanıdığı bir yer yoksa nerdeeee

ben kullanıyorum hepsinide hemde ohhh sefam olsun..

Ben yemeğe çıkıyorum kızlar..

ye gayrı ama dıkkat et cnm
ılerı yaşlarda sorunlar cıkmasın

afıyet olsun

ben pek araştrmalara bakmımyorum ama genel olarak baksak zararlı olanları pek tercıh etmedığımı göruyorum
mesela kırmızı et
annem kalpten rahatsız dr ılk önermedıği şey
kola yada hazr gıdalar fastfood tüketmıyoruz
sağlığa dıkkat etmek lazım herseyde vıtamın var ama herseyın azı yarar coğu zarar

işin zor ama onlarda senın ıyılığı ıstedıklerınden bazı kurallar koyarlar emınım
pekı kardeşin yok mu yada aılenın tanıdığı bı arkadaşın onlarla gtsen:44:

yeşil çayı sabah akşam tüketirim cildimin güzelliğini ve metobolizmamın işleyişini toksinlerden kurtulmamı ve kolestrolümü dengelemeyi sağlayan japon mucizesi herkese tavsiye ederim alışkanlık haline geldi bende kefir ve yeşil çay

işin zor ama onlarda senın ıyılığı ıstedıklerınden bazı kurallar koyarlar emınım
pekı kardeşin yok mu yada aılenın tanıdığı bı arkadaşın onlarla gtsen:44:

onlarla izin veriyorlar tabiki ama onlarda pek gezmezlerki
abim var medikalci çok sosyaldir ama iş benimle gezmeye gelince tırt
zaten o da evli
ben de çok sevmem gezmeyi işte bütün deşarjımı oluyorum eve gelince diziler falan filan işte
evlenmeyide kesinlikle düşünmüyorum çok gelen isteyen oldu gitmedim gitmemde neyse
fazla daldım derinlere boğulucam şimdi :44:

ben bıtkı çayı içerım zaten

evlı abınle gezme zaten onun eşi vardır sana zamanı yoktur

ama sende sevmıyormuşsun gezmeyı sorun yok yanı sanaben eşimle hep gezıomm
hep maçlara gıdıokk

benimde kolestrol yüksek aslında bu tip şeyleri yemem lazım ama canım istiyo napim

zor ama ya..
Hani 18-20 yaşlarında olsan anlarım.30 yaşında bir insanın kısıtlanması bana tuhaf geliyor.

Benim ailem hiç sıkmadı.Ama bende yerini zamanını bildim hep.Akşamları arkadaşlarımlada çıkardım.Tatilede giderdim.Saolsunlar

30 yaşında hala izin alıyor olmak zor değilmi
ben hiç bir zaman sıkılmadım ailem tarafından gidiyorum derdim ama sınırımı bilir kendim koyardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…