Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Bizde herşey bildiğin gibi Sel.
Arada uğra böyle

Fırsat bulduğum gibi burdayım zaten.
Bütün kaıdn programlarını izler oldum bildiğiniz gibi değil.
Yakında kekleri börekleri yapıp seda sayana gidicem

benim içinde seyret şu evlendirme programlarını ahh ahh

benim içinde seyret şu evlendirme programlarını ahh ahh

Ne oldu kız çok mu özledin onları.
aman ben pek sevmiyorum oları.
Şimdi yeni bi program başladı bana ne giysem yakışır diye onu izliyorum arada

Sabah verdim ben görmemişsin sen

dertler bizde derya böcük
sorma
sağolun canlarım benim, özledim sizi valla aklım hep burda
Evde sıkılmaya başladım.
Bi yaramazlık yok dimi sizde
yok
Ay sorma saçma sapan şeyler çıkıyor sürekli.
Bende sabahları ebru şallıyla plates yapıyorum :122:

evde durdun şiştın tabe
ay arada denk gelıom ona
cok komık bee
nefes al ver al ver

canım bizde ayak küvette yıkanır da o yüzden sorun değil. anneme tam benim sırtım ağrıyor zaten evdeki lavaboda neyseki benimkiyle boyumuz yakın ikimize uyan bi şey ederik inşallah zamanı gelince

senin patronun gibi patronum olmadı hiç :)
benim komşularım baya tok sağolsunlar benide doyuruyorlar hemen hemen her akşam bir şeyler getiriyorlar işten geldin yorgunsun diyorlar

anam komşualara bak hala var mı öyle komşu, gerçi ben sevmiyorum komşu işlerini o ayrı, haa eski evimizde ayrıydı tabii ama yılların komşuluğu vardı herkes birbirini iyi tanırdı, sonradan taşındığım yerde güvenemiyorum açıkçası ben kimselere...

sel hayırlısı olsun, o saatler çok zorlayacaktı, inşallah gönlüne göre bir iş çıkar

kanga slm verdın mı banahaın kanga sana sorcam hesabını
bana dımeden sen nerelerde yazmışsın son durumlarıküsüm işte

banyoda alamıyorum abdest ben
sen kısmetliymişsin canım o zaman boyu boyuna uygun

anam bir karşı kapı komşumu tanırım başka kimseyi tanımam ama tüm semt beni tanıyor nasıl işse bu komşuluk etmem kimseyle ama onlar mama getirirler bana

Ben hiç sevmiyorum komşularımı bikez olsun kapımı çalıp hoşgeldin demediler O kadar taşındık öylece baktılar biraz kincilik var bende ben de konuşmuyorum

kanga slm verdın mı banahaın kanga sana sorcam hesabını
bana dımeden sen nerelerde yazmışsın son durumlarıküsüm işte

kız dün akşam özel mesaj attım ya çıkmışsın :84: yapar mıyım ben öyle şey kangamaaa:84:

ohhh afiyet olsunnn

Ben hiç sevmiyorum komşularımı bikez olsun kapımı çalıp hoşgeldin demediler O kadar taşındık öylece baktılar biraz kincilik var bende ben de konuşmuyorum

merhaba, merhaba yeterli bu zaman komşularıyla haa aile dostlarımız 60 senelik eski komşularımız, akrabada öte o ayrı, ama o zamanlar başkaymış

merhaba nerede oturuyorsun evlimisin nerede çalışıyorsun eşin nerede çalışıyor nerelisin ne milletsin ev senin mi kiracımısın klasik komşu soruları

aman ne etcen len komsuyu
beım bı karsı teyzem var
hep dua edr bana namazında nıyazında kadın saolsun bende ne pişirsem ne fazlam varsa verrım ona
kocası ölmüş kızı var bıde
yetıyok bırbırımıze:76:
merhaba nerede oturuyorsun evlimisin nerede çalışıyorsun eşin nerede çalışıyor nerelisin ne milletsin ev senin mi kiracımısın klasik komşu soruları

bende merhaba kım dıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…