Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Bu sabah uyanmama yarım saat kala tazdikli su sesiyle uyandım.Banyodan geliyordu.Hemen eşimi kaldırıdım.Banyonun kapısını bir açtı su dışarı doğru geliyor.Hemen su vanalarını kapattı.Sifon patlamış.Banyonun heryeri su için deydi.Apar topar temizledik ortalığı.Çok korktum ama ya..Ya biz evde yokken olsaydı

Bugün valizimizle işe geldik.İş çıkışı istanbula gidiyoruz.İnşallah hava en azından yağışlı olmaz

Geçmiş olsun canım bende dün yemeğin altını söndürdüm sanmışım meğer kısmışım tamda dışarı çıkıcam mutfağa uğrayayım dedim çıkıp gitsem ev yancak

Geçmiş olsun canım bende dün yemeğin altını söndürdüm sanmışım meğer kısmışım tamda dışarı çıkıcam mutfağa uğrayayım dedim çıkıp gitsem ev yancak

Allah korusun ya..Çok dikkat etmek lazım.
Bizde evden çıkarken vanaları kapadık yine ne olur ne olmaz diye..

gecmıs olsun
annemlerınde cok olurdu o
özellıkle sıcak su tarafından kaç kez su bastı evı
enson parkeler kabarmışsalona kadar gelmış su
en ıyısı herseyı kapatıp cıkmak evden
Bugün valizimizle işe geldik.İş çıkışı istanbula gidiyoruz.İnşallah hava en azından yağışlı olmaz
yolunuz acık olsun cnm
anam senı görebılsem keske
nereye gtceksınız
Kolay gele bebek

patron sana zam yaptı ama boşa değilmiş baksana nasıl çalıştırıyo

sorma hıı
hıc deılse zamdan sonra oldu ya öle olmasaydıhem o zam deıldır belkım bılmım daha bısı de demıokı

Ablamda kalacaz ablam Tuzlada..Ama gezecez yarın karşıyada geçeriz büyük ihtimal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…