Bu sabah uyanmama yarım saat kala tazdikli su sesiyle uyandım.Banyodan geliyordu.Hemen eşimi kaldırıdım.Banyonun kapısını bir açtı su dışarı doğru geliyor.Hemen su vanalarını kapattı.Sifon patlamış.Banyonun heryeri su için deydi.Apar topar temizledik ortalığı.Çok korktum ama ya..Ya biz evde yokken olsaydı
Bugün valizimizle işe geldik.İş çıkışı istanbula gidiyoruz.İnşallah hava en azından yağışlı olmaz
Geçmiş olsun canım bende dün yemeğin altını söndürdüm sanmışım meğer kısmışım tamda dışarı çıkıcam mutfağa uğrayayım dedim çıkıp gitsem ev yancak
hayırlı cumalar
bıraz yoğunum gelırım gene ınş
Ablamda kalacaz ablam Tuzlada..Ama gezecez yarın karşıyada geçeriz büyük ihtimal..
sanada hayırlı cumalar nasılsın böcük dün kötüydün biraz
Allah korusun canım geçmiş olsun bir lastik var sifonun içinde o eskiyince oluyor patlıyor bizimkindede oldu parçasını değiştiriyor beş dakikda hallediyorlar
yağışlı bile olsa romantik olur boşver
geçmiş olsun Allah korusun yangın hiç birşeye benzemiyor
sanada hayırlı cumalar nasılsın böcük dün kötüydün biraz
tuzla bana cok uzak
karşıda cok uzak
cok ıyım cnm
aksam bıze döşeselerde
tuzla bana cok uzak
karşıda cok uzak
cok ıyım cnm
aksam bıze döşeselerde
Sucumu çağrmak lazım bunun için.Eşim illa kendi yapmak isteyecektir.Eyhav eyvah
Valla bakalım romantikmi olcak rezilmi olcaz çıktık yola dönüş yok
döşemek ?
yok canım ben bile halledebilirdim çok kolay bişiy elinden geliyorsa eşinin halleder biz ne olduğunu anlamadık bir de düğün üzeriydi usta çağırdık
atakent ümraniyeSen nerdesinki böcük.Pek bilmiyorum ama bilinen yerlere göre anlat
döşemek ?
yok canım ben bile halledebilirdim çok kolay bişiy elinden geliyorsa eşinin halleder biz ne olduğunu anlamadık bir de düğün üzeriydi usta çağırdık
Döşemek: Akşam böcüğün takımı yenilmiş.Onu diyo
Eşim bir iş yaparken ben oturamıyorum.Şunu getir kolumu çek elimi tut.Görende ameliyat yapıyo sanır
atakent ümraniye
tabı yaa nerdenbılcenben stadlarda cok bulunduğumdan alışkınım pardon cnm
yenılmek gıbı bısey
bu sabah uyanmama yarım saat kala tazdikli su sesiyle uyandım.banyodan geliyordu.hemen eşimi kaldırıdım.banyonun kapısını bir açtı su dışarı doğru geliyor.hemen su vanalarını kapattı.sifon patlamış.banyonun heryeri su için deydi.apar topar temizledik ortalığı.çok korktum ama ya..ya biz evde yokken olsaydı
geçmiş olsun kızlar allah korumuş genegeçmiş olsun canım bende dün yemeğin altını söndürdüm sanmışım meğer kısmışım tamda dışarı çıkıcam mutfağa uğrayayım dedim çıkıp gitsem ev yancak
allah korusun ya..çok dikkat etmek lazım.
Bizde evden çıkarken vanaları kapadık yine ne olur ne olmaz diye..
böcük ümraniyede ayın 26sında kuzenimin nişanı var.Ama gitmiycem.
Mandalin ben bütüna let edevatı önüne koysam eşimin bulur bişey yine çağırır beni
Defne saolasın canım
Saolasın duygu...
Kızlar dün yeni biri gelmişti 30 yaşında ailesi heryere salmıyor falan..BanlanmışBir topicte felaket milleti kışkırtmış..
saolasın duygu...
Kızlar dün yeni biri gelmişti 30 yaşında ailesi heryere salmıyor falan..banlanmışbir topicte felaket milleti kışkırtmış..
tam konuyu okuyordum kapandı
Saolasın duygu...
Kızlar dün yeni biri gelmişti 30 yaşında ailesi heryere salmıyor falan..BanlanmışBir topicte felaket milleti kışkırtmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?