Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Allah korusun canım geçmiş olsun bir lastik var sifonun içinde o eskiyince oluyor patlıyor bizimkindede oldu parçasını değiştiriyor beş dakikda hallediyorlar

Bugün valizimizle işe geldik.İş çıkışı istanbula gidiyoruz.İnşallah hava en azından yağışlı olmaz

yağışlı bile olsa romantik olur boşver

Geçmiş olsun canım bende dün yemeğin altını söndürdüm sanmışım meğer kısmışım tamda dışarı çıkıcam mutfağa uğrayayım dedim çıkıp gitsem ev yancak

geçmiş olsun Allah korusun yangın hiç birşeye benzemiyor

hayırlı cumalar

bıraz yoğunum gelırım gene ınş

sanada hayırlı cumalar nasılsın böcük dün kötüydün biraz

Sucumu çağrmak lazım bunun için.Eşim illa kendi yapmak isteyecektir.Eyhav eyvah

Valla bakalım romantikmi olcak rezilmi olcaz çıktık yola dönüş yok

tuzla bana cok uzak
karşıda cok uzak

cok ıyım cnm
aksam bıze döşeselerde

döşemek ?

Sucumu çağrmak lazım bunun için.Eşim illa kendi yapmak isteyecektir.Eyhav eyvah

Valla bakalım romantikmi olcak rezilmi olcaz çıktık yola dönüş yok

yok canım ben bile halledebilirdim çok kolay bişiy elinden geliyorsa eşinin halleder biz ne olduğunu anlamadık bir de düğün üzeriydi usta çağırdık

döşemek ?

yok canım ben bile halledebilirdim çok kolay bişiy elinden geliyorsa eşinin halleder biz ne olduğunu anlamadık bir de düğün üzeriydi usta çağırdık

Döşemek: Akşam böcüğün takımı yenilmiş.Onu diyo

Eşim bir iş yaparken ben oturamıyorum.Şunu getir kolumu çek elimi tut.Görende ameliyat yapıyo sanır

Sen nerdesinki böcük.Pek bilmiyorum ama bilinen yerlere göre anlat
atakent ümraniye
döşemek ?

tabı yaa nerdenbılcenben stadlarda cok bulunduğumdan alışkınım pardon cnm
yenılmek gıbı bısey

Döşemek: Akşam böcüğün takımı yenilmiş.Onu diyo

Eşim bir iş yaparken ben oturamıyorum.Şunu getir kolumu çek elimi tut.Görende ameliyat yapıyo sanır

klasik erkek huyları bunlar bütün alet edavatı yanına koy en uzak odaya geç

atakent ümraniye

tabı yaa nerdenbılcenben stadlarda cok bulunduğumdan alışkınım pardon cnm
yenılmek gıbı bısey

bildiğim tek stad var alisamiyen oda ablamın evinin yanında olduğu için biliyorum

böcük ümraniyede ayın 26sında kuzenimin nişanı var.Ama gitmiycem.

Mandalin ben bütüna let edevatı önüne koysam eşimin bulur bişey yine çağırır beni

Defne saolasın canım

geçmiş olsun canım bende dün yemeğin altını söndürdüm sanmışım meğer kısmışım tamda dışarı çıkıcam mutfağa uğrayayım dedim çıkıp gitsem ev yancak
geçmiş olsun kızlar allah korumuş gene

allah korusun ya..çok dikkat etmek lazım.
Bizde evden çıkarken vanaları kapadık yine ne olur ne olmaz diye..

güzel tedbir

Saolasın duygu...

Kızlar dün yeni biri gelmişti 30 yaşında ailesi heryere salmıyor falan..BanlanmışBir topicte felaket milleti kışkırtmış..

böcük ümraniyede ayın 26sında kuzenimin nişanı var.Ama gitmiycem.

Mandalin ben bütüna let edevatı önüne koysam eşimin bulur bişey yine çağırır beni

Defne saolasın canım

anam gelseydın be
nıe gtmıycem dıon
Saolasın duygu...

Kızlar dün yeni biri gelmişti 30 yaşında ailesi heryere salmıyor falan..BanlanmışBir topicte felaket milleti kışkırtmış..

kımdı o:44:unuttum

Yav kuzen dediysem annemin teyzesinin torunu..

Ben düğünüme davetiye bile vermedim.Onlar nişan davetiyesi yollamışlar.Ne gidecem

selam kızlar,
son sayfayı okduum sadece boswer ve skopca büyük geçmiş olsun, off bende de annemde de takıntılar var maalesef evden çıkmak resmen ölüm, onu kontrol et bunu kontrol et ki buna rağmen bazen bakar kör olabiliyoruz, bi bakıyorum bi şey açık kalmış, allah beterinde nkorusun

Saolasın duygu...

hani dün hiçbir yere gidemem otoriter ailem var diyodu, amanin bizim topiği bulmuş bi de hemen

kangaaaaaaaammm :84: iyi ki sızmışım dün ilaç alınca, ne o be gelen giden atmış :84: ne biçim skor o :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…