Öfff biriniz şu içimdeki bebiş isteiğini alsın nütfen
Kesinlikle haklısın, zaten ben istemiyorum ki içimdeki o ses var ya o sesben alayım hemenhamilelikteki mide bulatıları ve kusmalardan başlamamı istermisin
canımcımm bak şaka biyana gerçekten çok zor anne olmak. hele bi de eşin askere gidecek. ozaman tek başına iyice yıpranırsın sorumluluk tek başına sana ait olacak. hasret çekeceksin bebekle uğraşacaksın. en iyisi eşin gitsin askere gelsin işe girsin. ozaman hemen olur bebişiniz inş. hiç acele etme tatlım benden abla tavsiyesi
Bende öyle diyim dur :95:GEçen dedi benimki seneye yapalım diye bende olmaz dedim bebe istiyorsan önce burdan götür dedim:97:
Eşinde istiyormu sel
bi de eşin askere gidicekmiş gitsin gelsin ondan sonra düşün canım
yeniden geldim aşırı yoğunum bugün :82:
Hoşgeldin canım.
Hayrola ne yoğunluğu bu
Geçmiş olsun böcük hatırlıyorum öle bişi de ne bilim.
He yıkanmış mevresimleri makinada unuttum kokmaz inşallah
Hoşgeldin
Bende hafta sonu çok ağır kaldırdım yandık o zaman:26:
PROJELER AŞIRI BİRİKTİ.bugün onca saat çalıştımö ama hala iş bi sürü :86:
YA benim kaynana zaten rahat vermıyor burdayken bıde bebe yaparsam hıc ınmez bende delılırım
Hahahhaa...
Cuma akşamı eşim annesiyle konuşuyor telefonda.
Dedim selam söyle, oda dedi sel'in selamı var diye.
Ne aramıyo hiç diyo sonra bana verdi eşim telefonu.
Neden hiç aramıyorsun bende aramıyorum bakayım arayacak mı diye diyo. Kadın ilk defa sonunda isyan çıkardı.
Dedim çok çalışıyorum işlerim çok yoğun akşamda ev işinden fırsat bulamıyorum.
Öyle kandırdım valla
Kesinlikle haklısın, zaten ben istemiyorum ki içimdeki o ses var ya o ses
Bende öyle diyim dur :95:
O istemiyor, yani istiyorda istemiyor, o çok iradeli ve duygularına hakim olabiliyor.
Ben onun gibi değilim hemen gevşerim:26:
yeni evliyken ben çok istedim eşim 1 sene dolsun dedi istemedi. 1sene dolunca ben istememeye eşim istemeye başladı. 1,5 sene dolunca aman hadi olsun dedik bu seferde Rabbim vermedi. yani bu aralar o ses seni çok rahatsız edecek sakın sen ona kanma kuzucum
benimde doğumgünüm bugün dışardayız eşimleyemek derdim yok zaten 2 aydır yapmıyorum da
yanimaşallahhh hamarat insanın hali başka
İkiside tavuklu nen
Oooo neden baştan söylemedin İyi ki doğdun canım bebeğinle eşinle nice mutlu yıllar inşallah
Boşver , bende aynı şeyi yaşıyorum.Çok sinirliyim kayınvalideme arkasından konuşmak istemiyorum ama hakediyor
anamşifremı yanlış gırdım
15 dk sıteye gıremedım
Kolay gelsin canım sana :44:
Çok sinirliyim kayınvalideme arkasından konuşmak istemiyorum ama hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?