Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

hoşbulduk canım ben iyiyim sen nslsın bikaçgündür yoktum buralarda

tek değişiklik düştüm akşam tepetaklak

SELAM KISÇELER BEN GELDİM NAPARSINIZ
BROKOLİ HOŞGELDİN ALLAH BAĞIŞLASIN MAŞALLAH
KIZ MANDALİNA YOK MU HALA SEN DE BİŞİLER
BÖCÜK DİKKAT ET HAMİLE KALMAYASIN
BOŞVER NERDE

nerdee kuşum nerde

kangammmmmmmmmmmh geldın

akşama ne yemek var dıyın hele

ben dün corba ve mantı ıle ıdare ettım
dün akşamda kocem köfte ıstedı zaten kıymayı cıkarmıştım bayat ekmekte vardı
saat 9da ona köfte yaptım bıraz daha kaldı

köfte corba tavıklı pattes pılav ve cacık var:92:

mandalin o ne yav ağır çekim aksiyon filmi gibi ucuz atlatmışsın, yani atlattın di mi kız

boşver senin niye bacakların ağrıyo o kadar :92:

nan dizi adet mi geciktiriyo iyi bundan sonra tatil öncesi tövbe tövbe tatillerde de tam gaz o zaman adet gecikiyse

Elinde ıhlamur varken olmamış ya sen ona şükret morluklarının yanında birde yanıkların olabilirdi Allah korusun

he valla

olumm ne bu panik be boşver olursa olur anası belli babası belli
iyi ana baba belli diye doğursun dursun herkes

hey maşallah sen 30 a kadar 5 lersin bu gidişle brokoli kardeş, hoş geldin bu arada

hey masallah hey
kocem duymasın benı topa koyar vallasabah dıo ınş hamışsındır dıye
sen 50 yasındayken 15 yasında bebemız mı olsun dıomanyadı kocem

beğenememiş mi boş ver kanga sen bu yaşlara bi daa dönmicen ama çocuk sitiyosan da 30 gibi yapmak lazım sanırım sonra kafa kaldırmaz
hehehe benim koca göbek kocamda ilk başta her ay bu sefer olsun derdiki oğlum 7 ay sonra oldu.. 2 ci kaca sonucu oldu aldı ağzının payını:))

he şimdi içim rahatladı diycem, ama bi daha kaza olmasa bari:18:

haklı adam torunun yaşında beben olacak he

50 yaşında insanın 15 yaşında torunu mu olurrr

bu gıdişle evt
dıom ya hıc ıstek yok ya bende

kendi içinden gelecek sesi dinle kangaaa, gelrise tabii ama senin sese ihtyiacın yok zaten allah bakıcak koru kour nereye kadar salcak bi gün sizi sanki

çok fenasın duyguuuuu

hoş bulduk kangammm ben akşam yemek saati işte olacağım için çıkmadan kahvaltılık atıştırcam etli yaprak sarma var ne güzel ama yarın yiycem nan hem pilav hem patates, hepsi karbonhidrat bi de yanına ekmek yersiniz ohh sonra kilo alırsınız tabii kanga şeker sorunu olmayınca yiyin gari

Yorgun çörek otu yağını araştırsana kociş içmeye başladı

Ben hastayım dedim eşime gelirken hazır birşeyleral

Nerden düştün kız var mı bişi

olmamı sanırım kırıkta var

mandalin o ne yav ağır çekim aksiyon filmi gibi ucuz atlatmışsın, yani atlattın di mi kız

50 yaşında insanın 15 yaşında torunu mu olurrr

ahh ahhh tam komedi aksiyon farklı birşeydi

niye olmasınki 16 yaşında evlenip 17 yaşında anne olanlar kızlarını 17 yaşında evlendirip 18 yaşında anne olanların 50 yaşındayken 15 yaşında torunları olur
örnek rahmetli babannem

boşver senin niye bacakların ağrıyo o kadar :92:

leyn fesatlık yapma

dün bostancının sokakalarındaydım.O dik yokuşlar benim ayağımdaki rahatsız botlarım mahfetti beni..Birde sanırsam üşütmüşüm.Herbir yerim ağrımaya başladı.Kullaklarım ve parmaklarım dahil

o zamanki hayatal şimdi bir mi verdiğin örneğe bak. aha bizde hiç öyle erken evlenen yok 2 tarafta da ben de bi hatayapıp kısa yoldan döndümdü, bu sefer 35 te anca evelnirim heral

ve sen hala doktora gitmedin öleme delüüü

boşver gittim ama kahve içmeye ayağım kırıldı galiba rapor yazarsın artık dedim kahvemi içtim geldim

o zamanki hayatal şimdi bir mi verdiğin örneğe bak. aha bizde hiç öyle erken evlenen yok 2 tarafta da ben de bi hatayapıp kısa yoldan döndümdü, bu sefer 35 te anca evelnirim heral

yorgun yeni örnekde var bende amcamın kızı 15 yaşında kaçtı kocaya ben daha liseye gidiyordum o zamanlar 24 yada 25 yaşlarında filan şimdi kocaman oğlu var benden küçük kız benim kadar oğlu var benim hala bebişim yokkkkkk

e senin sülale aceleciymiş mandalin, boş ver etrafına bak sen, benim çevremde 28-30 yaşlarında anne olanlar hep daha mutlu oldu valla gördüğüm, 23-25 te anne olanlar daha sabırsız ve depresifler genelde, benim istatistik verilerim böyle

senin yaşın kaç ki, sorun ediyorsun?

işte tam mutlu olacak dönemdeyim hemen yapmam lazım ya sigarayı bıraktım bol sebze yeşillik yemeye başladım bünyye tamam sırada bebiş var gelsin artık

82 doğumluyum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…