Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

kan tahlılı yaptrdım sonuc negatıf
zaten blıyordum ama ultrasyonda kist cıktı

ben sadece kendi sağlığım için bıraktım mandalin cigarayı sevgülüm de sebeplendi

ya ayağın incindi herhalde di mi, gerçekten kırık mı yani alçıya mı alındı yoksa

yok canım ayak parmağında bildiğin kırık var alçıya alınmadı destek konuldu alçıya alınamıyor benim ayak

böcük geçmiş olsun ne kisti ne oldu canım ya

ben yemeğe gittim afiyet olsun kızlar

kan tahlılı yaptrdım sonuc negatıf
zaten blıyordum ama ultrasyonda kist cıktı

diğer taraftan da yazdım kangammm yıpratma kendini birçok kadında olan, giden, tekrar çıkan şeyler bunlar. akşam ya da yarın gidersin eşinle ilaç mı gerekiyor ne gerekiyor öğrenirsiniz rahatlarsınnn

off görünmez kaza nelere yol açmış yav mandalin geçmiş olsun tekrar, e işe nasıl gittin peki

defnem daha az gelebılcekmış artıkoff cnm özletme kendını emı
kendıne dıkkat et

kangamm bılıyom ama panık yaptımm kocemde demıştır amma hasarlı garu bu dıe
bakalım akşama gtcez
ertelenmeye gelmes
benım anlamadığım neden hasta olmadığım ve daha önce ultrasonlarda neden cıkmadığı

saol mandış

az bi şeyi de annama dr.a git bakem nan her sivilce çıktığında da neden daha önce çıkmmadı mı diyon du bakalım yaş ilerledikçe daha neler neler çıkcak, kadın dediğin kisti olur oolum

yürüyerek geldim canım benim ayağımda his kaybı ve hareket kaybı var kırık çıkık etkilemiyor yani

böcük orta okul yıllarında koşucuydum atlatizme gidiyordum apandist patlama noktasına gelince hastaneye ameliyata doğru çıkınca doktor dediki apantist için açtığımda kistleri gördüm hazır açmışken onlarıda aldım 3 tane kist şaşırdık ne bu nasıl bişey dedik bu yaşta hemde demiştiki hemen hemen her insanda olur tehlikeli yada zararlı değildir almasaktaolur ilerde tekrar olur belki korkulcak bişey değil apantist kadar normal bişey demişti

geçmiş olsun böcük büyük ihtimalle dr sana doğum kontol hapı vercek kist tedavisi için hemen geçiyo problem olmuyo

Kızlar Bfit hakkında bilginiz varmı?
Gittinizmi giden tanıdığınız oldumu

Arkadaşla deneme için gidecez birgün merak ediyorum işe yarıyacakmı

Kızlar Bfit hakkında bilginiz varmı?
Gittinizmi giden tanıdığınız oldumu

Arkadaşla deneme için gidecez birgün merak ediyorum işe yarıyacakmı

bir arkadaşım gitmişti fakat sonuç ne oldu ne kadar gitti bilmiyorum uzun sürmedi sanırım

olmım tmm

laa benım kangam gene kayboldugelsınde hesap sorcam ona
ınş h sonu bjk yenılır
ts sampi olsun fb olcana
bızde kesın herkese yenılır ts yı yenerık

olmım tmm

laa benım kangam gene kayboldugelsınde hesap sorcam ona
ınş h sonu bjk yenılır
ts sampi olsun fb olcana
bızde kesın herkese yenılır ts yı yenerık

şu fenerbahçeyi neden çekemezsiniz anlamam..Tamam abidik gubidik takımlara yeniliyor.ŞAmpiyonda olamıyor olabilir.Ama siz bu fenerbahçeye yeniliyorsunuz be güzelimm..Artık bırakın şu çekememezliği

şu fenerbahçeyi neden çekemezsiniz anlamam..Tamam abidik gubidik takımlara yeniliyor.ŞAmpiyonda olamıyor olabilir.Ama siz bu fenerbahçeye yeniliyorsunuz be güzelimm..Artık bırakın şu çekememezliği

kız sen ıyı mısn en cok yenen bızız bee
sen gs ıle karştrdın hacı
son maçtata hep ferrarı yuznden kazandılar
para onlarda ama saadet bızde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…