ben 24 yaşındayım daha düşünmüyorum
alt yapı çalışmaları iyi gidiyor deseneeşin de içmiyor di mi sigara, o da önemli biliyorsun
ben 24 yaşındayım daha düşünmüyorum
düşün kuzum ya herkes düşünsün gönderin anam ben bakarım hepsine
lafa gelınce herkes dıo ben bakarım dıe anamdan başkasına ınanmamyemesler yanı mandış
sen yap bol bol bakarısn annem
kanga haklısın hayrlısı olsun ama senınle aynı düşüncedeyım
akşam gıdıom
ütü çamasr ev yemek koca kendıme zaman kalmıo
cocuğa zaman nasıl bulam
maddı olarak bı düze cıkalım hemen yapcemm
canlarımm kk yüzünden müdürden uyarı aldım, artık işyerinden açamayacağımakşam eve gelince bi de haftasonları gelebileceğim ama ozamanda siz olmuyosunuz artık görüşemeyeceğiz sanırım akşamları girince yine yazarım. doğum iznine çıkınca bol bol görüşürüz inşallah önemli bir havadis olursa falan bana özel mesaj atın emi gelişmelerden haberdar olayım öpüyorum hepinizi
o zaten içmiyordu bana paket taşırdı
düşün kuzum ya herkes düşünsün gönderin anam ben bakarım hepsine
kanga ben gelene kadar sen cıkmışsın
lafa gelınce herkes dıo ben bakarım dıe anamdan başkasına ınanmamyemesler yanı mandış
sen yap bol bol bakarısn annem
kanga haklısın hayrlısı olsun ama senınle aynı düşüncedeyım
akşam gıdıom
ütü çamasr ev yemek koca kendıme zaman kalmıo
cocuğa zaman nasıl bulam
maddı olarak bı düze cıkalım hemen yapcemm
canlarımm kk yüzünden müdürden uyarı aldım, artık işyerinden açamayacağımakşam eve gelince bi de haftasonları gelebileceğim ama ozamanda siz olmuyosunuz artık görüşemeyeceğiz sanırım akşamları girince yine yazarım. doğum iznine çıkınca bol bol görüşürüz inşallah önemli bir havadis olursa falan bana özel mesaj atın emi gelişmelerden haberdar olayım öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar
anam ben becerebilsem şimdiye 10 dene olmuştu .
canım o müdürün topuklarına sıkasım geldi
dikkat et bizide habersiz bırakma canım
Günaydın
Defne arada yaz haber et kendinden..
Facede yeğenimi pançonun yarışmasına soktum destekleyin destekletin
mandalin nasıl oldu elin ayağın....
selam kızlaaar, ne var ne yok, geçmişi bi okuyamhaftanın son günüüüüüüü bu hafta sonu çalışmıycam ay ne güzelmiş böyle cuma günleri
seninki de mi içmiyor, ama iyi oluyor ben de bıraktım bak o içseydi hayatta bırakamazdım:78:
he tabii, bakarsın, kanmayın kızlaaar
kangam ders hazırladım sonra yollara düştüm
he işte hep duyarım bakarız bakarız derler sonra arkadaşlar da diyo hani herkes bakarız diyodu diye aha inanıyo muydun kız derim ben de
he maddi olarak düze çıkma derken evinizi de almayı diyorsun de miiyi bikaç sene daha ormantik geçer kocenle:34
karnın burnunda sana laf mı ediyo bi de o müdüre, sağlık olsun defne, sen de akşamları özetleri okursun benim gibi izninde her yol açık zaten di mi
allah biliyo da ondan salmıyo demek seni, futbol takımı kurma diyedefnenin müdürü çok ah aldı valla
iyi şanslar boswer
mandalin nasıl ayağın kırıkta sen çalışıyomusun...
evet destek koyduk duruyor öyle
ağrı sancı falan yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?