Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

mandalin kız evlenirken de var mıydı kocan ayağına bastıysa yine fark etmemişsindir diycem şaka bi yana tedavisi yok mu peki, hani yanlışlıkla zarar gelmesin diycem geldi sanırım

bak kangaaa mandalin de anlatmış panik yok diyom , gittin mi dr.a acep:44:

Böcük geçmiş olsun.

böcük bu manayla korunmuş olursun

he valla her işte bir hayır var derler ya

tşkler canlarım

saol boşwerbızı Allah koruyo

he sen de böyle hamile kalsan da acımıycam valla

Kızlar Bfit hakkında bilginiz varmı?
Gittinizmi giden tanıdığınız oldumu

Arkadaşla deneme için gidecez birgün merak ediyorum işe yarıyacakmı

netten çok araştırdım ben boswer, sistemlerini biliyorum ama düzensiz çalışma saatleriyle gidemeyeceğim için bana uymuyor. biz sözlümle beraber uygun bir yer bulursak gitmeyi düşünüyoruz hafta sonları ama karma tabii bfit kadınlar için oluyor ya.

ben ısteyınce olur

bu arada halam geldı:92::92:

halanı hiç bu kadar mutlu karşılamamışsındır herhalde kangaaa

o kadar çok dizi çekiyorsun ki final bölümünde sinema olacak oscarında bebiş

çocuğun göbek adını oscar koyarlarmış

ınş hayrlısı olsun

ben her ay yırtıyomm
ya ben hıc panık olmuom ama kıst olması panık yarattı

panik yok tedavisi var belki de kendiliğinden geçicek

olmım tmm

laa benım kangam gene kayboldugelsınde hesap sorcam ona
ınş h sonu bjk yenılır
ts sampi olsun fb olcana
bızde kesın herkese yenılır ts yı yenerık

kanga nann size dalıyom sonra bi saate bakıyom hemen pc yi kapıyım hazırlanıp çıkıyom napim, geç kalıyodum işe az daha :18::18:

ts olsun tabii, fb liler hiç çekilmez çeneler

şu fenerbahçeyi neden çekemezsiniz anlamam..Tamam abidik gubidik takımlara yeniliyor.ŞAmpiyonda olamıyor olabilir.Ama siz bu fenerbahçeye yeniliyorsunuz be güzelimm..Artık bırakın şu çekememezliği

neden mi, çünkü büyük çoğunluğu kendini dünya şampiyonu sanıyor da bi şampiyon olsalar ondan ayrıca ne bjk ne de gs liler ve diğerleri bir maç kazandılar diye haftanın yarısını kasıla kasıla geçirmiyor ya da bunu gurur meselesi yapmıyor çoğunluğu diyorumn tabii ki her takımda istisnalar vardır

kız sen ıyı mısn en cok yenen bızız bee
sen gs ıle karştrdın hacı
son maçtata hep ferrarı yuznden kazandılar
para onlarda ama saadet bızde

:13: heh di mi ya

para onlarda saadet bizde

slm kızlar
gerçi benden başka kmse yok ama neysem
bugunde çallışıyorum maalesefpoff kışın neysede yazın ctesılerı tatıl olsa
yarın kocem ızınlı aylar sonra ılk defa pazar günü yanımda olcekk
sanırım maça gıderık
dünde karadenız eğlencesındeydık rizelılerın gününde
harıkaydı
suan bacaklarım ağrıyo kollarım pek tutmuo ama gece 12 ye kadar horon tepmekte güzeldıbaşbakanımızda gelcektı ama acil toplantısı cıkmış
sinan özenle geceyı noktaladık
bugunde var demet akalın falan olcekmiş
yarında maça gıderık öle gecer h sonu
anamlara uğrarmıyız bılmem

kanga senı kocaman öpuyomtmm sen çalışmana bak ben yazarım sen cvplarsın sen yazarsın ben
herkese ıyı tatıller
ben akşama kadar burdayım

fıstıklarım selammm sizi çok özledim bütün gün şirkette aklım sizde aklıyor ama açamıyorum

böcüğüm gelmiş olsun bidenem bende de olmuştu doğum kontrol hapı ile tedavi ediyorlar. hiç endişelenme emi

kangammm benimmmmm he tep tep horonları sonra ayacıkların tutmaz tabii ama tatlı yorgunluk bunnar, halan geldi diye teptin di mi kız horonları

maçta iyi eğlenceler, sloganınız bol gollerimiz şık olsun kangammmmm

kocen evde yarın he:92: halan gitmez gerçi emme

akşamları takip bi sürelik defnecik, biraz geri kalıyoruz haberlerden ama akşamdan sabaha aşk mektubu gibi oluyor böyle de

bak yetişmişsin sen de böcüşüme, böcüşşşş gittin mi dr.a gitcen miiii, bak ilaç gerekiyorsa ihmal etme, dkontrol hapı olursa korunursun bahaneyle hakkat boswer'in dediği gibi

günaydınnnn

kimse yokmu....

meleğim'in ikinci üyeliğiymiş kızlar banlanmış

selam kızlaaar, süper bir hafta olsun inşallah kar yağmasıııın:84:

boswer, yanlış mı hatırlıyorum ama hani bir ara gelip ailem sıkıyor diyen biri vardı, sonra da abisiyle ilgili sorundan bahseden aynı kişi mi demiştik sanki meleğim miydi o?:44:

cıks o kuzenkary mi ne vardı onunla selin vardı bu iki aynı kişiydi abisinden söz eden 30 yaşında aile baskısı olan kızım filan diyen ama erkekmiş sanırım hem iki üyelik

meleğim defneyi tanıyan sevgilisinden ayrılan

ajanlığa ne gerek var mandalin arkadaş listemdekilere bakınca görebiliyorum

Yorgun meleğim için enteresan bi durum yoktu.Defnenin arkadaşı.Sevgilisinden ayrılmıştı..

ajanlığa ne gerek var mandalin arkadaş listemdekilere bakınca görebiliyorum

Yorgun meleğim için enteresan bi durum yoktu.Defnenin arkadaşı.Sevgilisinden ayrılmıştı..

hee pardon kuzenlary di di mi o, off sık gelemeyince hatlar karışıyor:84:

tamam şimdi hatırladım sevgilisinden ayrılan defneyi tanıdığını da acaba ayrıldığı sevgilisyle ilgili mi açtı da 2. üyeliği hani rahat yazmak için. aa bi dakka o muydu peki kk dan birisinin kardeşiydi sevgilisi hani, yok yine mi karıştırdım acep:44: ay kafam durduuu:84:

kangammmm nerdesiiiiin:84: yedik yedik ts'a can verdik nasıl ama ama saymadılar golümüzüüü :84: yakın çekimde gösteriyolar mı seni hiç acep bakıyom ama tanıyamadım gitmedin mi yoksa ondan mı yenildik:18::18:

evet doğru yorgun

slm
cok yoğunum ancak geldım hatta gıdıyorum gerı

kangam gtmedımm cunku yenılcez bılıom
aman fb olmasında dedık anladın sen:82:

günaydınnn
tşkler duygu:92::92::92:

patronla maç ıcın ıddaaya gırmıştık benkazandımm82 lcd tv aldırdım
bugun gelcekk:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…