yürüyerek geldimcanım benim ayağımda his kaybı ve hareket kaybı var kırık çıkık etkilemiyor yani
böcük orta okul yıllarında koşucuydum atlatizme gidiyordum apandist patlama noktasına gelince hastaneye ameliyata doğru çıkınca doktor dediki apantist için açtığımda kistleri gördüm hazır açmışken onlarıda aldım 3 tane kist şaşırdık ne bu nasıl bişey dedik bu yaşta hemde demiştiki hemen hemen her insanda olur tehlikeli yada zararlı değildir almasaktaolur ilerde tekrar olur belki korkulcak bişey değil apantist kadar normal bişey demişti
mandalin kız evlenirken de var mıydı kocan ayağına bastıysa yine fark etmemişsindir diycem
bak kangaaa mandalin de anlatmış panik yok diyom , gittin mi dr.a acep:44:
Böcük geçmiş olsun.
böcük bu manayla korunmuş olursun
he valla her işte bir hayır var derler ya
tşkler canlarım
saol boşwerbızı Allah koruyo
he sen de böyle hamile kalsan da acımıycam valla
Kızlar Bfit hakkında bilginiz varmı?
Gittinizmi giden tanıdığınız oldumu
Arkadaşla deneme için gidecez birgün merak ediyorum işe yarıyacakmı
netten çok araştırdım ben boswer, sistemlerini biliyorum ama düzensiz çalışma saatleriyle gidemeyeceğim için bana uymuyor. biz sözlümle
ben ısteyınce olur
bu arada halam geldı:92::92:
halanı hiç bu kadar mutlu karşılamamışsındır herhalde kangaaa
o kadar çok dizi çekiyorsun ki final bölümünde sinema olacakoscarında bebiş
ınş hayrlısı olsun
ben her ay yırtıyomm
ya ben hıc panık olmuom ama kıst olması panık yarattı
panik yok tedavisi var belki de kendiliğinden geçicek
olmım tmm
laa benım kangam gene kayboldugelsınde hesap sorcam ona
ınş h sonu bjk yenılır
ts sampi olsun fb olcana
bızde kesın herkese yenılır ts yı yenerık
kanga nann size dalıyom sonra bi saate bakıyom hemen pc yi kapıyım hazırlanıp çıkıyom napim, geç kalıyodum işe az daha :18::18:
ts olsun tabii, fb liler hiç çekilmez çeneler
şu fenerbahçeyi neden çekemezsiniz anlamam..Tamam abidik gubidik takımlara yeniliyor.ŞAmpiyonda olamıyor olabilir.Ama siz bu fenerbahçeye yeniliyorsunuz be güzelimm..Artık bırakın şu çekememezliği
neden mi, çünkü büyük çoğunluğu kendini dünya şampiyonu sanıyor da bi şampiyon olsalar ondan
kız sen ıyı mısn en cok yenen bızız bee
sen gs ıle karştrdın hacı
son maçtata hep ferrarı yuznden kazandılar
para onlarda ama saadet bızde
:13: heh di mi ya
para onlarda saadet bizde