günaydın kısçeler hafta sonunuz nasıl geçti bakem benimki çok yoğundu cumartesi günü 16 kişiydik iş arkadaşlarımızı çağırdıkpazar günü kendi annemleri yemeğe çağırdık dolu dolu geçti
iki aydır uğraştığım emeğimin heba olması çok moralimi bozdu
günaydın kısçeler hafta sonunuz nasıl geçti bakem benimki çok yoğundu cumartesi günü 16 kişiydik iş arkadaşlarımızı çağırdıkpazar günü kendi annemleri yemeğe çağırdık dolu dolu geçti
cumartesi hocalarım aileleriyle geldi çaya cuma akşam haber verdiler bir telaş hazırlık yaptım cumartesi ağırladım süper geçti pazar günü teyzemler geldi yemeğe onları ağırladım süper geçti gırgır şamata sohbet muhabbet süperdi
Işler yoğun dosyalar hiç bitmiyo
iki aydır uğraştığım emeğimin heba olması çok moralimi bozdu
kangam cok ama cok yoğunumm yalnızımda gelemım
özle benı emıhee eşşek sıpaları yendı
ben gtmedım hemıde
özlemem mi kangammmmhe valla sen gitmeden hem de
hazırladığım projeme bakmadılar bile sayfayı bile açmadan red edildi. gönderilcek proje limiti dolmuş o zaman ben niye aylardır uğraştım
hafta sonum çok güzeldi acayip eğlendim hep gelsinler
sen aylarca uğraş sonuca bakk
yorgunum allah muhabbetinizi artırsın sevginizi yüceltsin gezin bol bol
kangam ve diğer kzlar napıysınız
h sonu ne ettınız sızz yazın ben okurum bı ara
hey allahım yaa, insanda ne heves bırakırlar ne bi şey teşvik yada prim almak için miydi proje mandalinhazırladığım projeme bakmadılar bile sayfayı bile açmadan red edildi. gönderilcek proje limiti dolmuş o zaman ben niye aylardır uğraştım
hafta sonum çok güzeldi acayip eğlendim hep gelsinler
evet duygucum çok kötü sinir oluyorum hem görevim işim olmayan birşey hemde bu durum
sağ olasın duyhasçım, ben de çalışmayınca süper oldu valla hafta sonu
yazdık ya nannn ohooooo, sen gelene kadar sıra sen de sen annattt, ama akşama okurum ancaaa kangaaa, işe gitcem ben
hey allahım yaa, insanda ne heves bırakırlar ne bi şey teşvik yada prim almak için miydi proje mandalin
değerlendirebilir misin başka bi zaman acaba yazık o kadar emeğine ama sağlık olsun dmeekten başka çare yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?