Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

cumartesi hocalarım aileleriyle geldi çaya cuma akşam haber verdiler bir telaş hazırlık yaptım cumartesi ağırladım süper geçti pazar günü teyzemler geldi yemeğe onları ağırladım süper geçti gırgır şamata sohbet muhabbet süperdi

selam kızlaaar, mandalinin dediği gibi hepimize mutlu haftalaaaar

kangam nerdesinnnnnnn, kazandı eşşek sıpaları sonunda

duyhas, cumartesi gezdik tozduk sevgilimle, süper geçti pazar da biraz yemek yaptım, hafta içi için yemeklere malzeme hazırladım ama sonra yine sevgilimleydim hafta sonu çalışmamak ne büyük nimetmiş çok iyi anlıyorum aylarca çalıştıktan sonra yine

hakkaten dolu doluymuş 16 kişi ben 10 kişi geldiğinde eve çıldırıyorum, alışkın değilim kalabalığa ama keyfili geçmiş belli ki ,bi de ortalığı toplamışken üst üste misafir olayını seviyorum ben de

duyhas gibi sen de kabul hafta sonu etmişsin, bileğinize kuvvet kızlar
Işler yoğun dosyalar hiç bitmiyo

bitmesin kız, dosya demek iş demek, iş demek para demek

iki aydır uğraştığım emeğimin heba olması çok moralimi bozdu

noldu hakkaten?:44:

kangam cok ama cok yoğunumm yalnızımda gelemım
özle benı emıhee eşşek sıpaları yendı
ben gtmedım hemıde

yorgunum allah muhabbetinizi artırsın sevginizi yüceltsin gezin bol bol

hazırladığım projeme bakmadılar bile sayfayı bile açmadan red edildi. gönderilcek proje limiti dolmuş o zaman ben niye aylardır uğraştım

hafta sonum çok güzeldi acayip eğlendim hep gelsinler

hazırladığım projeme bakmadılar bile sayfayı bile açmadan red edildi. gönderilcek proje limiti dolmuş o zaman ben niye aylardır uğraştım

sen aylarca uğraş sonuca bakk

regl olacam karnım ağrıyo ince ince uykuda bastırdı.Şimdi evde olmak vardı ya

yorgunum allah muhabbetinizi artırsın sevginizi yüceltsin gezin bol bol

sağ olasın duyhasçım, ben de çalışmayınca süper oldu valla hafta sonu

kangam ve diğer kzlar napıysınız
h sonu ne ettınız sızz yazın ben okurum bı ara

yazdık ya nannn ohooooo, sen gelene kadar sıra sen de sen annattt, ama akşama okurum ancaaa kangaaa, işe gitcem ben

hey allahım yaa, insanda ne heves bırakırlar ne bi şey teşvik yada prim almak için miydi proje mandalin

evet duygucum çok kötü sinir oluyorum hem görevim işim olmayan birşey hemde bu durum

değerlendirebilir misin başka bi zaman acaba yazık o kadar emeğine ama sağlık olsun dmeekten başka çare yok

yok be gülüm teşvik prim filan olsa kendi isteğimle bulaşmış olurdum direk tepeden inme bunu hazırla dediler hazırladım bakmadılar bile neyse ya sinirlerim hopluyor yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…