Bu kadar şey yapıp nasıl on da yatıyon bence saatin yanlış
Ben bu üç haftadır zorlandım akşamları ehliyet kursum oluncaBen de her gün öğle yemeklerimi yapıyorum yemeği evden getiriyoruz çıldırıcam zaten yakında
akşam 7de evde oluyoruz.Yemek yemek bulaşıkları toplamak vs. saat 8 oluyo..Ondan sonrada çekirdekti çaydı mısırdı.Saat oluyo 11dizide çekersek yatmamız buluyo 12'yi...
Böcük sende bişey eksik kanımca
aman o zor işte eve ayrı yemek işe ayrı yemek
ne eksık olcek lenn:44:
ara vermıyorum ve yetişiyorum bazen 9 bucukta yatıyorum
işlerımıde edıyorum
sen tv karşısınaa geçip hızlı hızlı mısırını yiyip yapıton kanımca.Biz uzanıyoruz tv seyrediyruz çerezlerimzi yiyoruz PCden araçlara bakıyoruz falan 3 saat sürüyo..Sen 30 daikada hallediyon kanımcaa
eve gıdıom 7 gıbı sonra masayı kuruyom kocem kedı gıbı sobanın başına kıvrılıyo
benı beklıo soğukta durakta totosu donuo tabeneyse 8 gıbı yemek bıtıyo
hemen bulasık mak.dızıyom topluyom o ara bıgun sonranın yemeğını yapıyom yada hazrlıyorumcekırdek mısır meyve falan yıyk
çamasr atıyom topluyom yada ütülüyorum kesın bu üçünden bırı oluyo
sonra yatma saatı gelıo süt ısıtıyom ıcıyok yatıyokbazen dışarda yersek dvd ızlıok evde romantık ışıkta
Bu kadar şey yapıp nasıl on da yatıyon bence saatin yanlış
kız valla yok enerjıkım anam benmısal bı elım bı işte diğer elım başka iş edıo
hızlıyım bırzda
dün mısal dışarda yemek yedık bgune yemek var
eve gıdınce yemekten sonra yarına yemek yapmam lazım
dün çamasrları ütüledım yenılerını mak.attım ama çalıştrmamıştım dolmamıştı
bugun o işim var
banyo ve wc ciflerım tmm
Ben bu üç haftadır zorlandım akşamları ehliyet kursum oluncaBen de her gün öğle yemeklerimi yapıyorum yemeği evden getiriyoruz çıldırıcam zaten yakında
akşam 7de evde oluyoruz.Yemek yemek bulaşıkları toplamak vs. saat 8 oluyo..Ondan sonrada çekirdekti çaydı mısırdı.Saat oluyo 11dizide çekersek yatmamız buluyo 12'yi...
Böcük sende bişey eksik kanımca
aman o zor işte eve ayrı yemek işe ayrı yemek
ne eksık olcek lenn:44:
ara vermıyorum ve yetişiyorum bazen 9 bucukta yatıyorum
işlerımıde edıyorum
sen tv karşısınaa geçip hızlı hızlı mısırını yiyip yapıton kanımca.Biz uzanıyoruz tv seyrediyruz çerezlerimzi yiyoruz PCden araçlara bakıyoruz falan 3 saat sürüyo..Sen 30 daikada hallediyon kanımcaa
neden hızlı yıyımkı ne acelem var
zaten genelde bakıom saat 9 mesela he dıom bgun mısır yapem yavaş yavaş yerız ama 9 bucuk falansa cekırdek meyve terch
ama sende doyacak kadar düşünme yedıklerımızı
yorgunum savaşcım işyerimizde çay ocağı var çay yapılan kova gibi bişey var onun üstü düz saklama kaplarını oraya koyuyoruz 10-10.30 gibi 12 ye kadar ısınıyor bebem
ay birileri oje demişşşşşşşşşboswercim, ben de renk renk sürmeye kk daki topiclerden merak sardım, sorma şimdi ojesiz kalınca çıplak gibi geliyor ellerim takıntı oldu, ben en fazla 2 gün tutuyorum zaten, tabii sizler her gün çıkarmanız gerekiyorsa, aman boşverin oceyi
duyhasss, korkuttun benii :18: pc faresi de noolur:84:
hakkaten kadın olmak hem güzel hem zor. ama işe güce kaptırıp boşlamamak gerekiyor. erkekler değil kendimiz için amainsan bakımlı olunca kendine daha bi güveniyor derler ya, e kendine güvenen kadın da çok çekici olur derler
kangaaaa ne bu nan motor takmış gibinn, az nefes all, he gençsin daha yap yap, inşallah hep enercik olursun kangamm valla iş için yorulmaz bilmezdim eskiden ama ev işi için değil, okul, iş, dersler, kurslar, ev için yaratılmamışım galiba
romantik ışıkta hee:92:
yaşa be duyhasım, bence dee e boşuna atom demiyok kangama gerçi de mi
işten eve gelince tek hedefim var o da ayaklarımı uzatmak ya da kanapenin arkasına yaslamakancak kan dolaşımı düzeliyor ben ancak çalışmadığım günlerde ya da erkense derslerim gelip dinlenip sonra yapabiliyorum ayakta iş
nan kız böcüşşş çocuklar olunca, onları da yarım saatte halledicen, yedir, yıka, pakla, hoş beşiğe
böcüş sen tam karadeniz kadınları gibisin böyle oluyo onlar emin misin sonradan öyle olduğuna
duyhasçım sordumsa bağışla daha önce, iş yerinde ısıtmak için ocak var mıydı, ben de düşünüyorum götürmeyi ama ne götürebilirim ki, soğuk yenmez ki, yani zeytinyağlı olursa da dolaptan çıkmış gibi soğuk severim o da ılık yenmez:26:
atom böcük işteama ben de okuyunca bi terslik var bu işte diyorum
9:30 da yatıyon he mi benim dersim yeni bitiyotamam sabah erken kalkıyon ama biraz fazla erken deel mi kangaaa, heee çözdüm sen şarj oluyon bu kadar erken yatınca sonra o pilli tavşanlar gibi reklamdaki gibi pıptpıtptıtpıt iş görüyon en hızlısından çaktım
yatış saati geçmemeligötür kangaaa mısırlarııı ay canım çektiii
doyumluk değil tadımlıkpatlamış mısır mı yoksa konserve mısırdan baharatlı mı yapıyonn kangaaa ikisini de canım çekti, hangisinden etsemmm
Mandalina nerdesinnn :96::96::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?