Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

Bu kadar şey yapıp nasıl on da yatıyon bence saatin yanlış

kız valla yok enerjıkım anam benmısal bı elım bı işte diğer elım başka iş edıo
hızlıyım bırzda
dün mısal dışarda yemek yedık bgune yemek var
eve gıdınce yemekten sonra yarına yemek yapmam lazım
dün çamasrları ütüledım yenılerını mak.attım ama çalıştrmamıştım dolmamıştı
bugun o işim var
banyo ve wc ciflerım tmm

Ben bu üç haftadır zorlandım akşamları ehliyet kursum olunca Ben de her gün öğle yemeklerimi yapıyorum yemeği evden getiriyoruz çıldırıcam zaten yakında

akşam 7de evde oluyoruz.Yemek yemek bulaşıkları toplamak vs. saat 8 oluyo..Ondan sonrada çekirdekti çaydı mısırdı.Saat oluyo 11 dizide çekersek yatmamız buluyo 12'yi...

Böcük sende bişey eksik kanımca

Ben bu üç haftadır zorlandım akşamları ehliyet kursum olunca Ben de her gün öğle yemeklerimi yapıyorum yemeği evden getiriyoruz çıldırıcam zaten yakında

aman o zor işte eve ayrı yemek işe ayrı yemek

ne eksık olcek lenn:44:
ara vermıyorum ve yetişiyorum bazen 9 bucukta yatıyorum
işlerımıde edıyorum

işlerımıde edıyorum

sen tv karşısınaa geçip hızlı hızlı mısırını yiyip yapıton kanımca.Biz uzanıyoruz tv seyrediyruz çerezlerimzi yiyoruz PCden araçlara bakıyoruz falan 3 saat sürüyo..Sen 30 daikada hallediyon kanımcaa

neden hızlı yıyımkı ne acelem var
zaten genelde bakıom saat 9 mesela he dıom bgun mısır yapem yavaş yavaş yerız ama 9 bucuk falansa cekırdek meyve terch
ama sende doyacak kadar düşünme yedıklerımızı

ay birileri oje demişşşşşşşşş boswercim, ben de renk renk sürmeye kk daki topiclerden merak sardım, sorma şimdi ojesiz kalınca çıplak gibi geliyor ellerim takıntı oldu, ben en fazla 2 gün tutuyorum zaten, tabii sizler her gün çıkarmanız gerekiyorsa, aman boşverin oceyi

duyhasss, korkuttun benii :18: pc faresi de noolur:84:

hakkaten kadın olmak hem güzel hem zor. ama işe güce kaptırıp boşlamamak gerekiyor. erkekler değil kendimiz için ama insan bakımlı olunca kendine daha bi güveniyor derler ya, e kendine güvenen kadın da çok çekici olur derler

kangaaaa ne bu nan motor takmış gibinn, az nefes all, he gençsin daha yap yap, inşallah hep enercik olursun kangamm valla iş için yorulmaz bilmezdim eskiden ama ev işi için değil, okul, iş, dersler, kurslar, ev için yaratılmamışım galiba

romantik ışıkta hee:92:

yaşa be duyhasım, bence dee e boşuna atom demiyok kangama gerçi de mi

işten eve gelince tek hedefim var o da ayaklarımı uzatmak ya da kanapenin arkasına yaslamak ancak kan dolaşımı düzeliyor ben ancak çalışmadığım günlerde ya da erkense derslerim gelip dinlenip sonra yapabiliyorum ayakta iş

nan kız böcüşşş çocuklar olunca, onları da yarım saatte halledicen, yedir, yıka, pakla, hoş beşiğe

böcüş sen tam karadeniz kadınları gibisin böyle oluyo onlar emin misin sonradan öyle olduğuna

duyhasçım sordumsa bağışla daha önce, iş yerinde ısıtmak için ocak var mıydı, ben de düşünüyorum götürmeyi ama ne götürebilirim ki, soğuk yenmez ki, yani zeytinyağlı olursa da dolaptan çıkmış gibi soğuk severim o da ılık yenmez:26:

atom böcük işte ama ben de okuyunca bi terslik var bu işte diyorum

işlerımıde edıyorum

9:30 da yatıyon he mi benim dersim yeni bitiyo tamam sabah erken kalkıyon ama biraz fazla erken deel mi kangaaa, heee çözdüm sen şarj oluyon bu kadar erken yatınca sonra o pilli tavşanlar gibi reklamdaki gibi pıptpıtptıtpıt iş görüyon en hızlısından çaktım

yatış saati geçmemeli götür kangaaa mısırlarııı ay canım çektiii

doyumluk değil tadımlık patlamış mısır mı yoksa konserve mısırdan baharatlı mı yapıyonn kangaaa ikisini de canım çekti, hangisinden etsemmm

yorgun gelip herkese laf yetiştirip gidiyon ya bu huyuna bayılıyorum hee..

Akşam biraz rahatsızdım ama şimdi iyiyim şükür...Öyle bir geçer zamankiyi seyrettim güzeldi..

he bide günaydın..Haftayı yarıladık

yorgunum savaşcım işyerimizde çay ocağı var çay yapılan kova gibi bişey var onun üstü düz saklama kaplarını oraya koyuyoruz 10-10.30 gibi 12 ye kadar ısınıyor bebem

yorgunum savaşcım işyerimizde çay ocağı var çay yapılan kova gibi bişey var onun üstü düz saklama kaplarını oraya koyuyoruz 10-10.30 gibi 12 ye kadar ısınıyor bebem

birkaç yıl bende evden getirdim yemeklerimi..Isıtacak yer yoktu ona göre bişeyler getiriyordum.

aşkım sefkılım bırıcık kangam gelmışsenı rüyamda gördum kangamerak etme ama yüzünü deıl nıckını grdmtuhaf bişi ama ne edım yaa
dün gec gelmışsınya bende arıom tarıyom yoksun dıye aklımda kaldı zaar

şimdık aklımda kalanlara cvp verıombende her 2 günde bı oce değiştıryom malum 2 günde bı dizi oluncabazende 1 günde değiştırıyom ama hc sıkılmıom
bazen eşim dıo şunu sür bunu sürmebıde karışıyo

ya yok valla saatlerım doğru yanlışlık yokben atom gıbı garuyumm
hepsını saat 10 a kadar bıtırmeyı hedeflıyorum ve bıtıyo
kangam bazen patlamış bazende konserve yapıyom
bazen süt içmekten sıkılıyoruz sıcak cıkolata salep pundındg yaıyom
bu arada eklemedıklerım var
h içide olsa yaprak sarma yada lahana sarma cesıtlerınıde yapıyorum
kek börek poğacalrımıda yapıyorumsımdık sız benı dövceksınız ama yapıyorum yaa napımm
hızlıyımmm

günaydın kızlar bu arada
işlerım gene yoğun arada uğrarımçalışkan adamın halı başka olıyy

bu arada dün kocem spora yazıldı dıyete başladı:82:dıom nasıl dayancan ben şiş kebap yerkenn
adama gülüyom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…