Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

günaydın kızlar..

Akşam uzun bir aradan sonra oce sürdüm.Ellerin güzel gözüküyor gözüme mutlu oldum

Burdayımmmmmmmmmmm işyerinde fare arıyoruzzzz gelin yardıma

günaydın kızlar..

Akşam uzun bir aradan sonra oce sürdüm.Ellerin güzel gözüküyor gözüme mutlu oldum

anamm mutlu olcen madem hergun sür hacıben cok sefıyom hep sürerm cıkarmak ölüm ama duruşu hoş
bugun sürmedım bıtek onuda akşama maniküre gtcem

anamm mutlu olcen madem hergun sür hacıben cok sefıyom hep sürerm cıkarmak ölüm ama duruşu hoş
bugun sürmedım bıtek onuda akşama maniküre gtcem

uzun zamandır aklımda üşeniyordum işte..Şimdi gördükçe hoşuma gidiyor..sık sık sürmeye üşenirim ama sürerim arada

Bakımlı olmak gerk ama işte üşengeçlik olmasa aman bayan olmak zor iş be

ben üşenmmım hiç
sıksıkta dızı cekıyokh içi yavaş yavaş işlerı halledıomm zmanda kalıo sonra hopp saat 10 uyma vaktı yapıom

Ben de hafta içi yapıyorum işlerimi ama kocaya şunu yap bunu yap tosunumu beslemekten kendime zaman ayıramıyorum

Ben de hafta içi yapıyorum işlerimi ama kocaya şunu yap bunu yap tosunumu beslemekten kendime zaman ayıramıyorum

eve gıdıom 7 gıbı sonra masayı kuruyom kocem kedı gıbı sobanın başına kıvrılıyo
benı beklıo soğukta durakta totosu donuo tabeneyse 8 gıbı yemek bıtıyo
hemen bulasık mak.dızıyom topluyom o ara bıgun sonranın yemeğını yapıyom yada hazrlıyorumcekırdek mısır meyve falan yıyk
çamasr atıyom topluyom yada ütülüyorum kesın bu üçünden bırı oluyo
sonra yatma saatı gelıo süt ısıtıyom ıcıyok yatıyokbazen dışarda yersek dvd ızlıok evde romantık ışıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…