oğlum çok yoruyor beni:111::111::111:bu aralar uzun kalamıyorum pc başında iyi sayılırım uykusuzum biraz sen nslsın?
Ben geldim :92::92::92::92:
böcük ablan hamileymiş canım hayırlı olsun..2011 uğurlu geldi herkes hamilebizim firmada bunun farkında sanırım hamile giysisine geçiyoruz 1 ay sonra eşofmanlar üstler penyeler tunikler defneyede verem de giysin göbüşü kocaman olmuş zaten
Kızlar ben geldim gece çok korktuk dün gece 4 te tükürüğüm soluk boruma kaçtı uyurken nefes alamadım sesim çıkmadı kocam çok yakınımdaydı ama ona ulaşamadım ölüyorum sandım sonra allahtan öksürmeye başladım ama nefes alamıyordum allahtan acı acı öksürüğüme kocam uyandı su getirdi geldi koşa koşa yarım saat kendime gelemedim öksüre öksüre geçti allahıma şükürler olsun geçti azrail yakınımızdaydı galiba allahım gelmiş geçmiş etsin bugün yaşıyorum
selam kızlaaar, duyhas geçmiş olsunnn öncek isayfada yazmışın, anlık olaylar hep insan korkuyor tabii...
kangaa ben de gececiyim bugünnete gir tv ye bak uykun gelir
Benim koca fb li ben gs li nasıl olcak acaba çocuk
böcük kız arkadaşımın bebesine fenerium eşofman altı ve üstü getirdim tam senlikbiz feneriumla çalışıyoruz ya arkadaşıma bide ufak kızına takım getirdim bayıldılar :)) ufacık bi gör okadar tatlıki FB li olunca güzel oluyo tabisiii
Benim koca fb li ben gs li nasıl olcak acaba çocuk
tam benlık mı
söylenmemış sayıom
çıplak gezer gene gıymem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?