Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

cnm sıkılıo
cokta yoğunum işte azcık ara verdım sıkıldım ara vere vere çalışmaya çalışıyorum
her araç için ayrıntılı belge ıstıyorlar
hemde cok ayrıntılıpoff bu bıle saatlerımı alıo
bı araç bıtıyo diğerı bakıma gelıo falan

akşam eşim gececı
bugece yalnzım yanıof nasıl uycam bılmem

sana dua yazammı allah tüm kötülüklerden koruyo bizim evde herkes o duayı okur

Kızlar ben geldim gece çok korktuk dün gece 4 te tükürüğüm soluk boruma kaçtı uyurken nefes alamadım sesim çıkmadı kocam çok yakınımdaydı ama ona ulaşamadım ölüyorum sandım sonra allahtan öksürmeye başladım ama nefes alamıyordum allahtan acı acı öksürüğüme kocam uyandı su getirdi geldi koşa koşa yarım saat kendime gelemedim öksüre öksüre geçti allahıma şükürler olsun geçti azrail yakınımızdaydı galiba allahım gelmiş geçmiş etsin bugün yaşıyorum

böcük ablan hamileymiş canım hayırlı olsun..2011 uğurlu geldi herkes hamile bizim firmada bunun farkında sanırım hamile giysisine geçiyoruz 1 ay sonra eşofmanlar üstler penyeler tunikler defneyede verem de giysin göbüşü kocaman olmuş zaten

duyhas çok geçmiş olsun canm yaa bizde dünakşam annemle ölümü konuştuk birden aklıma geldi dünyada en kötü acı kardeş acısı ve evlat acısıymış ananene bişey olursa ben o acıya dayanamam dedi

tşkler cnm
ben hamış olana kadar hamıle yılı neyım olmaz
hamış olunca elbıselerde çirkın oluo yaa

yok kıs öyle deme hamiş olunca daha bi tatlı oluyo bence tabi taşıması zordur.. allah sizlere nasip etsin tatlışlar

geçmiş olsun canım ölüm çok yakınımızda da biz unutuyoruz

böcük kız arkadaşımın bebesine fenerium eşofman altı ve üstü getirdim tam senlik biz feneriumla çalışıyoruz ya arkadaşıma bide ufak kızına takım getirdim bayıldılar :)) ufacık bi gör okadar tatlıki FB li olunca güzel oluyo tabisiii

selam kızlaaar, duyhas geçmiş olsunnn öncek isayfada yazmışın, anlık olaylar hep insan korkuyor tabii...

kangaa ben de gececiyim bugün nete gir tv ye bak uykun gelir

tam benlık mı
söylenmemış sayıom
çıplak gezer gene gıymem

kıs öyle deme sarı lacivert rengi bile asalet..evde var kaçtane benim eşofman altı üstleri sweetleri yazlık tişörtleri giyinip giyinip çıkıyom değişik değişik havası başka oluyo komple orjinal olunca

duyhas hadi hemen hamile kalda bizim hamile kreasyonu kaçırma kargoyla gönderirim sana hediye :) mayısa kadar vaktin var bekliyorum minik fb liyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…