Muhabbetimiz SEL Olsun Aksın :)

haftaya açacakmış kangammm, olsun sana hava vız gelir, güzel geçicek sonuçta hafta sonun
günaydım slm arkadaşlar

selammm

selam fıstıklarımmmm akşamları bazen giriyorum ama geçmişi bile okuyamadan uykum geliyo biz çok iyiyiz oğlumla hepinizi öpüyoruz

selam fıstıklarımmmm akşamları bazen giriyorum ama geçmişi bile okuyamadan uykum geliyo biz çok iyiyiz oğlumla hepinizi öpüyoruz

hamişlerin en tatlısı ablacım bekle şu hamile kıyafetleri üretime geçsin hepsinden getiricem sana çok yakışıcak herkeslere bişeyler getiriyorum ne gönlü zengin kızım :54:

topic hareketlenmiş kaçırdım ben

kangammm ayakkabılara bakıyodum kaçırdım seniii :84: annenlere gitmedin mi kangam nette ne işin var senin bakem he uyuyttun onları herhal

günaydın kızlar ben hasta olucam ya halsizim hapşuruyorum boğazlarım acıyo daha kötü olursam izin alıp gitsemmiki şimdiden daha kötü olmuyim :2: ama burdada izin almak ayrı bi dert

günaydın kızlar ben hasta olucam ya halsizim hapşuruyorum boğazlarım acıyo daha kötü olursam izin alıp gitsemmiki şimdiden daha kötü olmuyim :2: ama burdada izin almak ayrı bi dert

gecmiş olsunnn ızım al bencede

Günaydın,
Geçmiş olsun canım izin al git valla kimseye yaranılmıyor valla..
Hep daha fazla fazlasını istiyorlar..

sağolun canlarım aynen öyle benki kolay kolay izin alan biri değilimdir çokkkkk nadirdir geçen bi doktor için izin aldım oda 1,5 saat patronun dediğine bakın ne doktorunuz bitiyo ne bankanız biz hayvanız ya bizim doktor ihtiyacımız olamaz sanki
hoş hayvan bile veterinere gidiyo
ben bugünü böyle atlatıyım yarın hasta olur hiç gelmem inş.

ben konyalıyım eşim kayserili çok şükür kayseriyle ve kayserililerle bi problemim yok konya kadar seviyorum kayseriyide nede olsa sevdiğim adamın memleketi

ben konyalıyım eşim kayserili çok şükür kayseriyle ve kayserililerle bi problemim yok konya kadar seviyorum kayseriyide nede olsa sevdiğim adamın memleketi

canım dedim ya kayserililer iyidir :) konya kayseri he biz gibi:)beni kimse anadolululara benzetmez herkes trakyalımısın yada göçmenmisin diye sorar bizim aile çoğu renkli gözlüdür sizdede öylemi . eşin kayserinin neresinden ?

böcük nerdesin kız bugün bi elbise giydim görsen bayılırsın siyah beyaz çizgili mangodan harika bişey

bizde renli göz yok canım eşim bünyanlı:97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…