koçum kangasen nesınnn
bugun işlerımı halledım anacığıma gtcemyarında d günüsümü kutluycaz:82:
yarın dönerım
şansa havada cok soğuk ve kapalı neyse haftaya açılır hazar
cok öpuyom senı kangamm
günaydım slm arkadaşlar
selam fıstıklarımmmmakşamları bazen giriyorum ama geçmişi bile okuyamadan uykum geliyo biz çok iyiyiz oğlumla hepinizi öpüyoruz
selam fıstıklarımmmmakşamları bazen giriyorum ama geçmişi bile okuyamadan uykum geliyo biz çok iyiyiz oğlumla hepinizi öpüyoruz
topic hareketlenmiş kaçırdım ben
kangammm ayakkabılara bakıyodum kaçırdım seniii :84: annenlere gitmedin mi kangam nette ne işin var senin bakem he uyuyttun onları herhal
günaydın kızlar ben hasta olucam yahalsizim hapşuruyorum boğazlarım acıyo daha kötü olursam izin alıp gitsemmiki şimdiden daha kötü olmuyim :2: ama burdada izin almak ayrı bi dert
günaydın kızlar ben hasta olucam yahalsizim hapşuruyorum boğazlarım acıyo daha kötü olursam izin alıp gitsemmiki şimdiden daha kötü olmuyim :2: ama burdada izin almak ayrı bi dert
canım valla bbamda konyalıama bizim kökümüzde göçmenlik var sanırım beyaz tenli renkli gözlüyüz göçmenler eskiden konyayamı göçmüş ne ? annem kayserili iyi olur kayserililer sen memnun musun anlat bakıyım bana hayat hikayeni ay ne meraklıyım
ben konyalıyım eşim kayserili çok şükür kayseriyle ve kayserililerle bi problemim yok konya kadar seviyorum kayseriyide nede olsa sevdiğim adamın memleketi
canım dedim ya kayserililer iyidir :) konya kayseri he biz gibi:)beni kimse anadolululara benzetmez herkes trakyalımısın yada göçmenmisin diye sorar bizim aile çoğu renkli gözlüdür sizdede öylemi . eşin kayserinin neresinden ?
böcük nerdesin kız bugün bi elbise giydim görsen bayılırsın siyah beyaz çizgili mangodan harika bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?